Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O žinot, prisiminiau sapną, parašius čia apie senąją MB močiutę. Aš su ja labai gerai sutariau, man apskritai labai įdomūs senoliai. Man įdomu, ką jie pasakoja, aš turėdavau ir klausimų, ir išklausydavau. Man patiko tiek su savo davatka, tiek su MB tarybine senole. Taigi, apie sapną... žodžiu, kažkas buvo dieną man su MB, kad aš labai įsižeidžiau. Jis kažką nepagalvojęs man pasakė, bet matyt, ne taip jau svarbiai, nes nepamenu, ką. Bet taip man širdį užgavo. Aš kažkaip ir nutylėjau, ir su nuoskauda miegot nuėjau. Nu ir sapnuoju, kad senoji MB aa močiutė kviečia MB į kambarį kažkokį pas save pakalbėt. MB nueina, užsidaro durys, aš nieko negirdžiu, ką jie kalba. Ir išeina MB, uždaro duris, aš močiutės nematau. O jis išeina apsižliumbęs apsižliumbęs 😄😄😄. Aš supratau, kad močiutė jam p***zdy atrašė kaip reikalas.

Pabundu, o tą sapną taip gerai atsimenu, ir sakau MB, kaip aš sapnavau. Ir, kad gavo velnių nuo močiutės, kad negerai vakar su manim pasielgei. 😄

Atsakyti

:D​ geras. 

Atsakyti

Tai aš neteigiu, kad tai visur. Tiesiog... tie protrūkiai gamyklose nėra tokie jau labai netyčiniai. 

tie protrūkiai egzistuoja ne tik gamyklose, konkrečiai su gamyba jie nėra niekaip susiję. Susiję jie tik su žmonių px-izmu, arba noru įsiteikti darbdaviui, net nežinant jo nuomonės, arba noru uždirbti daugiau, nes ligos pašalpa visada labiau kerta per piniginę.

Turiu moterį, kuri pas mane apie metus laiko dirba. Skambina lapkričio kažkada ir sako, susirgau ( ne Covid'as) ir nežinau ką daryti, bijau imti biuletenį....penkiolika minučių turėjau aiškinti, kad sirgti ir turėti nedarbingumą yra NORMALU ir niekas už tai jos iš darbo neišmes ir ji netaps blogiausia metų darbuotoja. Blyn, tas posovietinis palikimas, kad liga yra lygu atleidimui...

Yra dar kita pusė, lapkričio pradžioje Covid susirgo viena darbuotoja ir dar keturias nusitempė į saviizoliaciją. Dviems iš jų vis dar nėra išduoti nedarbingumai saviizoliacijai, kai turim gruodžio galą. Natūralu, kad pinigų už tas dienas irgi nėra. O žmonės nenori likti be pinigų. Tokie žmonės dalinasi savo neigiama patirtimi, kad tik nesiskelbkit, nes iš Sodros pinigų negausit. Taip ir eina ligoti ar saviizoliuoti ir darbą ir augina skaičius.

Atsakyti

O žinot, prisiminiau sapną, parašius čia apie senąją MB močiutę. Aš su ja labai gerai sutariau, man apskritai labai įdomūs senoliai. Man įdomu, ką jie pasakoja, aš turėdavau ir klausimų, ir išklausydavau. Man patiko tiek su savo davatka, tiek su MB tarybine senole. Taigi, apie sapną... žodžiu, kažkas buvo dieną man su MB, kad aš labai įsižeidžiau. Jis kažką nepagalvojęs man pasakė, bet matyt, ne taip jau svarbiai, nes nepamenu, ką. Bet taip man širdį užgavo. Aš kažkaip ir nutylėjau, ir su nuoskauda miegot nuėjau. Nu ir sapnuoju, kad senoji MB aa močiutė kviečia MB į kambarį kažkokį pas save pakalbėt. MB nueina, užsidaro durys, aš nieko negirdžiu, ką jie kalba. Ir išeina MB, uždaro duris, aš močiutės nematau. O jis išeina apsižliumbęs apsižliumbęs 😄😄😄. Aš supratau, kad močiutė jam p***zdy atrašė kaip reikalas.

Pabundu, o tą sapną taip gerai atsimenu, ir sakau MB, kaip aš sapnavau. Ir, kad gavo velnių nuo močiutės, kad negerai vakar su manim pasielgei. 😄

Geriau butu jis susapnaves pats kaip velniu gauna nuo babos 🤣

Atsakyti

marco'polo, 23 Gru 2020 - 22:23, parašė: tie protrūkiai egzistuoja ne tik gamyklose, konkrečiai su gamyba jie nėra niekaip susiję. Susiję jie tik su žmonių px-izmu, arba noru įsiteikti darbdaviui, net nežinant jo nuomonės, arba noru uždirbti daugiau, nes ligos pašalpa visada labiau kerta per piniginę. Turiu moterį, kuri pas mane apie metus laiko dirba. Skambina lapkričio kažkada ir sako, susirgau ( ne Covid'as) ir nežinau ką daryti, bijau imti biuletenį....penkiolika minučių turėjau aiškinti, kad sirgti ir turėti nedarbingumą yra NORMALU ir niekas už tai jos iš darbo neišmes ir ji netaps blogiausia metų darbuotoja. Blyn, tas posovietinis palikimas, kad liga yra lygu atleidimui... Yra dar kita pusė, lapkričio pradžioje Covid susirgo viena darbuotoja ir dar keturias nusitempė į saviizoliaciją. Dviems iš jų vis dar nėra išduoti nedarbingumai saviizoliacijai, kai turim gruodžio galą. Natūralu, kad pinigų už tas dienas irgi nėra. O žmonės nenori likti be pinigų. Tokie žmonės dalinasi savo neigiama patirtimi, kad tik nesiskelbkit, nes iš Sodros pinigų negausit. Taip ir eina ligoti ar saviizoliuoti ir darbą ir augina skaičius.
Taip ir bus,kol visa tai nesibaigs.to nesuvaldysi.
Atsakyti

Intemora, su moodle dirbi?

Man tai jis sudetingas :oh: Su maze nesigaudom kaip ka kur kelt...kaip pamatyt kad reikalauja kazka kelta...

Atsakyti

tie protrūkiai egzistuoja ne tik gamyklose, konkrečiai su gamyba jie nėra niekaip susiję. Susiję jie tik su žmonių px-izmu, arba noru įsiteikti darbdaviui, net nežinant jo nuomonės, arba noru uždirbti daugiau, nes ligos pašalpa visada labiau kerta per piniginę.

Turiu moterį, kuri pas mane apie metus laiko dirba. Skambina lapkričio kažkada ir sako, susirgau ( ne Covid'as) ir nežinau ką daryti, bijau imti biuletenį....penkiolika minučių turėjau aiškinti, kad sirgti ir turėti nedarbingumą yra NORMALU ir niekas už tai jos iš darbo neišmes ir ji netaps blogiausia metų darbuotoja. Blyn, tas posovietinis palikimas, kad liga yra lygu atleidimui...

Yra dar kita pusė, lapkričio pradžioje Covid susirgo viena darbuotoja ir dar keturias nusitempė į saviizoliaciją. Dviems iš jų vis dar nėra išduoti nedarbingumai saviizoliacijai, kai turim gruodžio galą. Natūralu, kad pinigų už tas dienas irgi nėra. O žmonės nenori likti be pinigų. Tokie žmonės dalinasi savo neigiama patirtimi, kad tik nesiskelbkit, nes iš Sodros pinigų negausit. Taip ir eina ligoti ar saviizoliuoti ir darbą ir augina skaičius.

Taip. Gal nuskambėjo, kad kaltinu darbdavius, na, aš taip detaliai nežinau kaip būtent yra, bet esmė, kad yra. Tikrai. Ir tai labai labai blogai..

Tai ir postsovietinis mastymas, ir mokesčių reforma, kad vietoj 80proc.gaus 60 kažkelis nuo algos. 

Tiesiog šiiuo aspejti ne kal ba ma, o jis reikšmingas.

Atsakyti

Atidu, 23 Gru 2020 - 22:41, parašė: Intemora, su moodle dirbi? Man tai jis sudetingas :oh: Su maze nesigaudom kaip ka kur kelt...kaip pamatyt kad reikalauja kazka kelta...
Dirbu. Parašyk privačią,jei labai reikia. Sufėtingas,bet kažkiek graibausi.😁

Nors dar neteko kitoj pusėj būt.t.y.mokinio😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 22:54

Taip. Gal nuskambėjo, kad kaltinu darbdavius, na, aš taip detaliai nežinau kaip būtent yra, bet esmė, kad yra. Tikrai. Ir tai labai labai blogai.. Tai ir postsovietinis mastymas, ir mokesčių reforma, kad vietoj 80proc.gaus 60 kažkelis nuo algos.  Tiesiog šiiuo aspejti ne kal ba ma, o jis reikšmingas.
Aš net pasitikslinau po tavo komentaro, tai gavau atsakymą, kad nereik aklai tikėt, kas ką kalba, nes tikrai labai daug saviizoliacijoj Ut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 23 gruodžio 2020 - 22:51

Geriau butu jis susapnaves pats kaip velniu gauna nuo babos 🤣

Nesapnuoja nieko jis. Ramus, no stress toks. Ir gerai miega. Tai ne aš 😄

Atsakyti

Dirbu. Parašyk privačią,jei labai reikia.

Sufėtingas,bet kažkiek graibausi.😁

Aciu.Jau galvojau pati kalta. Gerai, kad ne man vienai sudetingas.

Jei ir toliau visai viska veluosim, rasysiu.

Dabar su broliu liepiau eit aiskintis ir kelt, ko truksta :D 

Atsakyti

Aš net pasitikslinau po tavo komentaro, tai gavau atsakymą, kad nereik aklai tikėt, kas ką kalba, nes tikrai labai daug saviizoliacijoj Ut

Na, tada gerai.

Atsakyti