Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano diedulis nieko nejaute po Zenekos, ismiegojo ramiai. Nu sekasi ne tik man... 

Mano anyta (78m) po astra pirmo nieko nejautė visai, laukia antro dūrio. Mama (62m.) abu moderna, tik dūrio vietą skaudėjo, daugiau nieko.

Atsakyti

Perku, bet bunu is anksto nusiteikus, kad gal teks siust atgal. Man tai problemu nesudaro kazkaip. 

Atsakyti

Vat negaliu internetu apavo pirkt :(
Perku jau kokia 10 metų. Žinau gamintojus, dydžius. Per tiek laiko, gal kokios trys poros netiko, tai kolegėms perleidau. Tik tiek, kad mano dydis "einamas" tai labai apipirkta viskas būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 balandžio 2021 - 08:22

Tokios va, tikrai ne gražuolės, ale ant špacyriaus su šunimis eit, paC tas.

Atsakyti

Perku, bet bunu is anksto nusiteikus, kad gal teks siust atgal. Man tai problemu nesudaro kazkaip. 

Jau grįžai iš mamos vyro slaugyt? :)​ 

Atsakyti

Mano sune tai namie vartosi. Su MB skiepytis vaziavo, i turgu..

Mamos šunės nuotrauką kėlei. Tai ir supratau, kad nuvažiavai pas mamą  :) 

Atsakyti

Vai vai...Tai su mano pinčeriais jau net vaikščiot neitum :B​ 

Aš ir su juo niekur neičiau. Jis kaimynas, susitinku netikėtai.

A jau įsižeidei? 🤭 kad kadrą turim mėlynkraujį? 😄😄😄

O tavo pinčeriukai kompaneiski?

Atsakyti

Aš ir su juo niekur neičiau. Jis kaimynas, susitinku netikėtai.

A jau įsižeidei? 🤭 kad kadrą turim mėlynkraujį? 😄😄😄

O tavo pinčeriukai kompaneiski?

Koks jau čia įsižeidei? :) 

Mano lyg kompaneiski, tačiau, kai du patinai, tai labai vienas su kitu konkuruot nori. Dama tai  jau sena, negirdi beveik ir vos mato. Gaila man jos, geras šuo buvo.

Atsakyti

Vaistinėj tuos papildus sakė, kad reikia gerti nevalgius ir dar paskui bent dvi valandas nieko nevalgyti. Man sunku išrinkti laiką taip, kada aš galėčiau juos gerti. Gal nieko tokio, jeigu valgysiu 🙊 

Atsakyti

Mano anyta (78m) po astra pirmo nieko nejautė visai, laukia antro dūrio. Mama (62m.) abu moderna, tik dūrio vietą skaudėjo, daugiau nieko.
Panašu į tai, kad vyresniems lengviau praeina. Vakar kaip tik ta tema kalbėjom, kad kuo jaunesnis žmogus, tuo stipresni šalutiniai. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 balandžio 2021 - 08:44

Tokios va, tikrai ne gražuolės, ale ant špacyriaus su šunimis eit, paC tas. attachicon.gif11334436hh_14_f.jpg

Atrodo lb.patogiai. 

Man reik kažko..

Atsakyti

Panašu į tai, kad vyresniems lengviau praeina.

Vakar kaip tik ta tema kalbėjom, kad kuo jaunesnis žmogus, tuo stipresni šalutinia. 

Tai Pinot, ar tik nebūsi pas mus temoje jauniausia  :) 

Atsakyti