Anidanda, 14 Bal 2021 - 22:02, parašė: Na man pvz labiau šlykštu, kai atskirai na lieva laksto, o į akis meluoja. Vat čia tai tikra parodija ir nepagarbaNegerai nei taip,nei taip.
Aš valgysiu.nu nusiskint nueisiu.bet nesiruošiu nei ravėt,nei laistyt.dar ko.😀😀
o tai kas tuo uzsiims? Vyras negi?
Bet man tą įkišo į akis.
Nei aš ieškojau tos info, nei ką. Netikėta buvo. Aš kažkaip labai empatiškai sureagavau perleidau per save tą info. Man pusvalandžiui sustojo skrandis. Aš buvau nepasiruošusi tokiai info.
kaip sunku tokiems jautriems zmonems gyvent
Nu nuo tų nervų, iš išgąsčio ir pnš galiu ir vemti.
issigandai Amadejos kalbu?
Man tas irgi šlykštu, nes melo vežimu vežk, plius tiksinti bomba gaunas visom prasmėm, nes arba sužinos kita pusė arba varinėtojas iki ausų įsimylės ir šeimai bus fiasko ar bent tikrai įskaudintų žmonių. Garantuotos bėdos.
Ir grupinetoju seimai fiasko bus.
o tai kas tuo uzsiims? Vyras negi?
o ko ne?
kristij, 14 Bal 2021 - 22:07, parašė: o tai kas tuo uzsiims? Vyras negi?Gal mama?🙄 Kad jau daigais rūpinasi. Vyras sakė laistys,nu jei kažkas įkiš daigus,kažkas palaistys,tai gal aš turėsiu ką nors nuskint😀😀😀
o ko ne?
nu as dar maziau tuo tikeciau nei Intemoros sodininkyste
kristij, 14 Bal 2021 - 22:10, parašė: nu as dar maziau tuo tikeciau nei Intemoros sodininkysteTen šlanga prie pat,tik kranelį reik atsukt,tai sakau,gal kada užeis noras palier. Ne,tai ne.
O man ne. Meluoja, nes skaudinti nenori.
Aisku, cia blogai. Jei netinka, galima skirtis.
Esmė ta kad kitą pusė nieko nežino ilgai. Ji negali priimti sprendimo, skirtis ar ne. Nes gaalvoja kad viskas pas juos OK, meilė taika. O paskui užgriūva žinia, netinkamiausiu metų, kai pvz moteris su kūdikiu, be darbo, ne babkiu. Ir prii.k sprendima kad gudri 😆
O vat kai viskas atvirai, tai tėra 2 žmonių susitarimas. Taip sąžiningiau bet kokiu atveju
Greiskeli, 14 Bal 2021 - 22:01, parašė: O pernai uzaugo kas nors?Jo.pilna buvo.visų ir nesuėdėm.papuvo biški.o dar ten viskas kiaura buvo.
Pas mane tai tik velnių galvoj, smalsumo bandyt ir kiek platesnės ribos už standartą.
Amadėja, vis akcentuoji tą "platesnės ribos už standartą". Jeigu tikrai domėtumeisi žmonių santykiais, tai žinotumei, kad hormoninguose santykiuose nėra tokios sąvokos kaip " ribos" ar "standartas", nes meilėje kaip ir kare - galima viskas. Ir daugybė porų daro visko, bet nebėga su pergalės vėliava per SUPERMAMŲ forumą, jei netyčia pavyko pasquirtinti. Subrendusiam žmogui čia būtų kaip tik "mano mažytė intymi paslaptis", kad kažkas rado mano G tašką. Linkiu suaugti iki to lygio😘
Pas mane tai tik velnių galvoj, smalsumo bandyt ir kiek platesnės ribos už standartą.
Jokių ten kažkokių mistinių energijų ar libido tikrai nėra.
Negerai nei taip,nei taip.
Taip, negerai abiem atvejais. Čia aš tik geresnę iš blogybių isskyriau 😄
Bet gi žmonės nėra vienodi. Gal kažkas kaifuoja nuo tų grupinių, visokių gi fetisu būna