Įkraunama...
Įkraunama...

skiriuosi... kokią pavardę pasilikt?

O as labai nemegstu savo mergautines pavardes - visu pirma labai nekaip skamba huh.gif
Jei santuokoj yra vaiku geriau pasilikt vyro , bet pasirinkimas asmeninis dalykas.O pagalvojus kiek daug dokumentu teks keist - man nesinoretu begiot po visas institucijas , nes tingeciau tongue.gif .
Bet mano vyro pavarde thumbup.gif tikra lietuviska ir as ja heart.gif , dievinu , o juk pavardes keitimas problemos neisspres. Kuri prie dusios ta ir pasilik wink.gif

Atsakyti
Na ir ko jūs čia pergyvenat del tų pavardžių g.gif
Netekėkit ir visa gyvenimą turėsit tą pačią pavarde.Būsit ...aitės arba...ytės.Nebus problemų su uošviais,kadangi oficialiai tokių ir neturėsit wink.gif
Nebus vyro devil.gif ,o tik lovos kaimynas.O vaikams pavardes duosit pagal eile:pirmam jūs,antram kaimynas ir tt.Arba atvirkščiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 05, 02:17)
Na ir ko jūs čia pergyvenat del tų pavardžių g.gif
Netekėkit ir visa gyvenimą turėsit tą pačią pavarde.Būsit ...aitės arba...ytės.Nebus problemų su uošviais,kadangi oficialiai tokių ir neturėsit wink.gif
Nebus vyro devil.gif ,o tik lovos kaimynas.O vaikams pavardes duosit pagal eile:pirmam jūs,antram kaimynas ir tt.Arba atvirkščiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tu nenorėtum paimti žmonos pavardės? Būtum pavyzdžiui Jonaitytis wink.gif
wink.gif Šutka
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 10 05, 20:04)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tu nenorėtum paimti žmonos pavardės? Būtum pavyzdžiui Jonaitytis wink.gif
wink.gif Šutka

Kai vedžiau tokia mintis nekilo biggrin.gif ,o dabar tai šiek tiek vėloka g.gif Įsivaizduoji kiek popierių tvarkyt reikėtu,o ir vaikai turbūt protestuotu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 06, 10:40)
Kai vedžiau tokia mintis nekilo biggrin.gif ,o dabar tai šiek tiek vėloka g.gif Įsivaizduoji kiek popierių tvarkyt reikėtu,o ir vaikai turbūt protestuotu laugh.gif

Įsivaizduoju...ir net žinau...todėl draskiausi po valstybines instancijas, kad man pavardę paliktų biggrin.gif
Atsakyti
jei pasiims mergautine pavarde reiks dok., keisti, tai = $
jei nori laisves, gal mergautine pavardejos siek tiek atnes wink.gif
kiekvienos reikalas smile.gif
Atsakyti
Tevas yra vienas thumbup.gif , o vyru gali tureti daug!!! clap_1.gif
Atsakyti
as irgi pritariu nuomonei, jeigu vaiku nera, tai geriausia pasilikti mergautine pavarde... smile.gif
Atsakyti
As po skyrybu palikau vyro pavarde. Negaliu pasakyti kad man nepatinka mano mergautine pavarde irgi. Tiesiog palikau kad su vaiku butu vienoda pavarde ir popieriu nenorejau nekeisti. As manau kad pavarde tai yra ne esminis reikalas. Koks skirtumas kokia pavarde. Labai paprastai i ta dalyka ziuriu.
Atsakyti
Tavo vietoje, kadangi nera vaiku, pasiimciau mergautine pavarde...Pasvarstyciau vienu atveju,jei amzius virs 30-ties tongue.gif , tada likciau su -iene...Gal neteko paciai susidurti,bet i -ytes,-aites labai skersai ziurima, pvz.: atsigulus i ligonine, pas stomatologa eileje... mirksiukas.gif Zinoma, yra dar zmogaus orumas, galima to
neimt i galva wub.gif
Teko gyvenime sutikti kelias moteris,kurios turedamos vaikus per skyrybu procesa grieztai atsisako likti su vyro pavarde, tipo, nera vyro,nereikia ir pavardes.Niekada taip nedaryciau pati.Vaikai -aites ir mama - aite ax.gif Na, kaip jauna pana su vaikais. Bet kokiu atveju,vaikai nera kliutis sutikti vyra ir pakeisti pavarde dar karta i -iene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajune34 @ 2005 08 04, 10:35)
Teko gyvenime sutikti kelias moteris,kurios turedamos vaikus per skyrybu procesa grieztai atsisako likti su vyro pavarde, tipo, nera vyro,nereikia ir pavardes.Niekada taip nedaryciau pati.Vaikai -aites ir mama - aite ax.gif Na, kaip jauna pana su vaikais. Bet kokiu atveju,vaikai nera kliutis sutikti vyra ir pakeisti pavarde dar karta i -iene biggrin.gif

Ir kokia jau čia tragedija - jauna mama su vaikais? Ar svarbiausia tapti -iene ir bet kokia kaina ja likti? Man išvis nesamonė, kai plėšosi dėl kažkokios svetimos pavardės. Juk turi savo pavardę, tai kam ją šimtą kartų kaitalioti...
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2004 10 09, 18:10)
jei pasiims mergautine pavarde reiks dok., keisti, tai = $
jei nori laisves, gal mergautine pavardejos siek tiek atnes wink.gif
kiekvienos reikalas smile.gif

Arba pasilikti abidvi smile.gif
Ta antraja prikabinti tose vietose, kur reikalaujama oficialumo, tikslumo arba ten kur reikia vaikui (mokykla, darzelis ir t.t.)
Atsakyti