Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kam sunkinti savo gyvenima visu tuo - ar tai butu svetimi vaikai, ar piktos anytos , ar privaloma santuoka baznycioje?  :D 

Ne ne ne, jau jei mano močiutė suprato ir toleravo, ir vestuvėse buvo, ir labai mylėjo MB. Jis jai labai patiko. Ir tikrai palaimino mane. Ir kai draugavom gynė mūsų draugystę. Aišku, žagtelėjo, kad vestuvės tokios, bet nurijo ir viskas buvo liuks.

Atsakyti

As visus darbus rytdienai atidejau, siandien tik silkes spejau sutaisyti. Ryt is pat ryto busiu darbinga,

Atsakyti

Va va. Reiškia jautiesi biski netekėjusi 🤣

Nuuuu, yra tame tiesos kažkiek 😄

Atsakyti

Gal is meilės? Gal kad patys irgi netobuli? Gal kad idealaus pasaulio nėra? 😀

Kad netobuli mes visi, tai faktas, todel aukotis del baznytines  santuokos nesiaukociau. Aukojuosi del vaiku, man to uztenka. :D

Atsakyti

Mes tai užpilam aguonas verdančiu vandeniu ir palaikome kelias valandas. Tada aš būtinai nuplaunu. Prieš tai gal geriau. Nes jos murzinos ir tas purvas kartais net netinkamo skonio priduoda. Ir tada elektrinėn mėsmalėn tris keturis kartus ir viskas. Man tai nesunku, kai prisiruoši. Mes labai daug tų aguonų malam, nes kepam aguoninius vyniotinius ir ta pirožkytes, rašiau lyg ?

neturiu el. mesmales. Tai blenderiuoju. Bet vistiek, pats geriausias, kvapniausias per mesmale gaunasi 

Atsakyti

Mano tevai nugyveno be bazn. santuokos. MB tevai isvis netikintys. 

Atsakyti

Mano tevai nugyveno be bazn. santuokos. MB tevai isvis netikintys. 

Mb tėvai irgi.

Uošvis tai ir komentarų mano linkme yra paleidęs. Ala, ko tą kryžių užsikabinai (kai grandinėlę su kryželiu turėjau) O aš jaunutė, ką aš jam sakysiu... žodžiu, paskui supratau, kad nusiimt visokias atributikas, nes kam riek, gal nervina aplinkinius. O ir kaip sakiau, MB tėvams aš nepatikau. Tai kuo mažiau dirgiklių, tuo geriau.

Bet kai giedojau prie jo mamos karsto ir prie duobės tas maldas, poterius už mirusią, tai kažkaip viskas ok buvo... 

Atsakyti

Hmm...dėl kryželio,prieš kokį 20metų tiesiog buvo madinga,nieks nesuko dėl to galvos.tiesiog aksesuaras.

Atsakyti

Hmm...dėl kryželio,prieš kokį 20metų tiesiog buvo madinga,nieks nesuko dėl to galvos.tiesiog aksesuaras.

O man jis kaip aksesuaras ir buvo. 

Atsakyti

aha..as "didzioji katalike" rozanciu is Vatikano buvau ant masinos veidrodelio uzsikabinus :D

Atsakyti

Fėja*, 23 Gru 2020 - 21:42, parašė: O man jis kaip aksesuaras ir buvo.
Nu😁
Atsakyti

Mano dukra ir dabar nesioja. Ir auksini, ir sidabrini turi. 

Atsakyti