Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Su tuo darbu tai bėda, kad daug kas negali dirbti nuotoliniu būdu...kartais galvoju, gal dar išvažiuot pas mamą galėtumėm ir sėdėt ten, vis saugiau, nei bute su mb, kuris dirba prekybcentriuose, gamyklose ir pan. 

Bet gi viskas gali čia trukt ne vieną mėnesį, tai negi dabar tokiam laikui išvažiuot su vaiku, atskirt nuo tėčio. Ir šiaip čia būtų santykių galas turbūt. Aišku gyvybė svarbiau už bet ką. 

Baisu, bet kažkaip nėra tinkamo sprendimo :(

Atsakyti

Kokou pagrindu galejo neit?

tuo paciu, kokiu i kelione vaziavo. 

Atsakyti

Nes trūksta reagentu. Nieko neturi valstybės rezervas. Nieko. Net respiratoriu 
Vat cia tai yra baisu....kaip taip buti nepasiruosusiems, kai visam pasaulyje tokia tendencija buvo. Pazistu artimai pora gydytoju dirbanciu santariskese, prognozes labai labai liudnos. Lietuva nepasiruosi visiskai....tai belieka tik stengtis maksimaliai patiems saugotis ir saugoti kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metute: 21 kovo 2020 - 20:20

Žinai Pinot, kalbėt būtent man. Ir tu manęs neciaupk davai

Nes aš kalbėdama darau gera dabar. Informuoju apie riziką. O tu gini nesuprantu ką ir kodėl. 

Ir ko kalbėt tau? Kas tu, Verygos atstovė spaudai? Ar todėl, kad TB medikas? Medikai ne visi apsikrečia, nėra ko didvyrės vaidint.

Atsakyti

Bet gi viskas gali čia trukt ne vieną mėnesį, tai negi dabar tokiam laikui išvažiuot su vaiku, atskirt nuo tėčio. Ir šiaip čia būtų santykių galas turbūt. Aišku gyvybė svarbiau už bet ką. 

Kodel taip manai? Pora men pabuti atskirai jau ta reikstu? 

Atsakyti

Žinai Pinot, kalbėt būtent man. Ir tu manęs neciaupk davai

Nes aš kalbėdama darau gera dabar. Informuoju apie riziką. O tu gini nesuprantu ką ir kodėl. 

O mes tos rizikos nežinom, žinai tik tu viena? priklausai kažkokiai kastai, kur daugiau žino?

Nesusireikšmink.

Atsakyti

Kodel taip manai? Pora men pabuti atskirai jau ta reikstu? 

Nu pora mėnesių gal ne, bet jei pusė metų ar daugiau...nežinau, kažkokia nesamonė. O ir garantijų jokių nėra, mama irgi maisto pusei metų neturi, tik tikimybė ten mažesnė. 

Bet kai paskaitai, kad vis tiek beveik visi persirgt turės, tai kažkaip ir nėra atrodo to tikslo. 

Nors vis tiek lieka ta viltis, o gal kaip nors pavyks išvengt, manau visi turi šią viltį, kad ir kokia ji nereali...

Atsakyti

niekur tu nevaziuok, vaikams rizika labai maza. Kudikiu tukstanciai ir visi su tevais. 

Atsakyti

Beje, nustebau, bet atrodo, tai tiesa, kad googlas klausosi, kas vyksta pas mus, kai internetas įjungtas. Pradėjo man kažkokius puslapius siūlyt apie serialus du, kuriuos per tv žiūriu, o nieko niekad tikrai telefone apie juos neieškojau...išeina, kad telefonas nuklausė, kokie serialai pas mane fone nuolat eina ir pradėjo siūlyt puslapius apie juos. Bent aš taip galvoju...

Atsakyti

eik eik... 

Atsakyti

niekur tu nevaziuok, vaikams rizika labai maza. Kudikiu tukstanciai ir visi su tevais. 

Na ji dar ne vaikas, tik kūdikis, toks gležnas, bejėgis. Sunku įsivaizduot, kad virusas, žudantis suaugusius, gali būt nepavojingas tokiems mažiems... stengiuosi tiesiog negalvoti apie tai.

Atsakyti

Nu kad googlas klauso tai šitą girdėjau per tv, tik va gyvai praktikoj su tuo pirmą kart susidūriau...

Atsakyti