Matyt, labai didelis skirtumas, kad ketvirta para neužsičiaupiat. Tik kad jau išsisėmėt, kartojatės.
Papildyta:
Tu tą pastoviai darai ir niekas neprikišo nė vieno karto.
Nu jei sako,kad gėris,o mums taip neatrodo,tai ko čia tylėt? Jau nieko ir pasakyt nebegalima? Mes visada grįžtam į tą pradinį tašką. Kalbėt negalima tylėt. Kur dėt kablelį?
as ne apie tai, kad kazko negalima...tiesiog veiksmas lygus atoveiksmiui..is abieju pusiu.. Jei kazka pasakoji, neverta tiketis, kad nieks nesureaguos, jei sureaguos, neverta tiketis, kad tas kitas nutyles..nu taip ir diskutuojam kelinta diena... Pagrindine mintis, kad jei NENORI apie tai kalbet, nekalbi... O ne negalima...
Matai kur bėda su tais melais. Jie visvien kažkada paprastai išlenda ir santykiai griūva. Būna lieka žmonės kartu, bet laimės paprastai iš to mažai bebūna.
O kaip žinai, kad negerbia? Kaip taip kategoriškai teigt galima? Kur parašyta, kad būti gali tik taip ir ne kitaip?
Man nesakymas, melas, slėpimas visada yra nepagarba, nes tada man atrodo, kad manim nepasitiki, durna laiko, nepalieka pasirinkimo, sprendimo laisvės ir pnš.
Man tas: aš gerbiu savo žmoną, bet mulkinu ją iki negaliu tai... toks š malimas 😃 nžn. Patyrus. Nu šlykštu.
Arba tas: vienas varo na lieva ir meluoja, o kitas apsimeta, kad tiki 😃 O kažin apie ką tada apart oro, vaikų ir ką vakarienei belieka kalbėtis?
Ta pati, ka ir jus kalbates, isskyrus xxx linksmybes. Ir nebuk tokia tikra, kad taviskis tau istikimas. As, pvz., netikiu. Tokie erzilai su spec. poreikiais istikimi nebuna.
Islis po kiek laiko.
Amadėja*, 14 Bal 2021 - 22:22, parašė: Matai kur bėda su tais melais. Jie visvien kažkada paprastai išlenda ir santykiai griūva. Būna lieka žmonės kartu, bet laimės paprastai iš to mažai bebūna. O kaip žinai, kad negerbia? Kaip taip kategoriškai teigt galima? Kur parašyta, kad būti gali tik taip ir ne kitaip? Man nesakymas, melas, slėpimas visada yra nepagarba, nes tada man atrodo, kad manim nepasitiki, durna laiko, nepalieka pasirinkimo, sprendimo laisvės ir pnš. Man tas: aš gerbiu savo žmoną, bet mulkinu ją iki negaliu tai... toks š malimas 😃 nžn. Patyrus. Nu šlykštu. Arba tas: vienas varo na lieva ir meluoja, o kitas apsimeta, kad tiki 😃 O kažin apie ką tada apart oro, vaikų ir ką vakarienei belieka kalbėtis?Ar kas nors čia sako,kad melas,išdavystė,nepagarba yra sveikintini dalykai?
nu jai tai geris
Dauguma piktinasi, kaip cia ji sneka, kisa i akis, as nenoriu to zinot...nu tai praignoruok, nebekalbek, neklausinek, nereaguok ir niekas toliau nepasakos..bet kad jau kelinta diena apie ta pati...
O Amadejai tik duok apie tai pasneket
Nu ka "maitinat", ta turit
Aha, manai, kad įmanoma?
Na bet tai kiek gi galima tą patį per tą patį. Žodžiu, kažkoks š.. malimas. o ji nesustoja ir vis "pritempinėja" tas bl... vas prie "santykių taurumo".
kristij, 14 Bal 2021 - 22:27, parašė: as ne apie tai, kad kazko negalima...tiesiog veiksmas lygus atoveiksmiui..is abieju pusiu.. Jei kazka pasakoji, neverta tiketis, kad nieks nesureaguos, jei sureaguos, neverta tiketis, kad tas kitas nutyles..nu taip ir diskutuojam kelinta diena... Pagrindine mintis, kad jei NENORI apie tai kalbet, nekalbi... O ne negalima...Nu ,o ką čia daugiau veikt.kas yra ,apie tą ir kalba.
Taip, negerai abiem atvejais. Čia aš tik geresnę iš blogybių isskyriau 😄
Bet gi žmonės nėra vienodi. Gal kažkas kaifuoja nuo tų grupinių, visokių gi fetisu būna
Kažkas išvis nuo labai keistų dalykų kaifuoja.
O žmonės iš pažiūros normalūs.
Man irgi toli gražu ne viskas suvokiama.
Pvz nelabai suprantu kaip gaunamas malonumas iš tikro realaus žeminimo. O būna. Net poreikį jaučia stiprų.
Man tas irgi šlykštu, nes melo vežimu vežk, plius tiksinti bomba gaunas visom prasmėm, nes arba sužinos kita pusė arba varinėtojas iki ausų įsimylės ir šeimai bus fiasko ar bent tikrai įskaudintų žmonių. Garantuotos bėdos.
Aš tai kažkaip manau, kad nuo įsimylėjimo neapsaugotas niekas. Kas duos 100%, kad neįsimylės TB, kad ir kartu su tavimi grupiniame, į kitą gražuolytę kokią?