Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Dama. Nuotrauka prasta, bo muistosi nuolat.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 balandžio 2021 - 08:47

Tai Pinot, ar tik nebūsi pas mus temoje jauniausia  :)

Tai mano brolienė mirinėjo, o jos tėvui beveik nieko.

Intemorai sunkiai praėjo, o kieno tėvai skiepijosu, tai niekam lb.sunkiai lyg nebuvo. Nžn. Aišku, pagal testus pas vyresnius ir antikūnių mažiau randa. 

Atsakyti

Oho, kokios jus ankstyvos. Ko savaitgaliais nesimiega?

Madam, basutes turetu buti patogios, minkstas padas yra geris.

Vakar aplankem Uzutraki, bebaigianciu nuzydeti zibuciu  pakriausese buvo melejonai. Zmoniu daug, bet saikingai.  Bet silumos truko, vejas nuo ezero saltas. Pagailejau vestuvininku - moterys sukuosnas pasidare aukstas, sudeliotas visaip ir tirstai laku supurkstas ( matyt, vietines lenkaites), o vejas jas tarso negraziai, ir suknelemis nepasirodysi, po paletukais reikia slepti. Zanytis reikia vasara. :D

Atsakyti

Jau grįžai iš mamos vyro slaugyt? :)​ 

Ne, pusryciauju ir vaziuosiu. Reik dieda suziuret, o ryt i darba. 

Atsakyti

Madam, cia tavo dama? Pirma karta ja matau. Elegantiska kokia.

Atsakyti

Motina krauna viska i tases, ko nesuedem, pasiruosus buvo, kaip Velykoms. Tik mano atveztas rukytas karpi ir ungurius pasilieka... dar uogieniu, marinuotu grybu, gerai, kad jau liftas yr... 

Atsakyti

Basutes tai laikinu. 

Atsakyti

Ne, pusryciauju ir vaziuosiu. Reik dieda suziuret, o ryt i darba. 

Ar turi jis  kažkokių šalutinių pojūčių?

Atsakyti

Madam, cia tavo dama? Pirma karta ja matau. Elegantiska kokia.

Taip, mano. Kad ne vieną kartą foto dėjus, gal neužmatei tiesiog. 12 metų tai damai ir rėkt turiu, kad išgirstų :D​ 

Atsakyti

Tai Pinot, ar tik nebūsi pas mus temoje jauniausia  :)

Kodel gi ir ne?
 Neisivaizduoju kiek Pinot metu, niekada nesisake, bet itariu kad netoli 2*25, nes sunus  arti 30.

Atsakyti

Mums tai kažkoks spa savaitgalis. Vakar džekuzi, masažai, šiand.pirtelė kaime  :wub:​ 

Atsakyti

Koks jau čia įsižeidei? :)

Taigi juokauju 😊

Atsakyti