Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Acqua Alta, 28 Lie 2020 - 12:58, parašė: Pas mane dar yra hot plate (plieninis padeklas toks)tai jau ne groteles. O grill tai isvis bet koks kiauras daiktas biggrin.gif
Tai kepi ant plienininio padėklo.
Atsakyti

Grilis yra vartotinas zodis, tai kepti ant grilio turbut teisinga. 

Atsakyti
Isigijau gera dujini siais metais.nebereikia vynuogiu degint kas kart.
Ir siaip cia daug naudojamas daiktas ,daug mano pietietisku patiekalu kepami ant atviros ugnies biggrin.gif
Atsakyti

Isigijau gera dujini siais metais.nebereikia vynuogiu degint kas kart.
Ir siaip cia daug naudojamas daiktas ,daug mano pietietisku patiekalu kepami ant atviros ugnies biggrin.gif

Na, aš tai tau pavydžiu. Kažkaip net kvapą patiekalų užuodžiu. 

Nežiūrint į viską, kas anksčiau pasakyta.  :) 

Atsakyti

Įdomu, ar nuo ketvirtadienio vėl bus kaukės privalomos?

Atsakyti

Pinotija, 28 Lie 2020 - 13:54, parašė: Įdomu, ar nuo ketvirtadienio vėl bus kaukės privalomos?
Jaučiu,kad bus. Bet tai nesuprantu ,kas toliau.gi ir rugsėjis ne už kalnų.tai klasėse au kaukėm sedėsim?
Atsakyti

Jaučiu,kad bus. Bet tai nesuprantu ,kas toliau.gi ir rugsėjis ne už kalnų.tai klasėse au kaukėm sedėsim?

na, gal ne, bet prekybcentriuose ir panašiose vietose tai reikia.  Aš tai iki šiol  su kauke būnu, kai matau daugiau žmonių.

Atsakyti

Pinotija, 28 Lie 2020 - 14:18, parašė: na, gal ne, bet prekybcentriuose ir panašiose vietose tai reikia. Aš tai iki šiol su kauke būnu, kai matau daugiau žmonių.
Tai vaikai kai.pradės eit,tai kaip bus.nes ten kaip.prekybcentry koncentracija. Šiaip mes visokių virusų prisigaudom.visokios slogos,viduriavimai,konjuktyvitai. aš nelabai ,bet yra jautresnių.
Atsakyti

Man kazkaip lietuviu kalboje truksta kazkokio zodzio tam grilinimui. As sakau eik uzkurk barbekiu. Tas barbekiu tai irgi nekazka. Seneliai ta daikta ugniakuru vadino.
Mona ,laukiu zodelio del regioniu parku. Ar vel reksi - prievarta?

Mes tai visada tai šašlykine vadinom

Atsakyti

Mano vaiko auklėtoja teigia, kad didelė tikimybė jog bus nuotolinis mokymas vėl. Kaži ar prireiks ką tik nupirktos uniformos ir kuprinės 

Atsakyti

Taip, didele tikimybe. 

Atsakyti

Kapiec bus manajam su mokslais tada. Nesugebėsiu aš 8os klasės visų dalykų išmokyti. Pati nemoku 😂

Atsakyti