Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na aš ne maximoje apsipirkinėju, tai krepšelių niekas nepanaikino. Į lidlą dabar irgi neinu, nes ten vis tiek žmonių daugiau.

Atsakyti

Pas mus anasyk Lidle isvis mazai buvo, cia kaip kada. 

Atsakyti

Pas mus diedas maista Maxej apiperka. As einu, kai reikia ko specifinio. Vaziavau i Norfa mamai batu odiniu, nupirkau, issiunciau. Nes ner Norfos pas ja, tik Maxe ir Iki. Lidlan uzsukau serveteliu, ledu. Diedas Lidlan kojos nekelia, nieko jis ten perkamo nemato :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šiaip lidlas visai geras dalykas, tik žmonių daug, tai šiuo metu privengiu.

Taip, ne viską ten gausi, bet yra ir tokių dalykų, kurie faini, o kitur nėra. Tai man visai patinka ten prasinešti.

Atsakyti

Man lidle patinka tada,kai lankstinuke ką nors dominančio pamatau ir tai nebūna maistas.tada lekiu.tiksliau lėkdavau.😁

Atsakyti

Aš tai maistą pagrinde perku. Daugiau ten labai sunku rast ką nors tam šiukšlyne arba reikia ilgai kuistis. Kažkaip viskas išmėtyta be jokios tvarkos. Tai striukės, tai darbo įrankiai, daržo prekės, vėl kokie džinsai, po to vėl įrankiai. Jovalas. Čia matyt tam, kad viską apžiūrėtum, bet man nepatinka tokis jų politika. 

Aišku jei žinai, kad yra ten kažkas gero, verta pasiknisti.

Man tai patinka maisto ten įdomesnio kokio nusipirkti. 

Atsakyti

O man kaip tik atrodo,kad ten maisto nėra.viską užsimerkus ten galima paimt.nu tiksliau jis labai elementarus ir paprastas.perku maistą ten tik tada,kai kas nors mane ten sudomina.pvz hamakas,tvoros apsauga,šviestuvai kokie,nu  kažkas....drakoniukui kas nors

Atsakyti

Kur krepšelių nebėra? Pirmą kart girdžiu ir pati su jais apsipirkinėju, tik vieną kart vežimą ėmiau  :hmm:​ 

Bet tai pačios įpročiai eiti su krepšeliu, reiškia lankytis tenka dažniau nei tiems, kurie užsiperka ilgesniam laikui. Tuomet nesuprantu kas tave piktina 🤔 

Atsakyti

O man kaip tik atrodo,kad ten maisto nėra.viską užsimerkus ten galima paimt.nu tiksliau jis labai elementarus ir paprastas.perku maistą ten tik tada,kai kas nors mane ten sudomina.pvz hamakas,tvoros apsauga,šviestuvai kokie,nu  kažkas....drakoniukui kas nors

Bandelės skanios. Daržovių/vaisių neblogas pasirinkimas. Yra kelios rūšys skainių sausainių. Pipiriniai žemės riešutai. Žalia mėsa man ten patinka. Pieno produktų kaina gera, tai užsiperku pieno, grietinės, dviesto. Ledų gera kaina būna. Kokių šaldytų eklerų ar kitų desertų. Turiu mėgiamus čili agurkėlius (marinuotus). 

Atsakyti

Ai.ga,l aš į tuos šaldytus pyragus  nelendu.o bandelės skanios.jo.bet tai ,o kur jos neskanios?

O ledai man ten neskanūs.kažkokie sintetiniai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 balandžio 2020 - 16:13

Lidle perku tik ledus, serveteles, dar Kaiser suri, o is daiktu tai esu tik lininius sortus sau ir diedui  pirkus. 

Atsakyti

Einu ziuret istorini seriala Pasaulis be pabaigos.

Poldarko laukiu, kada isvers kitus sezonus.

Atsakyti