Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušinienės & omletai

Mano mėgstamiausias: kiaušiniai, pienas, miltai, grietinė, druskytė smile.gif
Atsakyti
Aš,norėčiau pasiūlyti tokią kiaušinienę,kurią kepdavo vaikydtėje mano mama.
Pati esu kepusi.
Reikia:
6kiaušinių,
stiklinės pienuko,
4bulvių,
sviesto,
druskos,
Išplakame kiaušinius su druska.
Sutarkuokite bulves{labai skanu iš šviežių bulvių}
Sukrėskite sutarkuotas bulves į išplaktus kiaušinius,supilkite pieną ir išmaišykite.
Gautą masę sukrėskite į indą išteptą sviestu.
Siūlau,pabandyti,gal ir jums patiks.
Aš,nuo savęs,kartais įberiu virtos mėsytėsį į plakinį.
Atsakyti
As atsikelus siandien nieko nenorejau tik omleto...pagooglinus radau daug maz visu panasias sudetis tai pasidariau toki:

user posted image

Svoguna pasikepiau ant sviesto, tada idejau desros ir dar kepiau viska kol graziai parudo.Sudejau pomidorus ir po 1 min. uzpyliau kiausinio mase, kuria dariau kai viskas kepe.
Kiausiniu mase dariau taip: 5 kiausiniai, 5 v.s.pieno ir 5 v.s.miltu,druskos bei pipiru.Ipylus ja i keptuve prisukau ugni ir uzdengiau.Kepe ~10 min, bet labai graziai issipute, net dangti vos ne kele thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 10, 20:21)
As atsikelus siandien nieko nenorejau tik omleto...pagooglinus radau daug maz visu panasias sudetis tai pasidariau toki:

super omletas, labai graziai ir skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
As atsikelus siandien nieko nenorejau tik omleto...

ojeij bigsmile.gif labai skaniai ir graziai atrodo thumbup.gif
receptas keliauja i w'orda pas mane thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Oi aciu, bet cia 100 omletu receptu prideta...net susigedau user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 10, 19:21)

Mes tokius panašius ir kepame drinks_cheers.gif , tik dar morkų pritarkuojame, labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 05 10, 22:28)
Mes tokius panašius ir kepame drinks_cheers.gif , tik dar morkų pritarkuojame, labai skanus thumbup.gif

dekui tau uz ideja, butinai isbandysiu, nes labai gerai taip visokius likucius sunaikinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 11 gegužės 2009 - 07:56
laba.. nori pasiteirauti, viena mergina kepe omleta berods su batonu keksiuku firmoj.. kazkaip labai fainai atrode..ir nerandu kur..gal kas turit issisaugje recepta?
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 05 11, 14:47)
laba.. nori pasiteirauti, viena mergina kepe omleta berods su batonu keksiuku firmoj.. kazkaip labai fainai atrode..ir nerandu kur..gal kas turit issisaugje recepta?

Na,aš,kepu taip pat keksiukų formos keptuvėje omletus tik kepu su pomidorais,svogūno laiškais,arba poru,sūriu baltu.
Paruošiu masę prieš tai su šepetuku ištepu tirpintu sviestu arba alyvų aliejumi.
Supilu šaukštu masę,valgau su duonos srebučiu.
Yra ir speciali keptuvė ,ji yra.su formomis kepyti omletams.
ji yra špyžinė.
Atsakyti

user posted image

Svoguna pasikepiau ant sviesto, tada idejau desros ir dar kepiau viska kol graziai parudo.Sudejau pomidorus ir po  1 min. uzpyliau kiausinio mase, kuria dariau kai viskas kepe.
Kiausiniu mase dariau taip: 5 kiausiniai, 5 v.s.pieno ir 5 v.s.miltu,druskos bei pipiru.Ipylus ja i keptuve prisukau ugni ir uzdengiau.Kepe ~10 min, bet labai graziai issipute, net dangti vos ne kele  thumbup.gif .

niekada nebūčiau pagalvojusi, kad ir omletas gali taip skaniai atrodyti bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image

Svoguna pasikepiau ant sviesto, tada idejau desros ir dar kepiau viska kol graziai parudo.Sudejau pomidorus ir po  1 min. uzpyliau kiausinio mase, kuria dariau kai viskas kepe.
Kiausiniu mase dariau taip: 5 kiausiniai, 5 v.s.pieno ir 5 v.s.miltu,druskos bei pipiru.Ipylus ja i keptuve prisukau ugni ir uzdengiau.Kepe ~10 min, bet labai graziai issipute, net dangti vos ne kele  thumbup.gif .

Aguonele blink.gif blink.gif blink.gif Po tokios nuotraukos nors tu bek is darbo omleto keptis doh.gif Bus isbandytas bigsmile.gif
Atsakyti