Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pusiau ant šono, pusiau ant pilvo kažkaip.

Kartais ant šono.

Priedas  20200424_104850.jpg   166,35KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visaip.neturiu vienos pozos.ir ant šono ir ant pilvo.

Ir kojas visaip mėtau.

Atsakyti

nu va, as penktas variantas.

Atsakyti

Mano varianto tai nėra. Miegu pusiau ant šono, pusiau ant pilvo. Kairė koja užmesta ant dešinės, arba atvirkščia, pilvas patiestas ant lovos, galva pasukta arba įkniaubta žemyn. .

Gydytoja liepė miegot ant kairio šono, nemoku, atsigulu, užmiegu, pabundu vis tiek ant dešinio.

O jau veidu aukštyn tai norėčiau išmokt. Bet kaip? Būna labai geras miegas, jei pasiseka. 

Atsakyti

Mano varianto tai nėra. Miegu pusiau ant šono, pusiau ant pilvo. Kairė koja užmesta ant dešinės, arba atvirkščia, pilvas patiestas ant lovos, galva pasukta arba įkniaubta žemyn. .

Gydytoja liepė miegot ant kairio šono, nemoku, atsigulu, užmiegu, pabundu vis tiek ant dešinio.

O jau veidu aukštyn tai norėčiau išmokt. Bet kaip? Būna labai geras miegas, jei pasiseka. 

Tai va, va , as irgi va arba taip, arba gryn ant pilvo, o ant nugaros gyvenime neuzmigciau. Sita poza vadinama dar alpinisto, arba gandro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 24 balandžio 2020 - 13:47

*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 14:43, parašė: Tai va, va , as irgi va arba taip, arba gryn ant pilvo, o ant nugaros gyvenime neuzmigciau. Sita poza vadinama dar alpinisto, arba gandro.
Tai beveik visi taip miega
Atsakyti

Tai beveik visi taip miega

na ne, žmonės užmiega ir miega labai įvairiomis pozomis

Atsakyti

marco'polo, 24 Bal 2020 - 15:15, parašė: na ne, žmonės užmiega ir miega labai įvairiomis pozomis
Turiu galvoje ,kad dauguma ir tokią pozą įvaldę.ir aš tame tarpe
Atsakyti

Mano viena drauge neisivaizduoja, kaip ant pilvo miegot, ale gi papus spaudzia, nu man tai nespaudzia.  :D​ As ir nescia taip miegojau. 

Atsakyti

Mano viena drauge neisivaizduoja, kaip ant pilvo miegot, ale gi papus spaudzia, nu man tai nespaudzia.  :D​ As ir nescia taip miegojau. 

Mano vienas lieka laisvas, kitas paspaustas, bet kai ne didžiuliai, tai jokios bėdos. 

Atsakyti

Mano šunė visia išnaglėjo. :oh:​  Prašosi, kad panešiočiau, pro langutį lauką parodyčiau...ale taip gailiai į akis žiūri, kad neatlaikau :lol: 

Atsakyti

O mano katė kai parėjo,tai supratau,ką reiškia turėt Katiną, naglai rėkia į akis,jei nori praeit,tai kelią užtveria,muštis pradeda,tipo ėst duok.bet tai taip su letenėlėm ir lupilina.reik į kokią kačių gero elgesio mokyklą atiduot.

Atsakyti