Panašu į tai, kad vyresniems lengviau praeina. Vakar kaip tik ta tema kalbėjom, kad kuo jaunesnis žmogus, tuo stipresni šalutiniai.
Mano uošviai po Astros jokio šalutinio nejautė. 71m ir 68m
Irgi kaip karalienė
Sakai dėjus foto? Nu nepamenu....
Papasakok istoriją, kaip ji atsirado pas tave. Čia panašu į veislę kažkokią
Ji kinų kuoduota, tačiau plikoji. Vadoje gali gimti šunyčiai ir plaukuoti, ir pliki. Šiąją paėmėm kaip ir iš netolimų kaimynų, katrie turėjo gauruotą mamą ir pliką tėvą. Mieli jie labai, prieraišūs, proto tai nekažkokio. Mano senukas tojus 100 kart protingesnis, ale man visi gyvūnai mieli.
Kam įdomu ir netingi skaityti, labai įdomi mokslininko studija, išdėstyta argumentuotai, papunkčiui, su įrodymais, kas covid19 kilmė yra laboratorija, o ne turgus:
Tai Pinot, ar tik nebūsi pas mus temoje jauniausia
Aha, taip, norėčiau.
Metų nekonkretinu, nes apskritai duomenų nepateikinėju, bet esu savaitės, greisės ir dar kažko (gal rialinos?) amžiaus grupėje.
man tie Zenecos šalutiniai, manau, todėl, kad esu žiauriai jautri. Kam paprastas gripas, trunkantis kelias dienas, tai man vos ne meningitas, po kurio dar ir gaivaliuojuosi mėnesius.
Toks organizmas.
Paprastos MS kas mėnesį man išbraukdavo kelias dienas iš gyvenimo. Kai jau atsirado KM, man buvo tikra laimė šita prasme. Kas to neapturėjo, nesupras.
Pinotija, 11 Bal 2021 - 11:07, parašė: Piene, kas per papildai?
Šitie, kur kėliau keliui mano
20210408_204544.png 771,72KB
0 Parsiųsta kartų