Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Madam pareis veliau, 22 Lie 2020 - 19:36, parašė: Su antim reik atsargiai, bo gali gautis kieta kaip kaulas ir sausa. Ir nuo jos nėr ką valgyt - kojos dar dar, ale "rankos" tai šūds. Intemorai reikia kept kokią vištą, ryžiais ir džiovintais vaisiais prigrūstą, tos neįmanoma sugadint. Su kokiu šviežių uogų pagardu.
Nu su ryžiais nebandžiau.juos virtus ar ne, reik kišt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 19:03

Man antis visad gera gaunasi. O su ryziais karta bandziau, nepatiko, skonio reikalas. 

Atsakyti

Nu su ryžiais nebandžiau.juos virtus ar ne, reik kišt?

Tokius "apvirtus" kokia 7-10 min ir kokiu sultinuku palaistytus. Aišku, birūs jie nesigaus, bus košė, jei ką, kepk tą gaidį be jokios intervencijos į vidų. Geriau bulvių košės su kokiais špinatais pagamink.

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 20:04, parašė: Man antis visad gera gaunasi. O su ryziais karta bandziau, nepatiko, skonio reikalas.
Tai rašyk receptą,man taip visaip gaunasi.🤣 Tai geriau,tai blogiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 19:11

Madam pareis veliau, 22 Lie 2020 - 20:08, parašė: Tokius "apvirtus" kokia 7-10 min ir kokiu sultinuku palaistytus. Aišku, birūs jie nesigaus, bus košė, jei ką, kepk tą gaidį be jokios intervencijos į vidų. Geriau bulvių košės su kokiais špinatais pagamink.
Ne ,tai be intervencijos tai moku,va kokia įdomia intervencija,tai  pabandyčiau.🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 19:13

Kažkas čia buvo įdėjęs anties su apelsinais receptą prieš kelis metus. Bandžiau tada pamenu, lb paprasta ir skanu buvo

Atsakyti

Ne tai be intervencijos tai moku,va kokia įdomia intervencija pabandyčiau.🤣

Intemora, kazaną nusipirkit. Va ten tai ir gamybos, ir mokymosi per akis.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 22 Lie 2020 - 20:13, parašė: Intemora, kazaną nusipirkit. Va ten tai ir gamybos, ir mokymosi per akis.
Ne,jau ačiū.nepirksiu.užteks man orkaitės ir puodo.🤣 Netrokštu suprasti ir įsisavinti to gilaus meno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 19:16

Intemora, kazaną nusipirkit. Va ten tai ir gamybos, ir mokymosi per akis.

Taip ir matau intermora stovinčią prie kazano po kelias valandas ir verdančia jame 🤣

Jau net aš nieko negaminciau šiaip sau kazane. Nebent pasisėdėjimas visą vakarą su chebra lauke ir visi tame procese padeda

Atsakyti

https://www.15min.lt...apelsinais-1563

Šitas tikrai paprastai skamba.

Atsakyti

Taip ir matau intermora stovinčią prie kazano po kelias valandas ir verdančia jame 🤣

Jau net aš nieko negaminciau šiaip sau kazane. Nebent pasisėdėjimas visą vakarą su chebra lauke ir visi tame procese padeda

Nieko ten baisaus. Kai nemoki arba tingi, tai gal geriau gatavų cepelinų užsisakyt. Čia pats malonumas ir yra procesas. Taikau apskritai, ne tau ir ne Intemorai. Pati nemoku.

Atsakyti

Nieko neturiu prieš užsakytus cepelinus.niekad nedarau,nes čia man nesuvokiams procesas(nu karto užteko,kad traumą gaučiau visam gyvenimui),todėl valgau kažkur kitu,ir drakoniukui perku.🤣

Nes ta  šaltibarščių ir cepelinų fanė.

Atsakyti