QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 08, 06:49)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą !
Luety , gaila šaldiklio turinio
Man jei tenka nelaiku atleidinėti , tai susuku į kaldras ir sukraunu aplink šaldymo elementus. Išlaiko šaltį .Mudu su MB senoviški , turim pirma pačiupinti daiktą , tada pirkti .
Šaldiklius aleidinėju feno pagalbą

Grandyti negalima taigi ?
Kaip supratau , vakar šalna stipri ir visoj Lietuvoj . Klausimas, šiltnamis gyvas ar ne. Su gamta nepakovosi
Ingrida gundai grybais... Bet beveik tikra , kad pas mane nėra

Nes darže ne žemė o pelenai , net vanduo nesigeria .
Luety Tavo pirštinaitė labai graži. Paturbinta Tu pas mus , tokiais tempais mezgi . Pirštuotas pirštines esu mezgusi tik studijų laikais. Ryškiai geltonas su pynėmis . Ir šaliką tokį turėjau . Dabar tingėčiau ... Pernais nusimezgiau pirštines, paprastas, kumštines, bet labai nesmagias. Taip ir nenešiojau .
Labas rytas,
vakar vakare taip lijo,kad net sviesos dingo pirmam aukste,gerai,kad nors sienoj alektra buvo,tai vel butu saldikliui amen.
Nakti atsirado,dabar sviecia.
Mezgu tik vakarais,diena nera kada.Vakar antrosios numezgiau iki pirstu,siandien ,jei bus kada,bandysiu pirstus idet.O dar tarpais mezgu liemene,jau numezgiau iki krutines,o skarai rankos nekyla,jau tokia nuobodybe,monotoniskas mezgimas.As tai,kai tik turiu minute laiko,taip ir mezgu.Jei tai maza minute,tai imu toki mezgini,kuris nereikalauja demesio,o jei ilgiau,tada jau sudetingesni.
Nu kada megztini isplaut,lyja ir lyja.Va ir si ryta,pila kaip is kibiro ir nematyt prosvaisciu,o sakem i soda leksim,zeme gera ravejimui,kedenimui zemes.
Del saldytuvo paciupinimo nebuvo kur.Buvom musu miesto tokiose pardese,kur ju buna,tai tokio nebuvo.Ir Dzievazi,man net mintis nekilo,kad gali but kitaip,kai matmenys saldytuvo atitinka.
Senasis saldiklis pats neatsitirpindavo,tai ,kai lauke oras atsaldavo,isimdavom ,apklodavau specialia plevele,kur islaiko temperatura,dar susukdavom i mankstos kilimeli ir budavo gerai,saldiklis labai greit atitirpdavo,o maistas nespedavo atsilt.Dabar dariau ta pati,bet lauke temperatura buvo 25,ir 4 valandos,tai jau buvo ne kas.Uzsaldziau viska atgal,bet nezinau,reik nusiteikt,imt viska lauk,tikrint kokybe ir kol laikas pripildyt vel.taip ir gyvenam is nuostoliu.
Kosmejos,kur buvau pirkus pavasari,buvo mazutes,skurdo pas mane,kazkiek zydejo,bet as vis nuiminejau seklas ir barsciau ten pat,tai dabar is rudens yra viena isaugus didele,net tvora praaugo,bet balta,o siaip yra daug pridyge,gal isgyvens musiske ziema ir busiu isiveisusi ju.