Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia kas per klausimas? O jus isvis apie chemija negirdejot? O apie narcos? O apie serotonina ir dopamina? Gal jusu divaisai jau ir juos matuoja? Jusu momentine laime?

Tai kad praeitam psl tą patį rašiau. Ir ta chemija nėra laimė. Tai tiesiog malonumai, kurie suteikia trumpą euforija

Laimė mano supratimu yra samoninga būsena, turinti savo dedamasias. Tu ją suvoki protu. O ne emocijomis, kurios nėra pastovios ir kinta 100 k dienoj 

Atsakyti

Nu negali joks zmogus jaustis absoliuciai saugus. Gal ryt plyta ant galvos uzkris, gal suparalyzuos, gal avarija ivyks, gal vyras kita susiras, gal vaikas sunkiai susirgs. Nera jokio saugumo siam pasauly. 

Bet yra žmonių, kurie geba apie tai nuolat negalvot ir mėgautis kasdienybe. Ir yra, kurie negeba mėgautis, nuolat galvoja ir bauginasi

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 12 27, 12:53)
<p>Ir aš nieko nekaltinu, jei kažkam taip atrodo. </p><p>Aš tiesiog nesijaučiu laiminga. Atrodo gyvenimas bėga, o aš sėdžiu va čia, kur sėdžiu ir nebežinau ką daryt, nežinau, kur tos laimės ieškoti. Esu tokia užstrigus. </p><p></p>

Tu gal kokius apdeitus atsisiusk , tas gyvenimas taip per stabdzius kirto ,kad net pro priekini langa daug kas isleke.
Atsakyti

Tai kad praeitam psl tą patį rašiau. Ir ta chemija nėra laimė. Tai tiesiog malonumai, kurie suteikia trumpą euforija Laimė mano supratimu yra samoninga būsena, turinti savo dedamasias. Tu ją suvoki protu. O ne emocijomis, kurios nėra pastovios ir kinta 100 k dienoj 
Laimė yra pojūtis, emocinė ir psichologinė būsena.  JOS NEIŠMĄSTYSI. Ji juntma arba ne. 

Nors, tam tikra prasme tu teisi....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 14:21
QUOTE(savaitė @ 2020 12 27, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LavinaX" data-cid="72758225" data-time="1609064669"><div><p>Iš tikro viskas labai paptasta. Jei būčiau pasielgusi, kaip norėjau aš, tai būtų reiškę pradžią nuo nulio ir vėl. O man jau buvo per akis viso to. Kraustymosi, santykių ir t.t. </p></div></blockquote><p></p><p>Mano, senos varnos akimis, tai tu priemei  teisinga sprendima, atradai ramybe , uzuoveja pastovume, komforta pastoviuose santykiuose, tai yra labai daug moters gyvenime.  Visi  tavo "kanciu keliai" ieskant partnerio, pastovus blaskymasis turejo tave labai isbalansuoti.   Ar buvai laimingesne tada? Nebuvai. Tada taip pat abejojai, kankinaisi, desperatiskai ieskojai, jokio emocinio komforto nebuvo.  Uz viska reikia moketi, net tau, siuo atveju tu moki vaiku. smile.gif
</p><p>
</p>

O tu dieve mano , manei kad vaikas yra paprastesne iseitis uz kraustymasi ir naujus santykius? Kokioje subineje atsiprasant ta tavo komforto zona?
Vaikas bus vaikas iki tavo paskutinio oro ikvepimo. Iki tada tu busi motina. Vien del to kad nusibodo laimes ieskot? Rimtai? Siaubas kazkoks.
Atsakyti

Gal tikrai laimingi yra kokie budstų, ar kt vienuoliai. Kurie atsiriboję nuo visko, jiems nieko nereikia, jie nieko neturi.... 

Atsakyti

Nors ir Akta teisi dėl hormonų, nes, jei su hormonais nėr ok, tai tos laimės neišmąstysi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 14:42

O tu dieve mano , manei kad vaikas yra paprastesne iseitis uz kraustymasi ir naujus santykius? Kokioje subineje atsiprasant ta tavo komforto zona?
Vaikas bus vaikas iki tavo paskutinio oro ikvepimo. Iki tada tu busi motina. Vien del to kad nusibodo laimes ieskot? Rimtai? Siaubas kazkoks.

Tai visada galima to vaiko atsisakyti. Jei jau taip trukdo buti laimingai. 

Atsakyti

O iš ko tai susideda tau? Ta vidinė pilnatvė?
Iš esmės kai aplinkybės atitinka mano lūkesčius. 

Na, kalbant apie pamatinius ir svarbiausius dalykus. Smulkmenos neišmuša.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 14:47

Iš esmės kai aplinkybės atitinka mano lūkesčius. 

Taip. Ne aplinkybes, o aplinka.

Kita vertus, visada zmogui kazko truks. 

Atsakyti
Ir atsisakius vaiko automatiskai motinyste anuliuosis? Kazkaip mes cia sunkiai susikalbam paskutiniu metu. Tai intemoros santuoka nesiskaito ,tai atsisakius vaiko nustosi but motina. Ir pasijusi labai laiminga ar laisva kraustytis laimes ieskot.
Atsakyti

Atsiminiau dabar -prieš kalėdinę savaitę, rodė ala Rūtos laidą kažkokią. Nu ir ten kalbino Stončę. Tai ji sakė, kad ji tik 8 mėnesyje sužinojo, kad nėščia. Nu netikiu nė per kur. 

Labai džiaugiuosi už juos, kad susilaukė, bet kam tokias nesąmones kalbėti.

Atsakyti