Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu dieve mano , manei kad vaikas yra paprastesne iseitis uz kraustymasi ir naujus santykius? Kokioje subineje atsiprasant ta tavo komforto zona?
Vaikas bus vaikas iki tavo paskutinio oro ikvepimo. Iki tada tu busi motina. Vien del to kad nusibodo laimes ieskot? Rimtai? Siaubas kazkoks.

Tu nesinervuok del mano komforto zonos.   Lavina  yra motina ir bus ja visada, patinka jai ja buti ar ne,  o vaikas, seima, santuoka,  etc. netrukdo  laimes paieskoms.  Jei tau trukde buti laiminga vaikai, ta tik tu pati kalta.

Atsakyti

Taip. Ne aplinkybes, o aplinka.

Kita vertus, visada zmogui kazko truks. 

Na, aš plačiau apibūdinau. Realiai tai ir aplinka, ir žmonės, ir įvykiai kažkokie, tai kaip sekasi siekti tikslų, ir savijauta, sveikata asmeninė ir artimųjų, ir finansai ir daug daug kas.

Atsakyti

Tu nesinervuok del mano komforto zonos.   Lavina  yra motina ir bus ja visada, patinka jai ja buti ar ne,  o vaikas, seima, santuoka,  etc. netrukdo  laimes paieskoms.  Jei tau trukde buti laiminga vaikai, ta tik tu pati kalta.

Nu ne Altai gi trukdo nu

Atsakyti
Tik dokumentaliai issiskyrus pagaliau supratau kad del ex kasdien verkdavau , bet kaip kokia amzina auka vis grizdavau ir vel bandydavom , kai jau daugiau nei aisku buvo ,kad santuoka baigesi kai buvau du men nescia su treciu vaiku.
Atsakyti

Alta, nenorint motinystes, ja galima atsikratyt. Liks tik alimentai, kurie irgi nuo pilnametystes baigsis. 

Atsakyti

Ir taip, ne visada menesines su nestumu isnyksta, asmeniskai pazistu moteti, kuri sirgo iki 5 menesio. 

Atsakyti

Nu jūs kai pasakysit, tai tarsi būčiau koks antžmogis. 

Nu nebūčiau laiminga vaiką palikus. Išvis aš labai prieraiši. Ir myliu vaiką labai. Tik tai nesiderina man su laime, gera savijauta. 

Kažkaip pas mane šitie dalykai visiškai prasilenkia. 

Gaudama vieną praradau kitą. Kažkas tokio.

Atsakyti

O šiaip prie tokios savijautos labai prisidėjo karantinas, visas šitas stresas dėl nežinios, kaip čia bus, ar susirgsim, ar išgyvensim. O tuo pačiu ir trūkumas tų mažų džiaugsmų, kurie padaro gyvenimą šviesesnį. 

Atsakyti

Nu jūs kai pasakysit, tai tarsi būčiau koks antžmogis.  Nu nebūčiau laiminga vaiką palikus. Išvis aš labai prieraiši. Ir myliu vaiką labai. Tik tai nesiderina man su laime, gera savijauta.  Kažkaip pas mane šitie dalykai visiškai prasilenkia.  Gaudama vieną praradau kitą. Kažkas tokio.
Atgausi. Aš manau ūgteks ji ir vėl pasijusi žmogumi. Dar metai kokie. Mažiau gal net. Ji pasavarankiškės, nebereiks to nuolatinio dėmesio, nebus tų pastovių zyzimų ir miegos geriau:)

Nes manau būtent tas asmeninės erdvės neturėjimas tave taip veikia, kad reik pastoviai daryti ką reikiis, o ne ko norisi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 15:13

Atsiminiau dabar -prieš kalėdinę savaitę, rodė ala Rūtos laidą kažkokią. Nu ir ten kalbino Stončę. Tai ji sakė, kad ji tik 8 mėnesyje sužinojo, kad nėščia. Nu netikiu nė per kur. 

Labai džiaugiuosi už juos, kad susilaukė, bet kam tokias nesąmones kalbėti.

Skaičiau kažkuriam portale tą jos nėštumo istorija. Nu pievos totalios, netikiu ir aš 

Atsakyti

Skaičiau kažkuriam portale tą jos nėštumo istorija. Nu pievos totalios, netikiu ir aš 

Aš dar galiu patikėt iki kokio 3 mėn., jei tikrai nesijaučia, na, bet čia reik lb.nepažinog savo kūno :)

Man visus kartus pasijuto itin anksti. Dar iki mm laiko. 

Atsakyti

Ir taip, ne visada menesines su nestumu isnyksta, asmeniskai pazistu moteti, kuri sirgo iki 5 menesio. 

Tai bet judesiai gi būna. O čia iki 8 mėn tipo nejausti pilve vaiko 🤣. Man tai kažkokios fantazijos bandant gaut žiniasklaidos dėmesio 

Atsakyti