Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man cepelinai irgi neverti savo vargo. 
Mes siemet prisivalgom pas tevus :) Lb daug bulviu turi, tai buvo kiekvienasyk verda. 

O mes namie labiau kokius kedaniu blynus is tokio stiliaus maistu ar kugeli su vistiena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 liepos 2020 - 20:20

Kažkas čia buvo įdėjęs anties su apelsinais receptą prieš kelis metus. Bandžiau tada pamenu, lb paprasta ir skanu buvo

as dariau su apelsinais is intiko. 

Atsakyti

Kazano net nezinau, kas tas yr. Kedainiu blynai veu, cia, Lenkijoj, jie cigonu blynais vadinami.

Cepelinai verti  vargo, nes pamaitini didele seima dvi dienas vienu virimu. Ir skanu, sotu.

Sian valgiau juoda pasta su juros gerybem, bliac, kaip skaniai pagaminta, ir su mano mylimom rukolom dar :essen:​ 

Atsakyti

Italijoj valgau tokias juodas paštas. Tikrai lb skanu 

Atsakyti

Norėčiau iškept orkaitėj vištą skaniai, bet kažkaip nesiryžtu :D bet apelsininės tai nenoriu, man mėsa ir vaisiai viename nelabai patinka... na tik obuoliai kepti prie vištos labai  :wub:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 21:28, parašė: Kazano net nezinau, kas tas yr. Kedainiu blynai veu, cia, Lenkijoj, jie cigonu blynais vadinami. Cepelinai verti vargo, nes pamaitini didele seima dvi dienas vienu virimu. Ir skanu, sotu. Sian valgiau juoda pasta su juros gerybem, bliac, kaip skaniai pagaminta, ir su mano mylimom rukolom dar :essen:
Nebent visi valgo cepelinus ir valgo daug ir visi gamina ,ne vien mama.mes tik dviese mėgstam.aš ir drakoniukas.neverti jie jokio vargo. Mes einam ir oavalgom už 4 eurus.vienas tau,vienas man.
Atsakyti

Apue bankus ir visokias istaigas. Bet Alta ten apie mano gydyma matyt :D Panasiai siuliau kaip chirurgas :D

Tikrai panašiai. :D​ 

Atsakyti

Norėčiau iškept orkaitėj vištą skaniai, bet kažkaip nesiryžtu :D bet apelsininės tai nenoriu, man mėsa ir vaisiai viename nelabai patinka... na tik obuoliai kepti prie vištos labai  :wub: 

Antis su apelsinais nebūna saldi žinok. Aš irgi nemėgstu vaisių su mėsa. Bet tas receptas tikrai geras buvo.

Višta kept orkaitėje tai lb paprasta. Pamarinuoji ir ilgai kepi. Pradžioj pridengti folija, po to ją nuimti ir pabaigoj paleist ventiliatoriu. Bet reik kad būtų riebi, naminė 

Atsakyti

Nebuna ji saldi, baik tu. Labai skanu su apelsinais. 

Atsakyti

Nebent visi valgo cepelinus ir valgo daug ir visi gamina ,ne vien mama.mes tik dviese mėgstam.aš ir drakoniukas.neverti jie jokio vargo. Mes einam ir oavalgom už 4 eurus.vienas tau,vienas man.
Asmeniskai nepazistu, nevalganciu cepaku. Bet jei tavo vyras ir dvi dukros nevalgo, kas labai keista, tai aisku, kad neapsimoka.Beje, prie Elko toj karciamoj irgi buvo cepelinu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 liepos 2020 - 20:55

Mes tai rytoj doradas kepsim. Buvo akcija Snd maxej, po 6€, tai MB nupirko

Atsakyti

Asmeniskai nepazistu, nevalganciu cepaku. Bet jei tavo vyras ir dvi dukros nevalgo, kas labai keista, tai aisku, kad neapsimoka.Beje, prie Elko toj karciamoj irgi buvo cepelinu. 

Man tai jų irgi antrą dieną nesinori. Suvalgom po 2 ir viskas. Tai gamint 6 vnt tikrai neverta. Netoli namų valgykloje porcija lb skanių 3€. Kasdien gamina, tai kai norim einam ten

Atsakyti