Acqua Alta, 28 Lie 2020 - 12:58, parašė: Pas mane dar yra hot plate (plieninis padeklas toks)tai jau ne groteles. O grill tai isvis bet koks kiauras daiktasTai kepi ant plienininio padėklo.
Grilis yra vartotinas zodis, tai kepti ant grilio turbut teisinga.
Isigijau gera dujini siais metais.nebereikia vynuogiu degint kas kart.
Ir siaip cia daug naudojamas daiktas ,daug mano pietietisku patiekalu kepami ant atviros ugnies
Na, aš tai tau pavydžiu. Kažkaip net kvapą patiekalų užuodžiu.
Nežiūrint į viską, kas anksčiau pasakyta.
Įdomu, ar nuo ketvirtadienio vėl bus kaukės privalomos?
Pinotija, 28 Lie 2020 - 13:54, parašė: Įdomu, ar nuo ketvirtadienio vėl bus kaukės privalomos?Jaučiu,kad bus. Bet tai nesuprantu ,kas toliau.gi ir rugsėjis ne už kalnų.tai klasėse au kaukėm sedėsim?
Jaučiu,kad bus. Bet tai nesuprantu ,kas toliau.gi ir rugsėjis ne už kalnų.tai klasėse au kaukėm sedėsim?
na, gal ne, bet prekybcentriuose ir panašiose vietose tai reikia. Aš tai iki šiol su kauke būnu, kai matau daugiau žmonių.
Pinotija, 28 Lie 2020 - 14:18, parašė: na, gal ne, bet prekybcentriuose ir panašiose vietose tai reikia. Aš tai iki šiol su kauke būnu, kai matau daugiau žmonių.Tai vaikai kai.pradės eit,tai kaip bus.nes ten kaip.prekybcentry koncentracija. Šiaip mes visokių virusų prisigaudom.visokios slogos,viduriavimai,konjuktyvitai. aš nelabai ,bet yra jautresnių.
Taip, didele tikimybe.