*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 17:58, parašė: Alta, o tu tipo gydai tam savo kaime? Ka tu gydai?Tai kaimo gyventojus turbūt.🤓
Na tai itin patogu su registracija. Nereik eilėj laukt
Butent! Tikiuosi isliks ta tvarka visur. Itin patogu ir tvarkinga
As tam chirurgui buciau liepus pjaut, ir nebuciau isejus, kol neispjove. Taip man syki naga nulupo, nes po nagu pulinys buvo ir tvinkciojo.
O siaip, visada reikia biski persudyti. Pvz. tempa kyla vakarais, Pinot atveju.
Gulim Sopote, jau biski vesta, vejelis saltoka, varysim pavalgyt ir numei.
kazi, ar jau taip gali reikalaut pjaut, jei gydytojui atrodo kitaip...Tai cia bele kas bele ko prisigalvotu...
kazi, ar jau taip gali reikalaut pjaut, jei gydytojui atrodo kitaip...Tai cia bele kas bele ko prisigalvotu...
Aisku negali
Nu jie mato tikrai geriau.
Bandei jau cukinijas kept?
Aisku negali
Nu jie mato tikrai geriau.
Bandei jau cukinijas kept?
ne..rytoj gal...
Poryt virtuvę montuos,galvoju ją čia tokio pirmam kartui.nesudėtingo(aišku) ir skanaus.nu kažką kitokio.o ne mano asortimentas:višta,kepsnys,žuvis.🤣
As jai sugebu itikint. Kai uzlnisa. Menesiais jau nepudyciau pirsto.
Poryt virtuvę montuos,galvoju ją čia tokio pirmam kartui.nesudėtingo(aišku) ir skanaus.nu kažką kitokio.o ne mano asortimentas:višta,kepsnys,žuvis.🤣
Kokia anti ta proga iskepk gal
Kokia anti ta proga iskepk gal
Su antim reik atsargiai, bo gali gautis kieta kaip kaulas ir sausa. Ir nuo jos nėr ką valgyt - kojos dar dar, ale "rankos" tai šūds. Intemorai reikia kept kokią vištą, ryžiais ir džiovintais vaisiais prigrūstą, tos neįmanoma sugadint. Su kokiu šviežių uogų pagardu.
Oi nepastatysi su jumis komunizmo,nepastatysi. Nu zodziu ,registru serverius ir turbut pagal apoitmenta uzpyle.
Ir tegu jus amadeja dabar gydo.

Man rodos, Amadėja apie tvarką registruojantis į priėmimą bankuose kalbėjo. Ne į poliklinikas. ar klystu?
Oi nepastatysi su jumis komunizmo,nepastatysi. Nu zodziu ,registru serverius ir turbut pagal apoitmenta uzpyle.
Ir tegu jus amadeja dabar gydo.
Alta, registrų centro duomenų kopijos turėjo būt akmens plokštėse iškaltos ir "ant aukšto" padėtos, jei jau serverius į upę sumetė.