Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kokia man garbe, dzievuli, as Monai vaika padariau :D

Nei viena fb nebuvo uz tai, kad abortuot. Tai as turejau jai aborta siulyt? 

Nu matai, koks altos įsivaizdavimas? Arba jau netikri prisiminimai prasideda. :)​ 

Atsakyti
siaip tai isivaizdavimas , nes nei klausinejau ,nei ypatingai domejausi. Tik nustebau ,kad mona priekaistavo selijai , kad buvo itikinta.
Atsakyti

O ko? Nesveikas gime? Ar per grazus? 

O čia vienintelės priežastys? 

Nu ne mano tai buvo sprendimas ir tas kankina iki šiol. Pasidaviau spaudimui ir jaučiuosi pasirinkusi tai, kas visai ne man. Galiu augint, mylėt, rūpintis, bet tai ne tas pats, jei būčiau norėjus, svajojus, laukus. 

Ai nenoriu apie tai, užtenka man savo minčių, vis tiek jums atrodo vienaip, man kitaip, o čia ne tokia tema, kad valkiot penkias dienas forume. 

Geriau einu žiūrėt ką pietums paruošt.

Atsakyti

Mrs tik stengemes ja uzmotyvuoti. 

O sprendima prieme ji, nes nutraukti esamus santykiu ji nenorejo. Tiek. 

Atsakyti

O čia vienintelės priežastys? 

Nu ne mano tai buvo sprendimas ir tas kankina iki šiol. Pasidaviau spaudimui ir jaučiuosi pasirinkusi tai, kas visai ne man. Galiu augint, mylėt, rūpintis, bet tai ne tas pats, jei būčiau norėjus, svajojus, laukus. 

Ai nenoriu apie tai, užtenka man savo minčių, vis tiek jums atrodo vienaip, man kitaip, o čia ne tokia tema, kad valkiot penkias dienas forume. 

Geriau einu žiūrėt ką pietums paruošt.

Kaip ne tavo? O kieno, musu? 

Atsakyti

Kaip ne tavo? O kieno, musu? 

Na ok, sprendimas mano, bet priimtas lipant per save. Ir tas lipimas per save dabar yra kasdien.

Jūs čia nei prie ko.

Atsakyti

Na ok, sprendimas mano, bet priimtas lipant per save. Ir tas lipimas per save dabar yra kasdien.

Jūs čia nei prie ko.

Paliktum vyrui vaiką augint skyrybų atveju?

Atsakyti

Ir aš nieko nekaltinu, jei kažkam taip atrodo. 

Aš tiesiog nesijaučiu laiminga. Atrodo gyvenimas bėga, o aš sėdžiu va čia, kur sėdžiu ir nebežinau ką daryt, nežinau, kur tos laimės ieškoti. Esu tokia užstrigus. 

Atsakyti

Paliktum vyrui vaiką augint skyrybų atveju?

Nežinau, kartais atrodo taip, kartais ne. Tikiuosi neprireiks spręst, nes būtų labai sunku. 

Atsakyti

Tiesiog netyčiukai šiais laikais irgi labiau yra legenda nei realybė. Seniausias pasaulyje būdas pririšt vyrą (arba moterį) ar priverst vest (vis dar veikiantis)
Nu būna ir šeimose. Tikrai žinau  atvejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 13:08

Ir aš nieko nekaltinu, jei kažkam taip atrodo. 

Aš tiesiog nesijaučiu laiminga. Atrodo gyvenimas bėga, o aš sėdžiu va čia, kur sėdžiu ir nebežinau ką daryt, nežinau, kur tos laimės ieškoti. Esu tokia užstrigus. 

O kaip tu ta laimingumo jausma isivaizduoji? Tipo, mes cia visos tokios laimingos, euforijos apimtos? 

Atsakyti

Iš tikro viskas labai paptasta. Jei būčiau pasielgusi, kaip norėjau aš, tai būtų reiškę pradžią nuo nulio ir vėl. O man jau buvo per akis viso to. Kraustymosi, santykių ir t.t. 
Tai tik dėl to ir gavai to mūsų spaudimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 13:08