Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2022 09 07, 13:49)
gavom darbe sąskaitą už elektrą.. garbės žodis, neįsivaizduoju, kaip išgyvens verslai.

Kaime vėl šalna, ir stipri, abo viskas balta buvo, sakė. Nežinau, ar išgyveno mano pomidorai ir paprikos.

Saitlina 4u.gif , dėl pomidorų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš nepamenu , kad rugsėjo pradžioje tokios stiprios šalnos būtų ?
Atsakyti

Saitlina 4u.gif, dėl pomidorų 4u.gif4u.gif4u.gif

Prieš 7 ar 6 metus buvo. Pusė šiltnamio dar kabojo ir viskas ėjo į kompostą.

Atsakyti
Labos,

nesuprantu,kur mano postas,ryte anksti rasiau,dabar ziuriu nera. blink.gif blink.gif Mistika kazkokia bigsmile.gif
Vakar atveze saldytuva ir liepe nejungt jo 4-5 val.ko pasekoj mano visas saldiklio turimys issileido ir ko gero teks ismest. unsure.gif unsure.gif Antra,saldytuvo ismatavimai tokie pat,kaip senojo,bet saldiklyje keturiuose stalciuose vietos vos ne maziau negu mano senojo trijuose stalciuose.Siaip saldo gerai,pats atsildo,nebereiks grandyt ledu saldiklyje.bet del vietos esu pikts.Gal vojau,keturi stalciai tai musu poreikiams bus pats tas,bet tie stalciai daug mazesni,kazkokie pusiniai.Mano buvo tokiais laipteliais,virsutinis labai idelis,antras mazesnis,o trecias toks pusinis,o cia visi vienodi.Nu zodziu,norejau kaip geriau,isejo,kaip visada.
Masina jau atidave,kasas jau nusikirpau siandien,tai net galva lengvesne.Labai dziaugiausi savimi,iki kirpejos daugiau nei puse kelio nuejau sparciu zingsniu,parejau ir stengiausi eit sparciu,nors prie namu jau jauciaus pavargus,bet patenkinta.Pazanga nuo ziemos didele.Vaistai geri nuo mano sanariu.Zinoma ir svorio netekimas yra pagalba sirdziai ir sanariams.
Ryt ryte vaziuosim i soda,as jau senokai nebuvau,bus daug pomidoru,avieciu.Rausiu lauk jau turbut spragines,reik ruost vieta braskem,zieminiam svogunam,cesnakam.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano kosmėjos išaugo iki dvejų metrų,kažkas nenormalaus. ax.gif
Tikėsite ar ne vakar 32 baravykai.Jie ko gero atsigeria rasos?Nes ssausa,jei išlenda baravykas,šaknys sausos sausos.Bet matyt atėjo jiems laikas dygti ir jie lenda? mirksiukas.gif
Savaitgalį miesto gimtadienis,mielu noru geriau miške pabūčiau. ax.gif
Reiktų spanguolių kažkada išsiruošti,bet turguje mačiau dar žalokos. ax.gif Gal neišrinks iš pelkės?
https://i.talpix.lt/NLgLP.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 08 rugsėjo 2022 - 06:35
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą !
Luety , gaila šaldiklio turinio 4u.gif
Man jei tenka nelaiku atleidinėti , tai susuku į kaldras ir sukraunu aplink šaldymo elementus. Išlaiko šaltį .Mudu su MB senoviški , turim pirma pačiupinti daiktą , tada pirkti .
Šaldiklius aleidinėju feno pagalbą smile.gif Grandyti negalima taigi ?
Kaip supratau , vakar šalna stipri ir visoj Lietuvoj . Klausimas, šiltnamis gyvas ar ne. Su gamta nepakovosi ax.gif
Ingrida gundai grybais... Bet beveik tikra , kad pas mane nėra ax.gif Nes darže ne žemė o pelenai , net vanduo nesigeria .
Luety Tavo pirštinaitė labai graži. Paturbinta Tu pas mus , tokiais tempais mezgi . Pirštuotas pirštines esu mezgusi tik studijų laikais. Ryškiai geltonas su pynėmis . Ir šaliką tokį turėjau . Dabar tingėčiau ... Pernais nusimezgiau pirštines, paprastas, kumštines, bet labai nesmagias. Taip ir nenešiojau .
Atsakyti
Gyvi šiltnamiai.Taip tingiu purkšti nuo maro,ai užteks,bus kaip bus.Na nebent tinginį įveikčiau šiandien? ax.gif Uždarinėju nakčiai.Dar neatidariau ryte pas mus 5 tik šilumos. bigsmile.gif
Mano dar arbūzai lauke,virkštys dar nenugelti ir,laukiu nežinu ko?Atšilimo?
apas mane gėlyne žemė kaip asfalto,kai kur net susiskilinėjo. blink.gif Palaistau,kas šviežiai pasodinta laistytuvais.Jaučiu vyniosiu šiandien šlangas,vis tikįėausi lietaus.Vakar žadėjo..........nei lašo. ax.gif
Mūms reikia persivežti šaldiklį sodybon,bet dviese neįveikiame iš antro aukšto darbe išnešti.O vaikai negrįžta,reiks daryti talką.Tai gal neatšils turinys kol pervešime?Čia sodyboje jau šaldikliai šaldytuvų užkišti.Šiandien reikia skinti avietes,kažką daryti per mažai,į šaldiklį nežinau kur sukišti?Būtų daugiau garinčiau sultis,dabar tiek neapsimoka.
Gražios dienos. 4u.gif
Atsakyti
Jei veži stačią - gali jungti iš karto šaldiklį ar šaldytuvą.
Jei guldai , reikia palaikyti , kad freonas subėgtų. Senoviškiems sakydavo parą .
Gal yra ir kitokių ? Mano žinios senos ...
Ingrida aš antradienį išvažiuodama palikau atvirą šiltnamį ax.gif
Yra kaip yra. Uždarytas dieną išvirs ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 rugsėjo 2022 - 08:02
Labos smile.gif

Pou mūsų krašte šalnų nebuvo ir vakar smagiai nulijo ax.gif gal miškan nulėksiu ax.gif tokių grožybių čia pridėjo Ingrida 4u.gif
Kosmėjos man labai gražu bet neturiu kur jas sėti bo visur pusiau pavėsis.
O dėl šaldiklio ... jooo gaila... aš irigi vos nepasimoviau ant stalčių kiekio, pasirodo labai reikia žiūrėti litražą šaldiklio ir šaldytuvo. Ai Luety nenusimink sutilpsi esi gudra ir sumani 4u.gif
O jau kafijos grožis wub.gif
Atsakyti
Kai pirkau šaldiklį tada sužinojau, kad dydis matuojamas litrais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir dar kuprinių dydis matuojamas litrais. Jei kam aktualu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 08, 06:49)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą !
Luety , gaila šaldiklio turinio  4u.gif
Man jei tenka nelaiku atleidinėti , tai susuku į kaldras ir sukraunu aplink šaldymo elementus. Išlaiko šaltį .Mudu su MB senoviški , turim pirma pačiupinti daiktą , tada pirkti .
Šaldiklius aleidinėju feno pagalbą smile.gif Grandyti negalima taigi ?
Kaip supratau , vakar šalna stipri ir visoj Lietuvoj . Klausimas, šiltnamis gyvas ar ne.  Su gamta nepakovosi  ax.gif
Ingrida gundai grybais... Bet beveik tikra , kad pas mane nėra  ax.gif Nes darže  ne žemė o pelenai , net vanduo nesigeria .
Luety Tavo pirštinaitė labai graži. Paturbinta Tu pas mus , tokiais tempais mezgi . Pirštuotas pirštines esu mezgusi tik studijų laikais. Ryškiai geltonas su pynėmis . Ir šaliką tokį turėjau . Dabar tingėčiau ... Pernais nusimezgiau pirštines, paprastas, kumštines,  bet labai nesmagias. Taip ir nenešiojau .

Labas rytas,

vakar vakare taip lijo,kad net sviesos dingo pirmam aukste,gerai,kad nors sienoj alektra buvo,tai vel butu saldikliui amen.
Nakti atsirado,dabar sviecia.
Mezgu tik vakarais,diena nera kada.Vakar antrosios numezgiau iki pirstu,siandien ,jei bus kada,bandysiu pirstus idet.O dar tarpais mezgu liemene,jau numezgiau iki krutines,o skarai rankos nekyla,jau tokia nuobodybe,monotoniskas mezgimas.As tai,kai tik turiu minute laiko,taip ir mezgu.Jei tai maza minute,tai imu toki mezgini,kuris nereikalauja demesio,o jei ilgiau,tada jau sudetingesni.
Nu kada megztini isplaut,lyja ir lyja.Va ir si ryta,pila kaip is kibiro ir nematyt prosvaisciu,o sakem i soda leksim,zeme gera ravejimui,kedenimui zemes.
Del saldytuvo paciupinimo nebuvo kur.Buvom musu miesto tokiose pardese,kur ju buna,tai tokio nebuvo.Ir Dzievazi,man net mintis nekilo,kad gali but kitaip,kai matmenys saldytuvo atitinka.
Senasis saldiklis pats neatsitirpindavo,tai ,kai lauke oras atsaldavo,isimdavom ,apklodavau specialia plevele,kur islaiko temperatura,dar susukdavom i mankstos kilimeli ir budavo gerai,saldiklis labai greit atitirpdavo,o maistas nespedavo atsilt.Dabar dariau ta pati,bet lauke temperatura buvo 25,ir 4 valandos,tai jau buvo ne kas.Uzsaldziau viska atgal,bet nezinau,reik nusiteikt,imt viska lauk,tikrint kokybe ir kol laikas pripildyt vel.taip ir gyvenam is nuostoliu.
Kosmejos,kur buvau pirkus pavasari,buvo mazutes,skurdo pas mane,kazkiek zydejo,bet as vis nuiminejau seklas ir barsciau ten pat,tai dabar is rudens yra viena isaugus didele,net tvora praaugo,bet balta,o siaip yra daug pridyge,gal isgyvens musiske ziema ir busiu isiveisusi ju.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 07, 13:59)

a6 irgi nepamenu taip anksti. Kiek vėliau būdavo, antroj pusėj rugsėjo.

Grybų pas mus nėr. Visiška sausra.
Atsakyti
Kaip liūdna dėl karalienės.. visa epocha, monarchijos simbolis.. 😥
Atsakyti