Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 16 Lie 2020 - 22:42, parašė: Uoj, man tai taip juokingai davatkiskai skamba tas AS ISTEKEJUS.. lyg jau istekejus negali kavos atsigert. As tai gal ir nueiciau tos kavos, paklausyt, ka ciulbes... :D
Man irgi kažkaip.nu jis žino šitą faktą🤣.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 liepos 2020 - 21:46

Man irgi kažkaip.nu jis žino šitą faktą🤣.

Bet galvoja kad ieškai nuotykių. Tai pranešdama jam savo statusą duodi suprast kad nuotykiai nedomina. O išsisukinėdama atrodai kad flirtuoji. Tipo, medžiok mane, tik išradingiau

Atsakyti

GAILE*, 16 Lie 2020 - 23:19, parašė: Bet galvoja kad ieškai nuotykių. Tai pranešdama jam savo statusą duodi suprast kad nuotykiai nedomina. O išsisukinėdama atrodai kad flirtuoji. Tipo, medžiok mane, tik išradingiau
Man tiesiog kvailai skamba tokie pasakymai.nekeliu ragelio jau trečią kartą,jis jis kitam padaliny dirba,gal greit nesusitiksim.o jo galvojųmai tai jo asmeninės bėdos,aš už svetimus galvojimus neatsakinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 liepos 2020 - 22:26

Cia jo galvojimai, o ne jos. 

Atsakyti

I s kakoi to stati jis gali galvot, kad ji nuotykiu iesko? Ar ji kavos ji kviete? 

Atsakyti

Prie to kad ne į temą kviečia. Tai reik žmogui pasakyt kad tu ištekėjusi 

Tai ar siūlo jis jai tekėt, kad reikėtų jam tai primint? Ištekėję ir vedę tai dar ne mirę, visos tai gerai žinom. :D​ 

Atsakyti

I s kakoi to stati jis gali galvot, kad ji nuotykiu iesko? Ar ji kavos ji kviete? 

Na, žmogus bando laimę tiesiog. Būna tokių, ir jiems mažai rūpi kito šeiminis statusas.

O tas pasakymas "aš ištekėjus", tai man nekaip skamba, lyg tai būtų pagrindinis dalykas, kuris neleidžia. O jei nebūtum ištekėjusi, tai reiškia privaloma norėt susitikt?

pakelčiau ragelį, kai skambina, pasakyčiau, kad nenoriu AŠ, o jei klaustų kodėl paklausčiau, o kodėl turėčiau norėt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 16 liepos 2020 - 22:48

Nes jis pats sau fainas ir galvoja kad visos su juo norėtų nuotykių. Blyn tarsi diedu nepazinotumet 😅

Atsakyti

Na, žmogus bando laimę tiesiog. Būna tokių, ir jiems mažai rūpi kito šeiminis statusas.

Būtent. Bet nuo tokių atsiginti gali tik aiškiai pasakius jog nedomina

Atsakyti

Na tai ir galima pasakyti, kad nenori, prie ko cia tas AS ISTEKEJUS? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 liepos 2020 - 22:51

Nes jis pats sau fainas ir galvoja kad visos su juo norėtų nuotykių. Blyn tarsi diedu nepazinotumet 😅

Jie apskritai yra patys sau labai faini. Mano  draugei vienas įkyruolis pareiškė, ar ji nežino, kad čia jos gal paskutinis šansas, ir kad iš akių mato, kad jai jo reikia, nežiūrint, kad ji ištekėjusi. :D​ 

Atsakyti

Na tai ir galima pasakyti, kad nenori, prie ko cia tas AS ISTEKEJUS? 

Tai aš taip ir parašiau.

Atsakyti