Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad šalyje buvo tam tikri skaičiai, jums važiuojant ir išvykstant, nieko nereiškia. Visi žino, kad vaikšto dešimtimis kartų daugiau.

Turėdama tokią pavojingą ligą, drebėjai ten su kauke, rašei pati. Dar Latvijos pasieny pasitrynei. Tai ar tau atrodo, kad gali kažką protint? 

Aha pasitryniau mašinoj. Nuosavoje. Neislipdama. Po mišką važiuodama. Pypiec. Pasitryniau belekiek

nu biski logiškai galvok gal, ką 

Taip drebejau grįždama

su respiratorium Lėktuve ir oro uoste buvom. Taip. Baisu

žinok darbe baisiau but buvę 

Atsakyti

Bet tai koks melas, rase, kad mirusioji buvo isleista is ligonines pasveikusi, o anuke dabar raso, kad ja paleido silpna ir labai kostincia. Visi gina savo kaili ir prestiza. 
Nu isleido, kad neuzkrest tipo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2020 - 20:04

Aha pasitryniau mašinoj. Nuosavoje. Neislipdama. Po mišką važiuodama. Pypiec. Pasitryniau belekiek

nu biski logiškai galvok gal, ką 

Taip drebejau grįždama

su respiratorium Lėktuve ir oro uoste buvom. Taip. Baisu

Gerai, Latvijoj nepasitrynei.

Bet viso kito tai nekeičia.

Atsakyti

Žinai Pinot, kalbėt būtent man. Ir tu manęs neciaupk davai

Nes aš kalbėdama darau gera dabar. Informuoju apie riziką. O tu gini nesuprantu ką ir kodėl. 

Atsakyti

su plauciu uzdegimu, kosincia, nepaeinancia? Ir nepatikrinta. Dar ir nuo jos kiek uzsikrete zmoniu. 

Atsakyti

Gerai, Latvijoj nepasitrynei.

Bet viso kito tai nekeičia.

Galvok ką nori

Nieko tu nesupranti. Nu ir px. Nesiteisinsiu 

Atsakyti

Žinai Pinot, kalbėt būtent man. Ir tu manęs neciaupk davai

Nes aš kalbėdama darau gera dabar. Informuoju apie riziką. O tu gini nesuprantu ką ir kodėl. 

Apie rizika ir tu buvai informuota. Bet kelione buvo svarbiau. Akivaizdu. 

Atsakyti

I darba galejai neit, jei taip pavojinga. Tu ne medike. 

Atsakyti

As tai jau prisikalbejau. Dabar ta tema stengiuos tylet

O kas del Italijos, tai mano brolis pasake: "jei nesistabilizuos savaites pabaigoje, tai rodys, kad pas juos kritine mase durniu".

NO atveju daug, sunkiu ir mirciu mazai. Reiskia arba valdzia, arba zmobes, arba visi kartu elgiasi teisingai.

Atsakyti

I darba galejai neit, jei taip pavojinga. Tu ne medike. 

Kokou pagrindu galejo neit?

Atsakyti

su plauciu uzdegimu, kosincia, nepaeinancia? Ir nepatikrinta. Dar ir nuo jos kiek uzsikrete zmoniu. 

Baisu :( laaaabai

Atsakyti

Reiškia testuojama daug no, amadeja

Ten su bet kokiu simptomu testuoja. Čia tik jei buvai užsienyje ar turėjai kontaktus su tokiu. O jei nežinai ar turėjai, ne testuoja. Nes trūksta reagentu. Nieko neturi valstybės rezervas. Nieko. Net respiratoriu 

Atsakyti