Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Yra kas.l persirgę, tsi jiems saugu ir jie saugūs. Mb prieš pat karantaną nusikirpo l.trumpai tai dar ok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 sausio 2021 - 21:08

Yra kas.l persirgę, tsi jiems saugu ir jie saugūs. Mb prieš pat karantaną nusikirpo l.trumpai tai dar ok.

Sakai,  visos ateina pas kirpeja i namus su antikunu testu rezultatais ar uztenka zodinio patvirtinimo?

Atsakyti

Neinu iš mandrumo, einu pas patikimas moteris, su kuriomis esu +20 metų ir žinau, kad jos neims bile ko.

Kaip bile ko? Čia  žinai, ar bomžas iš stoties, ar aukštuomenės dama, visi lygūs prieš virusą, ir niekas neviršesnis. Kalbi taip. lyg  covidas būtų kokia blusų pernešama liga.

"Bile ko"..

Atsakyti

Nu ar nesakiau, kad tikra kavianska iskart pazinsi :D Ar karas, ar maras, nagai, ragai tur but ir taskas. Nors ir i karsta lipant :D​ 

Atsakyti

Skaiciau, kad Ir per pirmaji karantina ir dabar savo nuolatinems klientems kirpejos sumiksuoja dazus ir randa budu, kaip juos saugiai perduoti nekontaktuojant.  Kas pasikeite? Pavargo visi?

Atsakyti

Nu ar nesakiau, kad tikra kavianska iskart pazinsi :D Ar karas, ar maras, nagai, ragai tur but ir taskas. Nors ir i karsta lipant :D​ 

Kaip tu čia žiauriai 🤭

Atsakyti

Aš tikrų tikriausia kavenska trečios kartos tai tikrai, apie prosenelius nežinau.... taigi, ir plaukai nuaugę, ir antakiai nedažyti, ir nagai nelakuoti. Man totaliai dzin. O aš gi ir į darbą einu. Bet ant tiek dzin.... nežinau, blogai turbūt irgi. Sako bet kokie kraštutinimai blogai 😊 

Ir man sunku suprasti, kas negali gyventi pvz nelakuotais nagais. Bet aš tik viduje, mintyse nusistebiu... nes nieko čia nepriauklėsi. Negali moteris, tai negali. 

Atsakyti

Bet į karstą lipant, tai turi būt gražus. Čia jau labai pateisinama  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš tikrų tikriausia kavenska trečios kartos tai tikrai, apie prosenelius nežinau.... taigi, ir plaukai nuaugę, ir antakiai nedažyti, ir nagai nelakuoti. Man totaliai dzin. O aš gi ir į darbą einu. Bet ant tiek dzin.... nežinau, blogai turbūt irgi. Sako bet kokie kraštutinimai blogai 😊 

Ir man sunku suprasti, kas negali gyventi pvz nelakuotais nagais. Bet aš tik viduje, mintyse nusistebiu... nes nieko čia nepriauklėsi. Negali moteris, tai negali. 

Sakai, jei darzelyje kokiam vaikiukui pagrumosi nu nu nu nelakuotu pirsteliu, nesuveiks? :D

Atsakyti

Netipine tu, netikra.  :D​ 

Atsakyti

Skaiciau, kad Ir per pirmaji karantina ir dabar savo nuolatinems klientems kirpejos sumiksuoja dazus ir randa budu, kaip juos saugiai perduoti nekontaktuojant.  Kas pasikeite? Pavargo visi?

Per pirmą karantiną taip ir darėm. Kirpėja sumakaluotus dažus lauke palikdavo, (jos patalpos 1-am aukšte), dabar drįsau į namus nuvykt tik uždažymui, parvažiavau ir namie jau išsiploviau. Ji, niekur neinanti, aš irgi. Pas ją net nebijojau eit.

Atsakyti

Tai ji niekur neina? net į parduotuvę?ir tu vienintelė klientė?

Atsakyti