Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man vakar sake, kad nebegalima nei receptu, nei siuntimu popieriniu... Nebent ir popierini atspausdina, o tik popierinio nebegalima.

Nzn kas tau ką sakė, bet aš kasdien savo akimis matau krūvas popierinių receptų, kurie visi galioja. Taip pat ir siuntimu

Atsakyti
Man tai atrodo ,kad nieks jau uz savo pasakymus jokios atsakomybes nebenesa. Sako net i banka patekti nebegalima, na zodziu laikas idomus. Idomu stebet regresa siaip jau.
O i klausima kaip bulgarijoje , tai atsakau. Rengiamasi karui ,itariu liaudis pagaliau sunoko.
Gydymas tai tik privaciai,bet ir kaimo ambulatorijoje uz 10 euru galima paslaugas gauti.
O jus su savo vitaminu c ant recepto tai nezinau , nezinau.
Atsakyti

Man tai atrodo ,kad nieks jau uz savo pasakymus jokios atsakomybes nebenesa. Sako net i banka patekti nebegalima, na zodziu laikas idomus. Idomu stebet regresa siaip jau.
O i klausima kaip bulgarijoje , tai atsakau. Rengiamasi karui ,itariu liaudis pagaliau sunoko.
Gydymas tai tik privaciai,bet ir kaimo ambulatorijoje uz 10 euru galima paslaugas gauti.

Aš turbūt ne Lt gyvenu, nes ir bankas šalia mano namų veikia 🤣

Atsakyti

O kas prieš ką kariaus?

Ne į banką patekt negalima, o vieno banko el. sistema stringa, jau antrą kartą pastaruoju metu. Kiti visi veikia. Kaip galima sakyti, kad regresas? o ką, visam pasaulyje tai progresas? Visur viskas stringa ir dėl covid.

Atsakyti

Aš turbūt irgi.

kažkas už mus geriau žino kaip mes regresuojam ir degraduojam.

Atsakyti
Karas tai pilietinis.
Vakar nauja chatni isviriau. I esmes tai gavosi labai panasu i chipotliu padaza.
O regresuojam ir cia. Net vyno ir surio logistika visiskai sutriko . Tas ukininkas kur jauti mesai augindavo ,kazkodel poni isigijo. Likom nesuprate.

Atsakyti

Karas tai pilietinis.
Vakar nauja chatni isviriau. I esmes tai gavosi labai panasu i chipotliu padaza.
O regresuojam ir cia. Net vyno ir surio logistika visiskai sutriko . Tas ukininkas kur jauti mesai augindavo ,kazkodel poni isigijo. Likom nesuprate.

Pilietinis tai pilietinis, bet kokios pusės kovoti ketina? pagal požymius, baltieji, raudonieji, sukilėliai prieš valdžią, ar kas? :D 

Labai neįtikėtinai skamba.

Atsakyti

Vankai visa laika laika, bet priimdavo su isankstine registracija tik. Kaip ir visur dabar :)

Atsakyti

O man tai patiko poliklinika, jokių eilių, šiaip sau atėjusių pensininkų. Prie įėjimo barjeras, klausia kurią val. ir pas ką? O anksčiau minia, pensininkai ateina prieš 2 val., kaip į kokį klubą pabendrauti. Dabar tik tie, kuriems labai reikia. O jei atėjai anksčiau, niekas nesiterlioja, laukit savo laiko, nėra ko šliaužiot ar sėdėt be reikalo.

Atsakyti

Vankai visa laika laika, bet priimdavo su isankstine registracija tik. Kaip ir visur dabar :)

Na tai itin patogu su registracija. Nereik eilėj laukt

Atsakyti

As tam chirurgui buciau liepus pjaut, ir nebuciau isejus, kol neispjove. Taip man syki naga nulupo, nes po nagu pulinys buvo ir tvinkciojo.

O siaip, visada reikia biski persudyti. Pvz. tempa kyla vakarais, Pinot atveju.

Gulim Sopote, jau biski vesta, vejelis saltoka, varysim pavalgyt ir numei. 

Atsakyti

Alta, o tu tipo gydai tam savo kaime? Ka tu gydai? 

Atsakyti