Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

nu nes nesupykino...cia tik hiperbolizuotai issireiske... Gal ten isivaizdavus mintyse pasakei veukt, kaip slyktu...Nu bet neveme ne viena...esu 100proc tikra :D Net ir tai...as ne apie i Amadejos kalbu reakcijas labiau akcentuojuos, o i pasakymus "paliestu svetimas, apsivemciau".  Nu ne viena neapsivemtu... Nu turiu omeny, jei tai ne prievarta... Zodziu baigiam apie tai :)

Taigi pasaulis margas. 

Gal kažkas skaitė tada tą vakarą ir orgazmą patyrė. Gal kažkas apsivėmė. Gal kažkas džiaugėsi, o kitas piktinosi. Norėjo Amadėja padiskutuoti apie kažką kitko, nu ir diskutavom.

Aš pavyzdžiui pasakiau tai, ką tuo metu pajutau, tai buvo mano reakcija. Nevaidinau sex furijos.

Man tai tik vaikų prikišimas nepatiko. Nes daug ką mes be vaikų darom ir nukenčia vaikai. Vien kiek SM prasėdim. Jei tą laiką vaikam skirtume....

Atsakyti

nu pabande nauja dalyka, norejo pasigirt...nu kuo dar girtis? dar vienu pyragu ar troskiniu? :)

Atsakyti

Bet užtat diskusija kad verda 😁

Aš tai savo "kovinę" vedžiau pas vet šiandien, nu tai vajė vajė, žmonės žiūrėjo ir šypsojosi, kas su užuojauta, o gydytoja pasiūlė palaukt kitam kabinete, kad Mona tiek nežviegtų 😬🤭 nu jau tokia baimė pas ją, net vienu metu pagalvojau, kad infarktas koks jos neištiktų 

Nu jai asocijuojasi vieta ir kvapas su galbūt būsimu skausmu.

Mūsų anų laikų šunė irgi bijojo be proto. Ji kažkaip net važiuodama pro langą atpažindavo vietą ir imdavo žviegt. Iš auto nelipdavo, turėdavom dviese išnešt, o paskui  prinešt iki durų, kaip kokį staliuką...O ten tai  visokios operos arijos... Kartą pati atsistojus atsidarė durų rankeną (nes mokėjo laisvai), mums užsižiopsojus, tai buvo gaudynės nemirtingos..

Atsakyti

Tai tegul kaifuoj.bet nepateikinėja kaip gėrio.

Atsakyti

Na man pvz labiau šlykštu, kai atskirai na lieva laksto, o į akis meluoja. Vat čia tai tikra parodija ir nepagarba 

Man ir. 

Jaunystėj esu sutikus vyrą, žmona nėščia, bet "vaikas ne jo" ir lenda..... Nu šlykštynės.

Atsakyti

Tai tegul kaifuoj.bet nepateikinėja kaip gėrio.

nu jai tai geris :) Dauguma piktinasi, kaip cia ji sneka, kisa i akis, as nenoriu to zinot...nu tai praignoruok, nebekalbek, neklausinek, nereaguok ir niekas toliau nepasakos..bet kad jau kelinta diena apie ta pati... :) O Amadejai tik duok apie tai pasneket :D Nu ka "maitinat", ta turit :)

Atsakyti

O man ne. Meluoja, nes skaudinti nenori.

Aisku, cia blogai. Jei netinka, galima skirtis.

O ten kas? Puiki seima isoriskai, o viduj viens kito irgi negerbia, nes duoda visiems naudoti, kaip daiktus. 

Matai kur bėda su tais melais. Jie visvien kažkada paprastai išlenda ir santykiai griūva. Būna lieka žmonės kartu, bet laimės paprastai iš to mažai bebūna. 

O kaip žinai, kad negerbia?  Kaip taip kategoriškai teigt galima? Kur parašyta, kad būti gali tik taip ir ne kitaip? 

Man nesakymas, melas, slėpimas visada yra nepagarba, nes tada man atrodo, kad manim nepasitiki, durna laiko, nepalieka pasirinkimo, sprendimo laisvės ir pnš.

Man tas: aš gerbiu savo žmoną, bet mulkinu ją iki negaliu tai... toks š malimas  😃 nžn. Patyrus. Nu šlykštu.  

Arba tas: vienas varo na lieva ir meluoja, o kitas apsimeta, kad tiki 😃 O kažin apie ką tada apart oro, vaikų ir ką vakarienei belieka kalbėtis?

Atsakyti

nu pabande nauja dalyka, norejo pasigirt...nu kuo dar girtis? dar vienu pyragu ar troskiniu? :)

Tai dabar visos taip pavarom, nes nusibodo jau tie receptukai  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Tai dabar visos taip pavarom, nes nusibodo jau tie receptukai  :hmm:  :D​ 

jei turi apie ka..prasom..scena jusu :D

Atsakyti

Bet užtat diskusija kad verda 😁

Aš tai savo "kovinę" vedžiau pas vet šiandien, nu tai vajė vajė, žmonės žiūrėjo ir šypsojosi, kas su užuojauta, o gydytoja pasiūlė palaukt kitam kabinete, kad Mona tiek nežviegtų 😬🤭 nu jau tokia baimė pas ją, net vienu metu pagalvojau, kad infarktas koks jos neištiktų 

Vajėėėėėė  :huh2:  :console:​ 

Atsakyti

kristij, 14 Bal 2021 - 22:22, parašė: nu jai tai geris :) Dauguma piktinasi, kaip cia ji sneka, kisa i akis, as nenoriu to zinot...nu tai praignoruok, nebekalbek, neklausinek, nereaguok ir niekas toliau nepasakos..bet kad jau kelinta diena apie ta pati... :) O Amadejai tik duok apie tai pasneket :D Nu ka "maitinat", ta turit :)
Nu jei sako,kad gėris,o mums taip neatrodo,tai ko čia tylėt? Jau nieko ir pasakyt nebegalima? Mes visada grįžtam į tą pradinį tašką. Kalbėt negalima tylėt. Kur dėt kablelį?
Atsakyti

Jo.pilna buvo.visų ir nesuėdėm.papuvo biški.o dar ten viskas kiaura buvo.

Tai pernai lauke pomidorai augo puikiai!

Dalis geriau, negu šiltnamy :D

Atsakyti