Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet vistiek. Ok. Pc. Žmonės ten praleidžia iki valandos. O darbuotojai? Salės, prie kasų gi n valandų kasdien!!!! Nu visi gi turėtų susirgt.  būna  aišku, bet pc, manau  nėra ta karštoji zona....vistik...,

Vistik šiaip darbovietėse užmuškit, bet netikiu, kad žmonės kaukes dėvi sąžiningai, nes to nėra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 gruodžio 2020 - 00:01

Amadėja*, 23 Gru 2020 - 23:59, parašė: Bet vistiek. Ok. Pc. Žmonės ten praleidžia iki valandos. O darbuotojai? Salės, prie kasų gi n valandų kasdien!!!! Nu visi gi turėtų susirgt. būna aišku, bet pc, manau nėra ta karštoji zona....vistik..., Vistik šiaip darbovietėse užmuškit, bet netikiu, kad žmonės kaukes dėvi sąžiningai, nes to nėra. [size=4][background=rgb(255, 255, 255)

]Jo, irgi taip atrodo,nes kiek žinau užsikrėtusių,tai darbe ir tie,kurie kurie ten šalia vienas kito sėdi ilgai.arba šeimose.[/background][/size] [size=4][background=rgb(255, 255, 255)]Mes gi vaikštom apsipirkti daugiau mažiau,tai tada visi išgriūtų,jei užtektų praeit negeroj vietoj.nu gerai ne iš pirmo,tai iš 20karto.[/background][/size]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gruodžio 2020 - 00:07

Aisku, ne. Kai nieks nestebi ir nereikalauja. 

Pas MB tai visi su respiratoriais. Kai nieko ner kabinete, tada MB ir jo kabineciokas nusiima. Sedi viens nuo kito per 8 metrus. Tik atsistoja, iskart dedasi. MB tai skrupulingas situo klausimu. Nakti suni vedzioja su kauke, kur nei gyvos dvasios ner. 

Atsakyti

Nežinau kodėl biskas susiplakė.

Atsakyti

Mes einam kai tamsu ,nesidedam kaukių savo kaime.

Atsakyti

Mes einam kai tamsu ,nesidedam kaukių savo kaime.

Ir as ne. O tas: "Tvarka yr tvarka". I fsio.  :D​ 

Atsakyti

Aisku, ne. Kai nieks nestebi ir nereikalauja.  Pas MB tai visi su respiratoriais. Kai nieko ner kabinete, tada MB ir jo kabineciokas nusiima. Sedi viens nuo kito per 8 metrus. Tik atsistoja, iskart dedasi. MB tai skrupulingas situo klausimu. Nakti suni vedzioja su kauke, kur nei gyvos dvasios ner. 
Bet logiškai galvojant... gi tų pardavėjų ne marios suserga[s][/s] :)

Aš manau saugo tos kaukės[sup]​[/sup], jei dėvimos teisingai gan gerai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 gruodžio 2020 - 00:22

*** Sėlija, 24 Gru 2020 - 00:21, parašė: Ir as ne. O tas: "Tvarka yr tvarka". I fsio. :D
A.nu man kažkaip atrodo,kad jau nėr kaip ten tam virusui užšokt .😁
Atsakyti

Ir as ne. O tas: "Tvarka yr tvarka". I fsio.  :D​ 

Aš lauke tikrai dažnai šaliką naudoju. Būtent dėl tvarkos. 

Atsakyti

A.nu man kažkaip atrodo,kad jau nėr kaip ten tam virusui užšokt .😁
Aišku nėra, bet reik kaukių lauke dėl bendros tvarkos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 gruodžio 2020 - 00:25

Amadėja*, 24 Gru 2020 - 00:24, parašė: Aišku nėra, bet reik kaukių lauke dėl bendros tvarkos.
Tai turiu kišenėj,bet jau tikrai nesidėsiu.
Atsakyti
Esu girdejus zemaitiskas giesmes, ten tai hardkoras. O kitu regionu tai nieko visai. O kiek tu poteriu , ka sunku otce nase ismokt? Gi laikas jau atskirt ,kad religines konfesijos nebera viesojo administravimo istaiga. Galima atsidet tik dvasiniams poreikiams.
Atsakyti