Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei mane vyras myletu, jis neprasytu tokios aukos. :B   Arba as neprasyciau jo.  Man tikrai sunku butu mokytis poterius, lankytis baznycioje, prieiti ispazinties , t.y. veidmainiauti  ir tt ir pn.  Toki "nesutapima"  aptartume pries susiedami savo gyvenimus, o ne po 10 ar 30 metu bendro gyvenimo.

Man tai nesunku būtų. Smulkmenos 

Manau daug sunkiau pvz priimt kito žalingus įpročius, vaikus (ypač kokius beklauzadas) iš ankstesnių santuokų, bjaurias uošvienes ir tt. 🤣

Atsakyti

Nu taip, bet pvz aš padaryčiau tiek dėl mylimo vyro. Nieko gi čia sunkaus. Beje tos mano draugės vyras priėjo komunijos ir paėmė sliuba dėl jos po kelių m
Tai gal santykiuose jiems net jautėsi. Mes tai prieš 20 metų tai aptarėm ir gyvenam. Tai tada jis lengviau ir tuos sakramentus būtų gavęs, bet sakau, nenoriu aš tos santuokos toj bažnyčioj va tokios. Juk ji irgi būtų netikra. Nes mes abu meluotume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 gruodžio 2020 - 20:52

Tai gal santykiuose jiems net jautėsi. Mes tai prieš 20 metų tai aptarėm ir gyvenam. Tai tada jis lengviau ir tuos sakramentus būtų gavęs, bet sakau, nenoriu aš tos santuokos toj bažnyčioj va tokios. Juk ji irgi būtų netikra. Nes mes abu meluotume.
Matyt jautėsi. Ji tikrai itin praktikuojanti

Tu gi nemeluotum. O įsipareigotum viešai prieš dievą ir priimtum tą sakramenta rimtai. Juk nesi atsakinga už tai, ar jis meluoja 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 23 gruodžio 2020 - 20:55

Taip darosi mano mamos buvusiam darbe, o ten ji daug ką pažįsta (baigės tuo, kad ištestavo visą pamainą ir beveik visi teigiami), o dėl nedarbingumų, tai pasakojo kiti žmonės iš giminių rato. Dar apie UT pasakojo, kad  suserga siuvėja, o net šalia jos dirbusiom jokios saviizoliacijos

nu žodžiu info, grįsta VBS.

Aš tau galiu visiškai kitokių pavyzdžių pripasakoti, kur žmonės, neigiantys viruso egzistavimą, prigeria vaistų nuo tempos ir eina į darbą, nes jiems taip rodo...

žinau dešimtis darbdavių (gamyklų), kurie nuo pat pradžių ėmėsi visų saugumo priemonių ir tokiose įmonėse virusas neplinta.

todėl nereikia niekada kategoriškai kažko teigti...

Atsakyti

Tai anonimiškai galima darbo inspekcijai pranešt. Kas ten sugaudys, kai tokie kiekiai darbuotojų 
O kokia priežastis neimt nedarbingumo ir prisigert turgely nupirktų antibų gali būt.... o daro žmonės taip, nes nedarbingumų imt negalima.  Kaip gali būt negalima man galvoj netelpa.... bet taip vyksta.

O su covidu tiesiog nesitiria :)

Vienu iš mano pasakotų atvejų išaiškėjo tik kai vienos iš darbuotojų vyras atsidūrė ligoninėj. Žmona pasirodo be simptomų sirgo ar lb.lengvi buvo. Tada jau buvo tikrinami visi kontaktai,.t.y. visa pamaina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 gruodžio 2020 - 20:56

Manau daug sunkiau pvz priimt kito žalingus įpročius, vaikus (ypač kokius beklauzadas) iš ankstesnių santuokų, bjaurias uošvienes ir tt. 🤣

Tai kiekvienam savo...

Mes tiesiog tikrai nesureikšminom labai. Abu.

Nors aš kai labai supykstu pasakau, kad man kas, aš prieš Dievą tau priesaikos nedaviau. Jis tada tyyyli 😄

Atsakyti

O kokia priežastis neimt nedarbingumo ir prisigert turgely nupirktų antibų gali būt.... o daro žmonės taip, nes nedarbingumų imt negalima. 

Kaip gali būt negalima man galvoj netelpa.... bet taip vyksta. O su covidu tiesiog nesitiria :)

Manau jie patys covidiotai yra ir neatsakingumas ne darbdavio nulemtas čia 

Tai kiekvienam savo...

Mes tiesiog tikrai nesureikšminom labai. Abu.

Nors aš kai labai supykstu pasakau, kad man kas, aš prieš Dievą tau priesaikos nedaviau. Jis tada tyyyli 😄

Va va. Reiškia jautiesi biski netekėjusi 🤣

Atsakyti

nu žodžiu info, grįsta VBS.

Aš tau galiu visiškai kitokių pavyzdžių pripasakoti, kur žmonės, neigiantys viruso egzistavimą, prigeria vaistų nuo tempos ir eina į darbą, nes jiems taip rodo...

žinau dešimtis darbdavių (gamyklų), kurie nuo pat pradžių ėmėsi visų saugumo priemonių ir tokiose įmonėse virusas neplinta.

todėl nereikia niekada kategoriškai kažko teigti...

Tai aš neteigiu, kad tai visur. Tiesiog... tie protrūkiai gamyklose nėra tokie jau labai netyčiniai. 

Atsakyti

sudas gaunasi is ju, bandziau. 

Mes tai užpilam aguonas verdančiu vandeniu ir palaikome kelias valandas. Tada aš būtinai nuplaunu. Prieš tai gal geriau. Nes jos murzinos ir tas purvas kartais net netinkamo skonio priduoda. Ir tada elektrinėn mėsmalėn tris keturis kartus ir viskas. Man tai nesunku, kai prisiruoši. Mes labai daug tų aguonų malam, nes kepam aguoninius vyniotinius ir ta pirožkytes, rašiau lyg ?

Atsakyti

Kam sunkinti savo gyvenima visu tuo - ar tai butu svetimi vaikai, ar piktos anytos , ar privaloma santuoka baznycioje?  :D 

Atsakyti

Va, aguoniniai jau iškepę. Pjausim tik rytoj. Aguonos juose maltos, tokios pat kaip aguonpieniui bus

Atsakyti

Kam sunkinti savo gyvenima visu tuo - ar tai butu svetimi vaikai, ar piktos anytos , ar privaloma santuoka baznycioje?  :D 

Gal is meilės? Gal kad patys irgi netobuli? Gal kad idealaus pasaulio nėra? 😀

Atsakyti