Amadėja*, 27 Gru 2020 - 13:12, parašė: Na, tiesiog žmonės itin skirtingi, tai negali būt tikra taip savo teisumu tais klausimais. Gi Lavinax savo patirtį papasakojo. Mano pirmas vaikas irgi atsirado dėl mano apsiskaičiavimo. Nors, manau, tiesiog organizmas taip sužaidė, bet tikrai ne sąmoningai buvo.Tai būtent,o žmonių tai milijardai ir visi skirtingi, tiek fizinėmis,tiek psichinėmis savybėmis.
Pilnai visumoj,nebūnu laiminga.būnu tarpais,gerais momentais,ramiu neprobleminiu laiku.va dabar žinau,kad ryt bus gerai ir poryt...po to vėl bėdos ir problemos,ir taip ratu. Niekad nesu pasijautuso rami ir saugi.visą laiką kažkoks išlikimas ,išgyvenimas.su tarpinėmis stotelėmis.
Gal iš šalies kitaip atrodo.žinau ,kad daug kas mano,kad.man viskas turi būt gerai.bet nei vienas nėra mano kailyje.
Manau tai normali žmogiška būsena
Retas kuris jaučią tą nuolatinį balansą.
Man laimė tai vidinės pilnatvės ir vidinio komforto būsena
Amadėja*, 27 Gru 2020 - 13:16, parašė: Man laimė tai vidinės pilnatvės ir vidinio komforto būsenaTai taip,tik aš to nejaučiu arba negaliu gaut arba nemoku.
Tai taip,tik aš to nejaučiu arba negaliu gaut arba nemoku.
Bet momentais juk jauti
Na ,kai katė susirango ant keliu, kai savaitgalį guli ant gulto su taure vyno, kau nusiperki trokštamą suknelę, kai vaikai ką malonaus padaro ir pan.
Amadėja*, 27 Gru 2020 - 13:24, parašė: Bet momentais juk jautiTai tik momentai,aš norėčiau rami jaustis kitaip. Bendrą pilnatvę,ramybę,saugumą.o to nėra. Žinau žmonių,kurie vusumoj kažkaip galvoja,kad daugiau mažiau jie saugūs,aš to niekad nejaučiau.Na ,kai katė susirango ant keliu, kai savaitgalį guli ant gulto su taure vyno, kau nusiperki trokštamą suknelę, kai vaikai ką malonaus padaro ir pan.
Bet momentais juk jauti
Na ,kai katė susirango ant keliu, kai savaitgalį guli ant gulto su taure vyno, kau nusiperki trokštamą suknelę, kai vaikai ką malonaus padaro ir pan.
Nu tai čia ne pilnatvė juk. O momentai malonumo kažkokio.
Pilnatvė turi dedamasias kažkokias - sveikata, sėkminga karjera, harmoningi santykiai, vaikų pasiekimai, aplinka kurioj gyveni. Ir tt. Tai išoriniai dalykai. O dar ir vidiniai yra - požiūris į save, santykius, darbą ir tt
Visiskai laimingi tik pilni idiotai.
Laime nera istisine. Ja reik suprast, kaip apibendinta visuma.
O kasdien pilna tiek nelaimingu, tiek laimingu momentu.
As tai Mona dabar matau laimingesne, nei bet kada anksciau.
O siandieniniai laikini sunkumai eis ir praeis.
Tai tik momentai,aš norėčiau rami jaustis kitaip. Bendrą pilnatvę,ramybę,saugumą.o to nėra. Žinau žmonių,kurie vusumoj kažkaip galvoja,kad daugiau mažiau jie saugūs,aš to niekad nejaučiau.
Nu negali joks zmogus jaustis absoliuciai saugus. Gal ryt plyta ant galvos uzkris, gal suparalyzuos, gal avarija ivyks, gal vyras kita susiras, gal vaikas sunkiai susirgs. Nera jokio saugumo siam pasauly.