Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

smile.gif
Atsakyti

*** Sėlija, 28 Lie 2020 - 10:57, parašė: Jez, kokios batalijos del arklio, ne per daug jam garbes? :D
Nėr nieko skanesnio.arklys tik .
Atsakyti

Pasirodo, pas kazkokius netikrus vokiecius papuoliau.. vakar bliudai salotu, kepsniai, desreles, zveriena griliui, nei puses nesuedem. 

Atsakyti
Tai kad vokieciai visada duodavo daug valgyt.
Is ryto pusryciai visokie karaliski ,naminiai,pietus pilno kurso ,arbatos gerimas su pyragais keturiom,paskui vel vakariene panasi i pietus.
Cia studentus taip maitino. Dar ir alaus ir vyno kiek nori legaliai ir laisvai.
Nepalyginsi su sykstuoliais skandinavais.
Atsakyti

Nu zinok, kiek man kitur teko, tai anaiptol. Bet cia rytu vokieciai. Tai gal todel tiek vaisingi. 

Atsakyti

Puszenciui sakem, kad apsieisim be griliaus, tai ne, kelesi, tempa nusimuses, grilino, paskui pats suede trecdali desreles ir vel i lova. 

Atsakyti

Ne corona kažin tavo zentui?

Atsakyti

Ne corona kažin tavo zentui?

ne, dare jau testa. Antibai jau veikia, siandien geriau. 

Atsakyti
Man kazkaip lietuviu kalboje truksta kazkokio zodzio tam grilinimui. As sakau eik uzkurk barbekiu. Tas barbekiu tai irgi nekazka. Seneliai ta daikta ugniakuru vadino.
Mona ,laukiu zodelio del regioniu parku. Ar vel reksi - prievarta?
Atsakyti

kepimas ant groteliu. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 28, 11:53)
<p>kepimas ant groteliu. </p>

Pas mane dar yra hot plate (plieninis padeklas toks)tai jau ne groteles. O grill tai isvis bet koks kiauras daiktas biggrin.gif
Atsakyti

*** Sėlija, 28 Lie 2020 - 12:53, parašė: kepimas ant groteliu.
Nu mes irgi kepam ant grotwlių ir užtenka išsireiškimų. O Alta iš mėgsta visokių.žodžių privelt,tai kokia čia problema tas grilinimas.ar barbekiu.
Atsakyti