Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš tai jaučiu senatvėj is vis eziuku nusikirpsiu, kad nieko nereiktų daryt. Nes nemanau kad man virš 70 rūpės tas grožis. 

nu ne. Nesijausiu savim tada. 

Atsakyti

Virga gi iš šios temos ar ne 70+ jai, kiek atsimenu, tai ir ne trumpi plaukai buvo ir nuolat dažė.

Atsakyti

Atsimenu kaimynę mamos, ji turėjo plaukus labai ilgus, ties alkūnėm gal ir visad rišdavo į kuodą. O vieną dieną bac kažkas užėjo ir nusikirpo vyriškai, viršugalvy tik ilgesni tokie. Kiek jai metų buvo, neatsiminsiu dabar gal 45 tada, bet iškart tapo vyresnė, nei su tuo kuodu buvo.

Atsakyti

Virga gi iš šios temos ar ne 70+ jai, kiek atsimenu, tai ir ne trumpi plaukai buvo ir nuolat dažė.

Tai jos gyvenimo būdas ne kaip eilinės 70metes lietuvės. Ir draugas daug jaunesnis. Tai ir yra poreikis jaunintis. Dauguma gyvena kitaip juk

Atsakyti

Virgai puikiai atrodo plaukai. Bet jie nera ilgi, pusilgiai. 

Atsakyti

Tai jos gyvenimo būdas ne kaip eilinės 70metes lietuvės. Ir draugas daug jaunesnis. Tai ir yra poreikis jaunintis. Dauguma gyvena kitaip juk

Plauku dazymo nelaikau jauninimusi. Mano mama iki 75 daze.

O dabar jie taip prazilo pilnai, kad ir taip dazyti atrodo. Jie ne sidabriniai, o tokie gelsvai balti. 

Atsakyti

Plauku dazymo nelaikau jauninimusi. Mano mama iki 75 daze.

O dabar jie taip prazilo pilnai, kad ir taip dazyti atrodo. Jie ne sidabriniai, o tokie gelsvai balti. 

Mano mama nebedazo. Jai 63. Iškart vizualiai senesnė. Bet sakė jai tiesiog dzin, nejaučia poreikio. O dar visai neseniai ir ilgus turėjo, ir dažė, puošėsi tikrai. Dabar teigia kad nebejaučia poreikio. Na ir koks realiai skirtumas? Svarbu jai patogu

Atsakyti
As turejau ilgus cray.gif cray.gif cray.gif pries metus teko nukirpti ežiuku, kad visu neiššukuociau kuokštais per mėnesi. Dabar mano kirpeja vis bando pataisineti ataugancius iskarpymus, jau trumpas kare yr...toliau auginu.....
Atsakyti

O ji yra nusikirpus? Visos foto internete tik ilgais

Tai ji dabar atsiauginus. Tada buvo su tom žilom garbanom, paskui pakirpo, padažė tokia gražia spalva, patiesino, labai buvo atjaunėjus.

Bet ji labai anksti pražilo, visai dar jauna būdama. Tai ta ilga žilė sendino.

Atsakyti

Virgai puikiai atrodo plaukai. Bet jie nera ilgi, pusilgiai. 

Jos ir plaukai turbūt geri, neploni.

Atsakyti

As turejau ilgus cray.gifcray.gifcray.gifpries metus teko nukirpti ežiuku, kad visu neiššukuociau kuokštais per mėnesi. Dabar mano kirpeja vis bando pataisineti ataugancius iskarpymus, jau trumpas kare yr...toliau auginu.....

Kai ne savo noru... yra kitaip. Linkiu atsiauginti ilgus vėl :4u:​ 

Atsakyti

As turejau ilgus cray.gifcray.gifcray.gifpries metus teko nukirpti ežiuku, kad visu neiššukuociau kuokštais per mėnesi. Dabar mano kirpeja vis bando pataisineti ataugancius iskarpymus, jau trumpas kare yr...toliau auginu.....

Ataugs, svarbu auga. 

Atsakyti