Tai ji niekur neina? net į parduotuvę?ir tu vienintelė klientė?
Ji užsisako Barborą, o klienčių faktiškai neima, nes širdies problemų turi.
Madam pareis veliau, 01 Vas 2021 - 09:37, parašė: Ji užsisako Barborą, o klienčių faktiškai neima, nes širdies problemų turi.Nu supratau tu vienintelė.išskirtinė.ir jai niekaip negali atnešt coronos.
Nors ką aš žinau,jei tai būtų mano pagyvenimo šaltinis,tai kitaip turbūt pradėčiau kalbėt.
*** Sėlija, 01 Vas 2021 - 10:26, parašė: Turbut ktai kuriems zmogams reikia butinai pagulet po ventiliavimo aparatu, kad suvoktu, kad naguciai neta gyvenimo prioritetas.Turbūt. Bet.aš čia žiūriu iš savo perspektyvis. O jei esu vieniša,turinti paskolą ,trijų vaikų mama manikiūrininkė? Gal pradėčiau galvot kitaip,nu jei kito pragyvenimo šaltinio nerasčiau. Nežinau,tik svarstau.
Per pirmą karantiną taip ir darėm. Kirpėja sumakaluotus dažus lauke palikdavo, (jos patalpos 1-am aukšte), dabar drįsau į namus nuvykt tik uždažymui, parvažiavau ir namie jau išsiploviau. Ji, niekur neinanti, aš irgi. Pas ją net nebijojau eit.
Bet kaip sudetinga tos visos konspiracijos vardan grozio. Su tiurbanu ant galvos vaziuoti namo, kad issiplauti dazus. O jeigu kokia neduok die avarija ar kamsciai, smarkiai perlaikysi dazus, nepagalvojai?
O manikiuriste kam? Pamenu, sakei, kad uzsiimi baldu restauravimu ir siandien rasai, kad niekur neini, tai nafig priauginti nagai? Duok jiems atsigauti, puiki proga palepinti juos visokiais aliejais ir pn.