Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nieko ten baisaus. Kai nemoki arba tingi, tai gal geriau gatavų cepelinų užsisakyt. Čia pats malonumas ir yra procesas. Taikau apskritai, ne tau ir ne Intemorai. Pati nemoku.

Na malonumas tik su kompanija kaip vakarėlio pramoga. O ne šiaip valgyt pagamint šeimai. Ir cepelinai čia nė prie ko. Aš pvz moku tam kazane gamint. Darom kartais tokias pramogas. Bet tai trunka valandų valandas. Tai reik kompanijos, gero oro, daug alaus ir atitinkamo nusiteikimo

Atsakyti

Nieko neturiu prieš užsakytus cepelinus.niekad nedarau,nes čia man nesuvokiams procesas(nu karto užteko,kad traumą gaučiau visam gyvenimui),todėl valgau kažkur kitu,ir drakoniukui perku.🤣

Nes ta  šaltibarščių ir cepelinų fanė.

Man cepelinai irgi neverti savo vargo. 

Atsakyti

Na malonumas tik su kompanija kaip vakarėlio pramoga. O ne šiaip valgyt pagamint šeimai. Ir cepelinai čia nė prie ko. Aš pvz moku tam kazane gamint. Darom kartais tokias pramogas. Bet tai trunka valandų valandas. Tai reik kompanijos, gero oro, daug alaus ir atitinkamo nusiteikimo

Na jau...Valandų valandas. Vyras plovą ir troškinį mygom iššutina. 

Atsakyti

Na jau...Valandų valandas. Vyras plovą ir troškinį mygom iššutina. 

Neskanu mygom. Tas ypatingas poskonis ir atsiranda lėtai verdant

Atsakyti

Neskanu mygom. Tas ypatingas poskonis ir atsiranda lėtai verdant

Tu, kaip visad, savam staile. Jei kas ne pagal tave, tai viskas negerai. Ar tas "mygom" aš minėjau laiką? Patyrę kazanų fanai sako, kad plovui 1,5 h, per akis. Tiek ir gamina. Bet ne valandų valandas. Vadinasi, nemokat. Troškiniui užtenka valandos, priklausomai nuo temperatūros. Ir nesiginčyk.

Atsakyti

Tu, kaip visad, savam staile. Jei kas ne pagal tave, tai viskas negerai. Ar tas "mygom" aš minėjau laiką? Patyrę kazanų fanai sako, kad plovui 1,5 h, per akis. Tiek ir gamina. Bet ne valandų valandas. Vadinasi, nemokat. Troškiniui užtenka valandos, priklausomai nuo temperatūros. Ir nesiginčyk.
Nu jau tik nepasakok pasakų kad pagaminsi plova kazane per pusantros valandos. Nebent tau viską paduoda paruošta supjaustytą nuplauta, o tu tik stovi su šaukštu ir dedi. Dar ir malkas sukapoja ir pakursto laužą.Tada gal išvirs per tiek laiko. Bet visas procesas tikrai daug ilgiau užtrunka. Aš žinok 100 m juo naudojuosi, ir tikrai galiu pasiginčyti. O ką moku ar nemoku iš vis ne tau spręst. Nes nei matei nei ragavai ką moku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 22 liepos 2020 - 19:59

Ir kas tie patyrė kazanu fanai būtų įdomu sužinoti. Nes mano mamis namuose (tiksliau sode) tai visą gyvenimą taip gaminama per lauko pasusedejimus. Tik vadinama tai buvo spiziniu katilu, o ne kazanu. Tai gal jau galime vadintis patyrusiais fanais? 🤣

Atsakyti

Ir kas tie patyrė kazanu fanai būtų įdomu sužinoti. Nes mano mamis namuose (tiksliau sode) tai visą gyvenimą taip gaminama per lauko pasusedejimus. Tik vadinama tai buvo spiziniu katilu, o ne kazanu. Tai gal jau galime vadintis patyrusiais fanais? 🤣

Tie patyrę kazanininkai, tai vieno restorano šefas ir jo mokiniai. Daugiau nekomentuoju, bo tingiu su tavim ginčytis. 

Atsakyti

ne..rytoj gal...

As issiskabuoju is vakaro. Lb patogu :)

Atsakyti

Tie patyrę kazanininkai, tai vieno restorano šefas ir jo mokiniai. Daugiau nekomentuoju, bo tingiu su tavim ginčytis. 

Ir jie pakuria laužą, viską suruošia  supjausto ir išverda visame procese uztrukdami pusantros val? Čia gal šefas su visa komanda greitojo plovo varžybose tą daro?😀 nes po vieną tai jie niekaip netilps į tą laiką 

Atsakyti

Kažkas čia buvo įdėjęs anties su apelsinais receptą prieš kelis metus. Bandžiau tada pamenu, lb paprasta ir skanu buvo

Aš buvau turbūt įdėjusi, neprisimenu kurį. Esmė ta, kad pamarinuoti apelsinų sultyse, prikimšti apelsinų (be žievių, aišku) ir kepti apelsinų sultyse vis jomis paliejant. tai ir gaunasi antis apelsininė, o ne tik su apelsinais.

Atsakyti

Man rodos, Amadėja apie tvarką registruojantis į priėmimą bankuose kalbėjo. Ne į poliklinikas. ar klystu?
Apue bankus ir visokias istaigas. Bet Alta ten apie mano gydyma matyt :D Panasiai siuliau kaip chirurgas :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 liepos 2020 - 20:17