Piene, o jei gertum juos prieš miegą pvz? Tada gal būni nevalgius porą val.
Aš tai galėčiau prieš dvi valandas iki atsikeliant užsistatyti žadintuvą. Išgerti juos, paskui pamiegoti tas dvi valandas ir keltis į darbą.
Kažką galvočiau, jei reik nevalgyti, tai ir nevalgyčiau.
Aš tai galėčiau prieš dvi valandas iki atsikeliant užsistatyti žadintuvą. Išgerti juos, paskui pamiegoti tas dvi valandas ir keltis į darbą.
Aš kitą savaitę varau kraują darytis prieš operaciją. Tai laiko kito nebuvo ir klausė, ar iki 12 išbūsiu neėdus
Per pirmąjį karantiną kolegos dirbti „Barboros“ vairuotojais, nors jie gaudavo savo šeimai pakankamai geras pajamas, bet neturėjo pasirinkimo, visiškai nusižeminę ėjo dirbti tai, kam nėra pasiruošę, nes jie turi proto, išsilavinimą, patys susikūrė savo darbo vietą ir uždirbo pajamas visai šeimai.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=86895625
jau koks zyzlius tas renginių organizatorius. Paskaičiau, tai bjauru pasidarė. Lyg karantinas sukurtas specialiai, nes nori valdžia pakenkti. O jis va tookio proto, kaip jis gali eiti dirbti kurjeriu. Lyg kurjeriais dirba kažkokie visai nepilnaverčiai.
Kaip jie yra susireikšminę, tie žmonių linksmintojėliai.
O apie ligos grėsmę- nei žodžio.
Žinau keletą žmonių, kurie, matydami, kad neatsilaikys, nuėjo dirbti kitą darbą.
Kaip šitas sako, "nusižemino". Žinodami, kad situacija laikina, ir nieko nekaltindami. Sukosi ir nezyzė.
****, kaip aš nemėgstu šitų šoumenų už tokį požiūrį.
Aš vienu metu taip ir dariau. Atsikeldavau anksčiau, išgerdavau taip pat kolageną, tik kitokį, ir dar pamiegodavau. Arba ne.
Nes reikia, kad geriau įsisavintų, kitaip bus veltui tas vartojimas.
Esu taip su geležim darius, kai reikėjo hemoglobiną pasikelt.
Bet tai geras tas kolagenas turėtų būti.
Ir paruošimas nesudėtingas. Susipylei į vandenuką ir makt. Aš, kai savo gėriau, tai buvo milteliai, reikėdavo dar susiplakti, skonis buvo blogas, tai dar apelsinų sultis pildavau, su plakikliu maišydavau, kad tolygus skystis gautųsi, tai kartais to miego jau ir nereikėdavo paskui.
Bet tikiu, kad padėjo.
Bet tai geras tas kolagenas turėtų būti.
Ir paruošimas nesudėtingas. Susipylei į vandenuką ir makt. Aš, kai savo gėriau, tai buvo milteliai, reikėdavo dar susiplakti, skonis buvo blogas, tai dar apelsinų sultis pildavau, su plakikliu maišydavau, kad tolygus skystis gautųsi, tai kartais to miego jau ir nereikėdavo paskui.
Bet tikiu, kad padėjo.
Bet jau skanuuumas... Man atsiduoda kanopom ir dantim...
Ką gero darot? Oras pasaka kažkokia 🤩
Bet jau skanuuumas... Man atsiduoda kanopom ir dantim...
Ar būtent šito? Šitas su greipfrutų ir dar kažko skoniu, tai neturi būti to bjauraus pojūčio.
Va, mano tai buvo natūralistinis, visada reikėjo turėt kokių nors citrusų sulčių kartu.
Aš vienu metu taip ir dariau. Atsikeldavau anksčiau, išgerdavau taip pat kolageną, tik kitokį, ir dar pamiegodavau. Arba ne.
Nes reikia, kad geriau įsisavintų, kitaip bus veltui tas vartojimas.
Ką gi reikia tuomet pasiryžti bent mėnesį taip daryti. Tik viena būtų pramerkti akį ir nuryti tabletę, o kita keltis, pilti tuos miltelius į stiklinę vandens, juos tirpdyti ir gerti, kai visai dar kūnas miega ir jokio stiklinės gėrimo nenori.
Va padejavau 🙊