Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Niekaip.buvom apsipykę čia pora savaičių,tai reikalai neėjo.dabar jau planuojam Ai,šilnamį sutvarkė.uždengė nauja plėvele,apkalė ten .sukalė.tai gal sakau,koks pomidoras kada užaugs😀

O pernai uzaugo kas nors? 

Atsakyti

Man yra slyksti pati koncepcija tokios seimos. Ne tik nepriimtina, bet slyksti.Tai ne seima, o seimos parodija.Juk mes apie seima kalbam, ar ne? 

Na man pvz labiau šlykštu, kai atskirai na lieva laksto, o į akis meluoja. Vat čia tai tikra parodija ir nepagarba 

Atsakyti

Kodel tu nori kai kam isaiskinti, kad jo nepykina, jeigu supykino? 

nu nes nesupykino...cia tik hiperbolizuotai issireiske... Gal ten isivaizdavus mintyse pasakei veukt, kaip slyktu...Nu bet neveme ne viena...esu 100proc tikra :D Net ir tai...as ne apie i Amadejos kalbu reakcijas labiau akcentuojuos, o i pasakymus "paliestu svetimas, apsivemciau".  Nu ne viena neapsivemtu... Nu turiu omeny, jei tai ne prievarta... Zodziu baigiam apie tai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 balandžio 2021 - 21:06

Bet užtat diskusija kad verda 😁

Aš tai savo "kovinę" vedžiau pas vet šiandien, nu tai vajė vajė, žmonės žiūrėjo ir šypsojosi, kas su užuojauta, o gydytoja pasiūlė palaukt kitam kabinete, kad Mona tiek nežviegtų 😬🤭 nu jau tokia baimė pas ją, net vienu metu pagalvojau, kad infarktas koks jos neištiktų 

Atsakyti

Niekaip.buvom apsipykę čia pora savaičių,tai reikalai neėjo.dabar jau planuojam Ai,šilnamį sutvarkė.uždengė nauja plėvele,apkalė ten .sukalė.tai gal sakau,koks pomidoras kada užaugs😀

O daigus sėjai ar mama duos?

Atsakyti

kristij, 14 Bal 2021 - 22:01, parašė: nu tu matai..darzininkyste uzsiimsi :D O kas neseniai butu patikejes... :D
Aš valgysiu.nu nusiskint nueisiu.bet nesiruošiu nei ravėt,nei laistyt.dar ko.😀😀
Atsakyti

va cia pagrindine mintis turetu but :D O ne pasmerkimai, vemimai... Tegul jie kurvinasi, jei jiems tas priimtina :)

Bet man tą įkišo į akis.

Nei aš ieškojau tos info, nei ką. Netikėta buvo. Aš kažkaip labai empatiškai sureagavau perleidau per save tą info. Man pusvalandžiui sustojo skrandis. Aš buvau nepasiruošusi tokiai info.

Atsakyti

Amadėja*, 14 Bal 2021 - 22:03, parašė: O daigus sėjai ar mama duos?
Duos duos..sakė ,kad atveš.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 14, 21:52)
<p>. Koks mums skirtumas?</p><p></p><p></p>

Matyt, labai didelis skirtumas, kad ketvirta para neužsičiaupiat. Tik kad jau išsisėmėt, kartojatės.

Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 14, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72813948" data-time="1618426607"><div><p>va cia pagrindine mintis turetu but biggrin.gif O ne pasmerkimai, vemimai... Tegul jie kurvinasi, jei jiems tas priimtina smile.gif</p></div></blockquote><p>Bet man tą įkišo į akis.</p><p>Nei aš ieškojau tos info, nei ką. Netikėta buvo. Aš kažkaip labai empatiškai sureagavau perleidau per save tą info. Man pusvalandžiui sustojo skrandis. Aš buvau nepasiruošusi tokiai info.</p><p></p><p></p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

jetau..viena apie batus, kita apie ratus...skau nevemsi, atsakai nesilydau... Nu ir nesakiau, kad lydytis turi..bet kad nevemsi :D  Nevermind...nebesusikalbam :)

Nu nuo tų nervų, iš išgąsčio ir pnš galiu ir vemti.

Atsakyti

Na man pvz labiau šlykštu, kai atskirai na lieva laksto, o į akis meluoja. Vat čia tai tikra parodija ir nepagarba 

O man ne. Meluoja, nes skaudinti nenori.

Aisku, cia blogai. Jei netinka, galima skirtis.

O ten kas? Puiki seima isoriskai, o viduj viens kito irgi negerbia, nes duoda visiems naudoti, kaip daiktus. 

Atsakyti

Man tas irgi šlykštu, nes melo vežimu vežk, plius tiksinti bomba gaunas visom prasmėm, nes arba sužinos kita pusė arba varinėtojas iki ausų įsimylės ir šeimai bus fiasko ar bent tikrai įskaudintų žmonių. Garantuotos bėdos.

Atsakyti