Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 23 Bal 2020 - 18:26, parašė: Einu ziuret istorini seriala Pasaulis be pabaigos. Poldarko laukiu, kada isvers kitus sezonus.
Va va šitas sudomino.
Atsakyti

O tu Poldarka matei, Intemora? 

Atsakyti

Einu ziuret istorini seriala Pasaulis be pabaigos.

kas čia per serialas?

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Bal 2020 - 18:44, parašė: O tu Poldarka matei, Intemora?
Ne.
Atsakyti

Poldarkas apie senove irgi, man labai. O tas paskutinis apie Anglijos karaliu Edvarda I II ir Izabeles valdyma. 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Bal 2020 - 19:49, parašė: Poldarkas apie senove irgi, man labai. O tas paskutinis apie Anglijos karaliu Edvarda I II ir Izabeles valdyma.
Tai čia apie Prancūzijos vilkę? Raik žiūrėt tada😋
Atsakyti

Poldarkas apie senove irgi, man labai. O tas paskutinis apie Anglijos karaliu Edvarda I II ir Izabeles valdyma. 

"Pasaulis be pabaigos"? Peržiūrėjau recenzijas ir komentarus, ne kažkas ten. Ir nėra ten tų karalių, tik laikmetis.

Tiksliau kažkiek yra, bet sukritikuoti liapsusai. Ne tokie man patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 23 balandžio 2020 - 20:24

Pinotija, 23 Bal 2020 - 21:23, parašė: "Pasaulis be pabaigos"? Peržiūrėjau recenzijas ir komentarus, ne kažkas ten. Ir nėra ten tų karalių, tik laikmetis. Tiksliau kažkiek yra, bet sukritikuoti liapsusai. Ne tokie man patinka.
Nemačiau. Bet Tiudorai ir Bordžijos vat ten tai neužmirštama.
Atsakyti

Nemačiau. Bet Tiudorai ir Bordžijos vat ten tai neužmirštama.

kaip vadinasi filmas apie Tiudorus?

Atsakyti

Pinotija, 23 Bal 2020 - 21:37, parašė: kaip vadinasi filmas apie Tiudorus?
Tai ir vadinasi Tiudorai arba the Tudors.
Atsakyti

"Pasaulis be pabaigos"? Peržiūrėjau recenzijas ir komentarus, ne kažkas ten. Ir nėra ten tų karalių, tik laikmetis.

Tiksliau kažkiek yra, bet sukritikuoti liapsusai. Ne tokie man patinka.

Yra. Man patinka. Neatitikimai mnan dzin, nesigilinu. Ziuriu, kaip i filma, o ne istorijos pamoka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 balandžio 2020 - 21:06

Labryt, kokiom pozom miegate? Visa gyvenima ant pilvo miegojau, ziuriu, dabar negerai jau, rytais nugara skauda.. kaip atprast? 

Atsakyti