QUOTE(savaitė @ 2020 12 27, 13:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LavinaX" data-cid="72758225" data-time="1609064669"><div><p>Iš tikro viskas labai paptasta. Jei būčiau pasielgusi, kaip norėjau aš, tai būtų reiškę pradžią nuo nulio ir vėl. O man jau buvo per akis viso to. Kraustymosi, santykių ir t.t. </p></div></blockquote><p></p><p>Mano, senos varnos akimis, tai tu priemei teisinga sprendima, atradai ramybe , uzuoveja pastovume, komforta pastoviuose santykiuose, tai yra labai daug moters gyvenime. Visi tavo "kanciu keliai" ieskant partnerio, pastovus blaskymasis turejo tave labai isbalansuoti. Ar buvai laimingesne tada? Nebuvai. Tada taip pat abejojai, kankinaisi, desperatiskai ieskojai, jokio emocinio komforto nebuvo. Uz viska reikia moketi, net tau, siuo atveju tu moki vaiku.
</p><p>
</p>
O tu dieve mano , manei kad vaikas yra paprastesne iseitis uz kraustymasi ir naujus santykius? Kokioje subineje atsiprasant ta tavo komforto zona?
Vaikas bus vaikas iki tavo paskutinio oro ikvepimo. Iki tada tu busi motina. Vien del to kad nusibodo laimes ieskot? Rimtai? Siaubas kazkoks.