Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Panašu į tai, kad vyresniems lengviau praeina. Vakar kaip tik ta tema kalbėjom, kad kuo jaunesnis žmogus, tuo stipresni šalutiniai. 

Mano uošviai po Astros jokio šalutinio nejautė. 71m ir 68m

Atsakyti

Dama. Nuotrauka prasta, bo muistosi nuolat.

Irgi kaip karalienė  :bigsmile: 

Sakai dėjus foto? Nu nepamenu....

Papasakok istoriją, kaip ji atsirado pas tave. Čia panašu į veislę kažkokią  :bigsmile:

Atsakyti

Mano uošviai po Astros jokio šalutinio nejautė. 71m ir 68m

Labas rytas, ankstyvosios damos :)

oras lauke tai pasaka, jei ne susukta nugara, atrodo, tiek nuveikčiau :(

Tėtis po Astros nieko nejautė (67), sesuo-sirgo (45). 

Atsakyti

Atsakyti

Irgi kaip karalienė  :bigsmile:

Sakai dėjus foto? Nu nepamenu....

Papasakok istoriją, kaip ji atsirado pas tave. Čia panašu į veislę kažkokią  :bigsmile:

Ji kinų kuoduota, tačiau plikoji. Vadoje gali gimti šunyčiai ir plaukuoti, ir pliki. Šiąją paėmėm kaip ir iš netolimų kaimynų, katrie turėjo gauruotą mamą ir pliką tėvą. Mieli jie labai, prieraišūs, proto tai nekažkokio. Mano senukas tojus 100 kart protingesnis, ale man visi gyvūnai mieli.

Atsakyti

Kam įdomu ir netingi skaityti, labai įdomi mokslininko studija, išdėstyta argumentuotai, papunkčiui, su įrodymais, kas covid19 kilmė yra laboratorija, o ne turgus:

https://m.delfi.lt/u...906843#cxrecs_s

Atsakyti

Einu kept pyragą. Tokia aš ten ir kepėja, bet šito jau vyras užsipageidavo ir, kadangi, rožės apipjaustymą gavo, tai mat jį šunys, iškepsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 balandžio 2021 - 09:54

Panašu į tai, kad vyresniems lengviau praeina. Vakar kaip tik ta tema kalbėjom, kad kuo jaunesnis žmogus, tuo stipresni šalutiniai. 
Mamos kolegės, vienai 42m. labai sunkiai po pfizer abiejų jautėsi, kita 50m. po antro modernos irgi ne kažką....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 11 balandžio 2021 - 09:55

Ai, dar pasidalinsiu. Kadangi auginu daug gėlių ir sužinojau apie tokį substratą Lechuza pon. Jei kuriai aktualu, pasiskaitykit.

Atsakyti

Tai Pinot, ar tik nebūsi pas mus temoje jauniausia  :)

Aha, taip, norėčiau. :D  

Metų nekonkretinu, nes apskritai duomenų nepateikinėju, bet esu savaitės, greisės ir dar kažko (gal rialinos?) amžiaus grupėje.

man tie Zenecos šalutiniai, manau, todėl, kad esu žiauriai jautri. Kam paprastas gripas, trunkantis kelias dienas, tai man vos ne meningitas, po kurio dar ir gaivaliuojuosi mėnesius.

Toks organizmas.

Paprastos MS kas mėnesį man išbraukdavo kelias dienas iš gyvenimo. Kai jau atsirado KM, man buvo tikra laimė šita prasme. :D Kas to neapturėjo, nesupras. :)​ 

Atsakyti

Piene, kas per papildai?

Atsakyti

Pinotija, 11 Bal 2021 - 11:07, parašė: Piene, kas per papildai?

Šitie, kur kėliau keliui mano

Priedas  20210408_204544.png   771,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti