Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano bendradarbės pas manikiūristes eina ir nesijaučia kažką blogai darančios. 

Aš ir suprantu, ir kažkiek gaila, kad požiūris toks.

Atsakyti

Tokios ir bailes, jei klientus priimineja. 

Atsakyti

As tai nesuprantu, kam, namie sedint, tu geliniu nagu reik.. 

Atsakyti

Nusipirkau is Reserved pusvilnoni puspaltuka siandien gera kaina. Ziurejau seniau, nebuvo dydziu, o sian atsirado.

Pirk internetu! Vilnonis paltas, RESERVED, YQ430-90M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 31 sausio 2021 - 20:34

Tokios ir bailes, jei klientus priimineja. 

Taip, du per dieną.

Atsakyti

Mane tau jau dabaigė visas karantinas su jo ribojimais, nors esu bailė šiuo klausimu, ale dabar einu pas kirpėją ir manikiūristę į namus, katros tokios pačios bailės. Galit šaut daba.

Jei neduota, tai neduota...

šūviai nepadės

Atsakyti

As ir nusidaziau plaukus ir antakius siandien.  Grazole. :D

Pinot, as visada visa dazu buteliuka sunaudoju, bet dazau ir visus plaukus, nes nusiplauna ilgainiui atspalvis, netenka sodrumo, jei nedazyciau viso ilgio.

Atsakyti

Mane tau jau dabaigė visas karantinas su jo ribojimais, nors esu bailė šiuo klausimu, ale dabar einu pas kirpėją ir manikiūristę į namus, katros tokios pačios bailės. Galit šaut daba.

Tai tu is mandrumo eini, ne is reikalo. :D Prispirtu reikalas, pati  viska pasidarytum

Atsakyti

Daba pagalvojau, stai, kad ir Paksaite.  Vsose viesinamose fotografijose su pilnu koviniu makiazu, progine sukuosena ir ilganagiu manikiuru, joks karantinas negadina jos prigimtinio grozio. :D

Atsakyti

Tai tu is mandrumo eini, ne is reikalo. :D Prispirtu reikalas, pati  viska pasidarytum

Neinu iš mandrumo, einu pas patikimas moteris, su kuriomis esu +20 metų ir žinau, kad jos neims bile ko.

Atsakyti

Neinu iš mandrumo, einu pas patikimas moteris, su kuriomis esu +20 metų ir žinau, kad jos neims bile ko.

Tai zinoma,  varnas varnui akies nekerta. :)

Atsakyti

Ka reiskia bile ko? Ar virusas renkasi pagal ka nors? 

Atsakyti