Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Fėja* @ 2021 01 31, 14:30)
<p>Bet tai trys baklonai  bigsmile.gif Nesu buvusi tokiam bute.</p><p></p><p></p>
[right][snapback]72774816[/snapback][/right]

Aš esu tokiam gyvenus. 3 kambariai - 3 balkonai.
Atsakyti

Man patinka Skaiva Jasevičiūtė. Sveikas humoras.

https://www.15min.lt...bu-1050-1447450

Atsakyti

Trecias pusbalkoniukas  aiskiai buvo suplanuotas  rukantiems. :D

Atsakyti

Prieš miegą? :D​ 

Atsakyti

As pas Intemora tai buvau parukyt tam, kur is saliono :D​ 

Atsakyti

Nusprendžiau palyginti plaukų galus, kadangi jau nusidažiau, tai atseit viską pasidarysiu pati.

Ieškau plaukų tiesintuvo, nes tik gerai ištiesinus matosi kaip kirpti. Galvoju mb palygins. Išsitraukiu dėžutę iš drabužinės, išvynioju, o ten laidas pragraužtas, beveik nugraužtas. Nu aišku, kas padarė. Tik kaip įlįsti į dėžutę, nugraužt ir išlįst?  Laidų ir visokių šniūrelių maniakas. Perkerta kiaurai dviem dantų kaukštelėjimais.

Tai mb sutaisė, ištiesinau, aplygino. Namudiškai. :)​ 

Atsakyti

sako gaudo graziai apsikirpusius ir bauduoja :D

Atsakyti

sako gaudo graziai apsikirpusius ir bauduoja :D

Čia rimtai? Eik jau.. :)​ Sekundę tikrai patikėjau.

Bet šiaip tai daug tų gražiai apsikirpusių, kur jie kerpasi,   ne patys juk? Įdomu.

Atsakyti

Bwt taip ir buvo!.pastoviai rūkydavo kitoj posėj,ir smardindavo.mums kaip nerūkanrieks,tai taip smirdėdavo,ypač vasarą per karščius.🤦‍♀️

Bet mes tam pusbalkonyje dar staliuką su kėdėl turėdavom,,ten vakarodavom,tokia alyva žydėdavo dar.😃

Atsakyti

Čia rimtai? Eik jau.. :)​ Sekundę tikrai patikėjau.

Bet šiaip tai daug tų gražiai apsikirpusių, kur jie kerpasi,   ne patys juk? Įdomu.

juokauju :D

Atsakyti

kerpa tos kirpejos namuose senus klientus, pazistamus. 

Atsakyti

kerpa tos kirpejos namuose senus klientus, pazistamus. 

Sveikatos ministras ir tas visada kaip ką tik iš kirpyklos. Rodė, kaip jis atrodė skelbdamas uždarantis grožio paslaugas ir po mėnesio - tai jokio skirtumo, tarsi perukas kai niekas nekinta  :D​ 

Atsakyti