Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Į šitą visa reik žiūrėt sistememiškai, o ne asmeniškai. 

Atsakyti

O kas tau sakė kad mane ten skiepys? MB skiepys. Tikiuosi jau šią sav

Tikrai ir kas gi čia sakė, ir kas čia taip aršiai įrodinėjo priešingai 🤔😁

Atsakyti

Ir ne pacientai jie tau, Gaile, o klientai. Tau rupi ne ju sveikata, o preke parduot. 

Pacientai. Nes jiems gaminu gydymo priemones. Ir jiems jos nemokamos. Taip kad neparduodu 

Atsakyti

Taip, tai Gailei sita pasakyk. 

Atsakyti

Tikrai ir kas gi čia sakė, ir kas čia taip aršiai įrodinėjo priešingai 🤔😁

Nu laba diena. Pačią pirmą žinutę pažiūrėk šioj diskusijoj. Galiu pakartot  - tikiuosi kad bent MB paskiepys.

Taip. Tikiuosi šią sav. O sau jau kaip bus taip. Vistiek per sausį turėtų 

Atsakyti

Pacientai. Nes jiems gaminu gydymo priemones. Ir jiems jos nemokamos. Taip kad neparduodu 

Gamintoja tu :lol:​ Tau valstybe apmoka, t. y. mes visi, biudzetas. Parduodi. Pacientai medikams. O tau klientai. 

Atsakyti

Negali taip jos žiūrėt. Yra pavydas. Juodas. Yra mirties troškimas, neapykanta už tai, kad nebijau rašyt ką galvoju. Nieko naujo 

Atsakyti

Taip, tai Gailei sita pasakyk. 

Aš nežinau tikslios tvarkos kada bus pradėti skiepyt vyriausi žmonės. Kitose šalyse parareliai su medikais. Pas mus kolkas tik medikai. 

Gal kas nuorodą turit to eiliškumo?

Atsakyti

Gamintoja tu :lol: Tau valstybe apmoka, t. y. mes visi, biudzetas. Parduodi. Pacientai medikams. O tau klientai. 

Nu tu aišku geriau žinai. Tau tai ne nes visi iš biudžeto mokam. Už sėdėjima 

Atsakyti

Negali taip jos žiūrėt. Yra pavydas. Juodas. Yra mirties troškimas, neapykanta už tai, kad nebijau rašyt ką galvoju. Nieko naujo 

Pavydas laabai negatyvi emocija, bet čia dasideda ir kitkas dar (neteisybės pojūtis, nes sumąstė, kad turi blatą vakcinai), bet ne mirties troškimas tai tikrai. 

Atsakyti

Aš nežinau tikslios tvarkos kada bus pradėti skiepyt vyriausi žmonės. Kitose šalyse parareliai su medikais. Pas mus kolkas tik medikai. 

Gal kas nuorodą turit to eiliškumo?

Manau ne paviešintas dar toks smulkus eiliškumas. Pirma eina  darbuotojai, covid skyriuj dirbantys, priėmimo ir paramedikai lygiagrečiai. Po to kitas med personalas. Po to socialinės globos įstaigų personalas. Rizikos grupės bus sekantys. Bet kadangi lb daug medikų persirgo, tai tikėtina jog greit visi norintys gaus. 

Atsakyti

Nu laba diena. Pačią pirmą žinutę pažiūrėk šioj diskusijoj. Galiu pakartot  - tikiuosi kad bent MB paskiepys.

Taip. Tikiuosi šią sav. O sau jau kaip bus taip. Vistiek per sausį turėtų 

Pati peržiūrėk visas savo žinutes ir tą pirmą, kur ištrynei, o aš turiu įdomesnių veiklų  :B 

Jau nebesi ir darbuotoja, jau nebesakei ir kad skiepas tau ten priklauso. Puiku! 

Atsakyti