Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ką gi reikia tuomet pasiryžti bent mėnesį taip daryti. Tik viena būtų pramerkti akį ir nuryti tabletę, o kita keltis, pilti tuos miltelius į stiklinę vandens, juos tirpdyti ir gerti, kai visai dar kūnas miega ir jokio stiklinės gėrimo nenori. 

Va padejavau 🙊  :D​ 

Tai suprantama, kad apsunkina.

O tu specialiai nesikelk to daryti. Pasidaryk natūraliai pabudus. Vis tiek kažkiek laiko susidarys iki pusryčių, juk nebėgi tuoj pat pusryčiaut. Man pvz. kokia valanda susidaro, aš iškart nesikeliu, pasiimu laptopą į lovą, paskaitau. Tada einu pradėt dieną. Na, bent 40 min. Vis šis tas.

Dar skaičiau, kad galima tarp pusryčių ir pietų, tai būtų lengviausia. Konkrečiai ne apie šį, bet iherbo komentaruose apie kolagenų vartojimą.

Atsakyti

Minu i Klaipeda.... sedziu trale, o masina ant tralo

... tai ne as, o tralistas mina....  :huh2: 

Atsakyti

Čia tavo Puntukas ant tralo? Kas nutiko?

Atsakyti

Kas atsitiko,

Atsakyti

Nu čia dabar, dar ir neatsako. Gal kokia avarija buvo?

Atsakyti

Nu čia dabar, dar ir neatsako. Gal kokia avarija buvo?

Nu tikrai. Vis žiūriu, nieko nerašo. Nelabai suprantu, kur mama gyvena, tik žinau, kad per Kauną važiuoja. 

Atsakyti

Nepanikuokit taip. Automobilis bet kokiu atveju materialus dalykas, o svarbiausia juk Greisei viskas gerai. Gi ne su greitąją važiuoja, o tralu...

Man ir pačiai teko draudimine pagalba kelyje pasinaudoti. Labai geras dalykas  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 11 balandžio 2021 - 13:39

Nieko gero, nes nebuvau apsidraudus Pagalba kelyje. Dabar 340 euriuku sumokesiu. Nuluzo antifrizo slanga vidury misko palei Mastaicius. 

Atsakyti

Nieko gero, nes nebuvau apsidraudus Pagalba kelyje. Dabar 340 euriuku sumokesiu. Nuluzo antifrizo slanga vidury misko palei Mastaicius. 

Ar ilgai teko laukt, kol atvažiuos?

Atsakyti

Ačiū die, sveika ir gyva.

Atsakyti

Oi 🙊 

Gaila aišku kai taip pinigai iškeliauja...

Bet vis tiek gerai, kad tau pačiai viskas gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Tai mane iš Kauno centro į servisą transportavo ir tai 190.

Atsakyti