Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sveikatos ministras ir tas visada kaip ką tik iš kirpyklos. Rodė, kaip jis atrodė skelbdamas uždarantis grožio paslaugas ir po mėnesio - tai jokio skirtumo, tarsi perukas kai niekas nekinta  :D​ 

Lyg ir skaičiau, kad jį dukra kerpa.

Atsakyti

Paėmiau pabandymui tą delfi prenumeratą.

Praeitą kart kažkur ne ten paspaudžiu,kortelės nr ten prašė,dabar paprastai kažkaip pavyko😃

Nu einu skaityt.

Atsakyti

Lyg ir skaičiau, kad jį dukra kerpa.

Dėl ministro A. Dulkio plaukų augimo tempo LNK žinios kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją.

Ši teigia, kad ministras kirposi dar prieš gruodžio 11 dieną.

Atsakyti

Dėl ministro A. Dulkio plaukų augimo tempo LNK žinios kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją.

Ši teigia, kad ministras kirposi dar prieš gruodžio 11 dieną.

Taigi toliau ir rašo, kad jei labai reikėtų, kreiptųsi į vieną iš dukrų.

Šiaip tai nemanau, kad ministras rizikuotų savo karjera dėl šukuosenos, kirpdamasis  kažkur nelegaliai.

Atsakyti

Šiaip tai nemanau, kad ministras rizikuotų savo karjera dėl šukuosenos, kirpdamasis  kažkur nelegaliai.

Na tai iš to kas parašyta ir akivaizdu, kad nekirpo jo dukra. O turbūt ir skirtingi ūkiai, negalima  :) 

Atsakyti

O aš nusidažiau šiandien plaukus 😊 džiaugiuosi savimi, visai normaliai gavosi 🤭

Atsakyti

cha.... as buciau  negalvojus ir kad keliuka Skvernas rizikuotu asfaltuot, ogi surizikavo. 

Atsakyti

O aš nusidažiau šiandien plaukus 😊 džiaugiuosi savimi, visai normaliai gavosi 🤭

Nu va, ka ismoksi, ant peciu nenesiosi :D​ 

Atsakyti

Jeigu su savo plaukų pokyčiais jo šukuosenos lyginti negaliu - tai su sūnaus drąsiai. Ir matau kaip sūnus apžėlė, nuo gruodžio pradžios iki sausio pabaigos. Vyrams labai matosi tie visi nuaugę plaukai prie ausų ir panašiai. O Dulkiui laikas sustojo  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 31 sausio 2021 - 19:32

Jeigu su savo plaukų pokyčiais jo šukuosenos lyginti negaliu - tai su sūnaus drąsiai. Ir matau kaip sūnus apžėlė, nuo gruodžio pradžios iki sausio pabaigos. Vyrams labai matosi tie visi nuaugę plaukai prie ausų ir panašiai. O Dulkiui laikas sustojo  :D

Tai maniškis jau visai dirigentas. bet šukuoja jis juos kažkaip, kad neatrodo baisiai. Tik kartais, pvz ryte, kol nesusitvarkęs, atrodo juokingai. Kaip koks biesas. :) 

Sūnus tai labai trumpai kirposi paskutiniu metu, tai neatrodo apsileidęs dar.

Atsakyti

Nu va, ka ismoksi, ant peciu nenesiosi :D​ 

Nu tai ant ko, būtent ant pečių šįkart. :D 

Aš vakar buvau patenkinta nusidažymu, bet šiandien pasižiūrėjau prie šviesos, tai nelabai. Plaukai vis tiek šviesėja link galų. Reikėjo sunaudot visą buteliuką gal, nežinau.Ir pakaušy tokia viena sruoga mažiau nusidažius, bet nesimato  nepavarčius.

Atsakyti

Mane tau jau dabaigė visas karantinas su jo ribojimais, nors esu bailė šiuo klausimu, ale dabar einu pas kirpėją ir manikiūristę į namus, katros tokios pačios bailės. Galit šaut daba.

Atsakyti