Taigi registru centro serverine vanduo uzpyle. Visa sistema neveikia, o popieriniu receptu nebegalima.
Galima tuos receptus. Taigi liepė tėvui palikti registratūroj receptų knygelę.
O tai kas tada tau yra, Pinot, anot jo..jei ne pulinys?
Biesas ten supras. To paties klausiau, tai buvo kažkokie išvedžiojimai apie tai, kad kartais ta rakštis pati ištirpsta.
Man jau čia kažkoks medicininis detektyvas.
Iš kabineto išėjau kaip bulius, bet labai valdžiausi. Auto veidrodėly pasižiūrėjau, tai buvau visa raudona. Na, padarysiu, pasūdysiu ir ištroškinsiu.
Idomus pinot postas. Kaktuso peotlio kiba jai israse, o ji jo staigiai gavo.
O dabar kai pagalvoju ,tai fiziniu asmenu kai gydau tai as nuomones neklausiu. Gauna injekcijas , o jei nepatinka pasiulau i aki. Siaip tai greit ir efektyviai pasveiksta.
Aha, kokaino.
Aš nesakiau savo nuomonės, tik truputį paprieštaravau. Nesiginčiju su gydytojais, nebent matau, kad situacijos iki galo nežino.
Tai mano pažįstama gydytoja laikosi "taisyklės", jei tu dar vaikštai, tai tau viskas gerai. Dirba stacionare.
mano pazistama dirba UK ligoninej, tai sake ten niekas pas daktarus net nesikreipia, jei dar nemirsta...Nes ten, sako, tokia sistema..jei nemirsti, tai ner cia ko taves gydyt..kai pradesi mirinet, tada kreipkis
apturėjau chirurgą. Humoreska. Į registratūrą prisiskambinau iš pirmo (!) karto. pasakiau, ko man reikia, viskam pasiruošus. Sako, yra, po valandos. Šokau viską metus pro duris.
Žodžiu. Sako, kad pūlių nėra, pjauti nereikia, nes atseit, žvirblį iš patrankos, ar kažkas panašaus. Sakau, buvau pradūrus, buvo pūliai, jis man sako, ten buvo ne pūliai. Nu *****. Sako, galiu papjaustyt, jeigu norit. Sakau, noriu. Ne, sako, neverta. Žodžiu, sako, tepkit kad ir batų tepalu ar lašiniais, efektas bus tas pats. Na, susakė, ką daryt. tą ranką reikia vis dėlto gerai pasūdyt prie naktį, po to ištroškint su tikra degtine, tik ne samogonu ar spiritu. Sako, bus blogiau, arba geriau. Jei geriau, tai geriau, jei blogiau, dvi dienas dar jūsų lauksim.
Nežinau, kažkaip keista, prie jo kabineto nebuvo nei vieno žmogaus, matyt tik pradėjo dirbti. nes dar užvakar nieko nebuvo. Aš truputį jį pažįstu. Pričiuožęs.
Dar sako, būtų pūlinys, skaudėtų labai, o dabar jums tik skaudena. Sakau, skauda. Sako, aš matau, kad neskauda.
![]()
![]()
Čia vėl provokacija?