Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.7md.lt/k...vilgsnio-garbei

Sita filma sian paziuresiu, suintrigavo.

Atsakyti

O mano katė kai parėjo,tai supratau,ką reiškia turėt Katiną, naglai rėkia į akis,jei nori praeit,tai kelią užtveria,muštis pradeda,tipo ėst duok.bet tai taip su letenėlėm ir lupilina.reik į kokią kačių gero elgesio mokyklą atiduot.

O mazoji?

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 15:47, parašė: O mazoji?
Ai,nu nieko ,jau drąsesnė.gėlių vazoną išvertė.nu normalėja😁
Atsakyti

Ai,nu nieko ,jau drąsesnė.gėlių vazoną išvertė.nu normalėja😁

Tu , jei jau atiduosi, tai mamai sene grazink. Jis nuo pat pradzios jos buvo.

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 15:52, parašė: Tu , jei jau atiduosi, tai mamai sene grazink. Jis nuo pat pradzios jos buvo.
***** nežinau ,man juoda mielesnė,bet pagal įpėdinytstės teisę,juk pabėgė pirmoji.😁 Pinot,kaip makufelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 balandžio 2020 - 15:44

***** nežinau ,man juoda mielesnė,bet pagal įpėdinytstės teisę,juk pabėgė pirmoji.😁 Pinot,kaip makufelis?

Užtai, kad pabėgo ir neparėjo, o buvo susigrąžinta, praranda bet kokias teises, Lachudra.

Makufeliu vakar pyliau į atsikišusią obels šaką, lygiai taip pačiai besistodama. Per tą pačią vietą. Kur trumpa, ten trūksta, kaip sakoma. Blogai makufeliui. Nežinau, kada galėsiu galvą plauti.

Atsakyti

O mano katė kai parėjo,tai supratau,ką reiškia turėt Katiną, naglai rėkia į akis,jei nori praeit,tai kelią užtveria,muštis pradeda,tipo ėst duok.bet tai taip su letenėlėm ir lupilina.reik į kokią kačių gero elgesio mokyklą atiduot.

Pasaulio pamatė, suprato, kad nėra ko čia jai spintoj lindėt. 'Užsieny" pabuvo, gal kur manekene padirbėjo, pasikėlė. :)​ 

Atsakyti

Jei jau tektu rinktis, atiduociau  Lachudra. 

Atsakyti

Jei jau tektu rinktis, atiduociau  Lachudra. 

Bet būtų įdomu abi turėti. Kiekviena su savo charakteriu, bendravimo būdu. Nei kiek nedvejočiau,pasilikčiau.  Likimas taip sudėliojo.

Atsakyti

Makufeliu vakar pyliau į atsikišusią obels šaką, lygiai taip pačiai besistodama. Per tą pačią vietą. Kur trumpa, ten trūksta, kaip sakoma. Blogai makufeliui. Nežinau, kada galėsiu galvą plauti.

Nu bet tu ir pavarai, gal pasisaugok biškį, gi tik vieną makufelį turi  :blink: 

kepšą kokią užsidėk ar šalmą statybininkų...

Atsakyti

Nu bet tu ir pavarai, gal pasisaugok biškį, gi tik vieną makufelį turi  :blink:

kepšą kokią užsidėk ar šalmą statybininkų...

Aš vakar turėjau galvoje, kad man reikėtų šalmo.  Nes landžioju po visokius užkaborius, po žiemos praradus įgūdžius.

Bet nespėjau susirast to šalmo ar kokios kepšės, kai pyliau iš naujo.

Bet ai, sugis netrukus,

Atsakyti

Nu trečio kart gal nebus.turi gi savisaugos instinktas kada nors įsijungt😁

Atsakyti