Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Luety siųsk lietų Lietuvon. Mirtinai reikia . Pasėčiau garstyčias , žemę pagerintų . Dabar į pelenus neverta. Ir grybai gal imtų dygti
Ingrida obuoliais vaišina... Šiemet neturiu . Nors kiek būtų - burokėlius suvakuočiau . Vis tiek skaniausi su obuolių sultimis .
Saintlina 4u.gif Ar tu karalius ar tu vargšas pradžia ir pabaiga visų vienoda... Ateina laikas.
Šiandien kaiman , darbų bele kiek ... Net nežinau nuo ko pradėti .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Pas mus kad ir daug obuolių,bet jei taip sausa bus,blogai.Krenta jau ir žieminiai. bigsmile.gif Man ir sknaiausiai burokėliai su obuolių sultimis. mirksiukas.gif Neturiu burokėlių tai ir ramu.Antaninė gal prieš pabaigą nemažai obuolių turi,bandysiu sūrį virti. ax.gif Auksio lūžta šakos dviejų obelaičių. bigsmile.gif
Mausiu po pietų miškan bent porai valandų.
AA ar taip blogai Bulgarijoje?Sesei labai nepatiko,pirmiausia maistas ,sakė dalis turistų apsinuodyjo,vėmė,viduriavo.Važiavo į ekskursiją,kaimai pakraupo kaip baisiai atrodo,sakė pas mus palyginus labai gražu. ax.gif Nors ji fanė Turkijos,niekas daugiau neįtinka.Gal taip pasirodė? ax.gif
Vakar gavome sąskaitą elektros namuko,su eso beveik euras kilovatas,na jo........... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 rugsėjo 2022 - 07:13
Aha ,tas negraz\umas tai kaina uz\ laisve ir piguma.Na pigumas buvo tada kai as atvaz\iavau,dabar jau nebelabai. biggrin.gif
Tai tas kas atvaz\iuoja gyvent visada neranda maisto ir akys turi prie vaiz\do priprast.Man tai kas, as moku su vietiniais susidraugaut,tai gyvenu kaip vietiniai.
O akys pripranta tik po poros metu. Ir siaip reikia taikytis prie vietos,daug niuansu bbut laimingiems cia,niekada nebus taip kaip civiliz\uotame kraste.
Tik ko jie turiz\mo nesureguliuoja tai nez\inau.O gaila.
Bent tuose kaimuose is kuriu dar jura matosi ,tai puse gyventoju jau uz\senieciai ,daug nupirktos nuosavybes stovi apleista,nes su keliavimu buvo sunku ,o gamta cia greit pasiglemz\ia savo dali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 rugsėjo 2022 - 07:29
Elektros kaina įmonėms *3 kartus negu buvo liepa ...
Ir USD perlipo euriuką. Va tas tai netikėta biggrin.gif
Vargas vargelis senai gerai Europai .
O Lietuvoje tai bus TAIP :
https://www.facebook...sWaeBdDRK4VLTml
NE. Vergams ...
Atsakyti
O kodel netiketa ?Nors ir amerikos birz\oje dar raudona raudona ir neaisku ko reikia ,kad atsigautu .
Uk jau pradeda vel eksplotuot skalunu dujas,manau ir Lietuvoje neuz\ilgo prades.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 09, 08:38)
Elektros kaina įmonėms *3 kartus negu buvo liepa ...

ir kaip jos išsimokės? Produkcijos kainas kelt toli gražu ne visi gali. Žiauru.

Atsakyti
Siaubas kaip atšalo.Rankas nušalau. bigsmile.gif Kol tris kibirus pririnkau kaukazo slyvučių.Gaminsime vyną baltą.Šermukšnių supeikė mūms,kad turi prieskonį prastą,bet aš noriu pabandyti,kadangi gervuogių nėra.Dar laukia vynuogių eilėje. bigsmile.gif
Labai jau anksti atšalo,šiandien vėjas nemalonus.Vakar kaip gerklę jau kabino. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Karaliene mire,tegyvuoja Karalius Charlzas III.
Gedulas 10 dienu,bet neduoda iseiginiu,kaip visi tikejosi.Daug ceremoniju,numatytu,jei mirtu Londone,pasikeite,nes mire Skotijoj.
Idomiais laikais gyvenam,nes Anglijos zmones per kelias kartas nebuvo patyre monarcho mirties.(nuo 1952m).O mums yprastas gyvenimas.Tik TV gal ijungsiu pasiziuret visu ceremoniju,juk ne daznai pasitaiko.Jei EX jau Anglijoje,tai tures idomiu vaizdu.
O siaip vakar visa diena lietus,tarpais net liutis,siandien apsiniauke,slapia,noriu jau saules,atiduodu lietu jums,mums jau gana.
Kai nebera uogu,nebevalgau ju,tai ir svoris rieda.Vistik angliavandeniai bet kokiam pavidale mane tukina.O as juos taip megstu ax.gif

Kava,ar gyva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 rugsėjo 2022 - 09:21
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 09, 08:58)
Uk jau pradeda vel eksplotuot skalunu dujas,manau ir Lietuvoje neuz\ilgo prades.

jokių šansų dėl 'neužilgo' ))
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 09 09, 09:20)
Karaliene mire,tegyvuoja Karalius Charlzas III.

pas mus, mačiau, Karalius Karolis III oficialiai bus vadinamas.

Bet aš dar nepersistačiau. Man kol kas Karalienė valdo. Toks simbolis tiek Anglijos, tiek monarchijos apskritai. Įsivaizduoju, kad vietiniams tikriems anglams tikrai gedulas, jie turbūt mylėjo savo Karalienę.
O tradicijos labai labai įdomios. Teik niuansų visokių, apie kuriuos nei girdėjus buvau, nei susimąsčius. Kad ir apie pinigų keitimą, nes visur karalienės atvaizdas. Ir himno - nes jau ne 'save the Queen'.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 09, 09:19)
Kol tris kibirus pririnkau kaukazo slyvučių.Gaminsime vyną baltą.

kokia gera mintis.. tik slyvučių jau nebėr pas mus. Turėtų būt neblogas. O šermukšnių, aronijų ir man nepatinka.
Atsakyti
Ingrida,nieks is kaukaz\o slyvu vaisiuko nedaro.Tik slyvu distiliata.
Mes irgi nuskynem alz\yrkos vynuoges ,pacios skaniausios ,tai darysiu sultis,vakar jau puse isgarinau ,nes uksusui per geros ,dievaz\ biggrin.gif
Ir dar figu kibiras laukia.bet tingiu jau darz\oves ruost catniui.Bus gerai naturalios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 09, 08:34)
jokių šansų dėl 'neužilgo' ))
Papildyta:
pas mus, mačiau, Karalius Karolis III oficialiai bus vadinamas.

Bet aš dar nepersistačiau. Man kol kas Karalienė valdo. Toks simbolis tiek Anglijos, tiek monarchijos apskritai. Įsivaizduoju, kad vietiniams tikriems anglams tikrai gedulas, jie turbūt mylėjo savo Karalienę.
O tradicijos labai labai įdomios. Teik niuansų visokių, apie kuriuos nei girdėjus buvau, nei susimąsčius. Kad ir apie pinigų keitimą, nes visur karalienės atvaizdas. Ir himno - nes jau ne 'save the Queen'.
Papildyta:
kokia gera mintis.. tik slyvučių jau nebėr pas mus. Turėtų būt neblogas. O šermukšnių, aronijų ir man nepatinka.

Islaidu daug saliai ir viskas ne is karalisko biudzeto.Ne tik himnas ir pinigai,dar pasto zenklai,stampai,mase valstybines atributikos keist i kita atvaizda.Tradicijos labai gilios.
Atsakyti