Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ji niekur neina? net į parduotuvę?ir tu vienintelė klientė?

Ji užsisako Barborą, o klienčių faktiškai neima, nes širdies problemų turi.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 01 Vas 2021 - 09:37, parašė: Ji užsisako Barborą, o klienčių faktiškai neima, nes širdies problemų turi.
Nu supratau tu vienintelė.išskirtinė.ir jai niekaip negali atnešt coronos.

Nors ką aš žinau,jei tai būtų mano pagyvenimo šaltinis,tai kitaip turbūt pradėčiau kalbėt.

Atsakyti

Sakai, jei darzelyje kokiam vaikiukui pagrumosi nu nu nu nelakuotu pirsteliu, nesuveiks? :D

Oj, jiems tai išvis vienodai. Ypač nagai 😊

Va, kai plaukų lakas baigėsi, dienos eigoj susivėliau, tai gavau klausimą, kodėl aš šiandien susivėlus 😄

Atsakyti

Netipine tu, netikra.  :D​ 

😋😋😋

Atsakyti

Turbut kai kuriems zmogams reikia butinai pagulet po ventiliavimo aparatu, kad suvoktu, kad naguciai neta gyvenimo prioritetas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 01 Vas 2021 - 10:26, parašė: Turbut ktai kuriems zmogams reikia butinai pagulet po ventiliavimo aparatu, kad suvoktu, kad naguciai neta gyvenimo prioritetas.
Turbūt. Bet.aš čia žiūriu iš savo perspektyvis. O jei esu vieniša,turinti paskolą ,trijų vaikų mama manikiūrininkė? Gal pradėčiau galvot kitaip,nu jei kito pragyvenimo šaltinio nerasčiau. Nežinau,tik svarstau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 10:39

Per pirmą karantiną taip ir darėm. Kirpėja sumakaluotus dažus lauke palikdavo, (jos patalpos 1-am aukšte), dabar drįsau į namus nuvykt tik uždažymui, parvažiavau ir namie jau išsiploviau. Ji, niekur neinanti, aš irgi. Pas ją net nebijojau eit.

Bet kaip sudetinga tos visos konspiracijos vardan grozio.  Su tiurbanu ant galvos vaziuoti namo, kad  issiplauti dazus. O jeigu kokia neduok die avarija ar kamsciai, smarkiai perlaikysi dazus, nepagalvojai? :)  O manikiuriste   kam? Pamenu, sakei, kad uzsiimi baldu restauravimu ir  siandien rasai, kad niekur neini, tai nafig priauginti nagai? Duok jiems atsigauti, puiki proga palepinti juos visokiais aliejais ir pn. :4u:

Atsakyti

Kaip parašė savaitė, taip ir įsivaizduoju 😄 . Šalta, žiema, su šlapia galva važiuoji namo, avarija, traumatologinis, gydytojas nori apžiūrėti, o tu sakai, lūžiai paskui, dabar man reikia dažus nuplauti 😅

Juokas pro ašaras 🙈

Atsakyti

😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 01 vasario 2021 - 11:49

Na, visko gyvenime būna, ir tokių situacijų. Ir kai šuo dingsta trumpam išvedus, o plaukai nutepti. Buvo.

Tik žinoma, ne karantino metu.

Atsakyti

Tai ji niekur neina? net į parduotuvę?ir tu vienintelė klientė?

Vakar gi rašė, kad dvi klientes priima į parą. 

Atsakyti

LavinaX, 01 Vas 2021 - 12:27, parašė: Vakar gi rašė, kad dvi klientes priima į parą.

Pasitikslinau.🙂

Na manau ,kad meistrė žino ką daro,bele ko tai nepriima.🙊😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 12:30