Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušinienės & omletai

QUOTE(aguonele @ 2009 05 17, 20:29)
Ateinu vel su omletu  blush2.gif Ideja nusigvelbiau nuo Sroves, kuri antruos patiekaluos ja idejus buvo..(aciu  smile.gif ) na tik omleta truputi pagal save pakoregavau:

user posted image

Bulves susipjausciau mazais kubeliais ir kartu su svogunu bei sonine pasikepiau gerai.Paprieskoniavau ir uzpyliau kiausinio plakiniu :4 dideli kiausiniai , 8 v.s.vandens ir daug krapu .Uzdengiau ir kepiau apie 15 min ant silpnos ugnies.(Po poros min sudejau smulkiai pjaustytus pomidorus ant virsaus .)

P.S.labai skanu, labai sotu tik kita karta butinai pora saukstu miltu i kiausinius dar desiu ..

skaniai atrodo bus ismeginta ax.gif
Atsakyti
Oi kaip skaniai atrodo... smile.gif Išbandysim kurį rytą
Atsakyti
Kitokia kiausiniene 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aguonele, kiausiniene thumbup.gif jau karta kepiau, tai seimyna labai gyre , kad taip idomiai ir skaniai sugalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
niu , man sita ideja ir liuks mirksiukas.gif laimingi tie zmones, kurie tai isranda 4u.gif
Atsakyti
Siūlau Omleto kąsnelius
mums reikės:
miltų,{apie 200g.}
pieno{300ml}
4 kiaušinių,
2 trynių,
250g.varškės,
200g. fermentinio sūrio,{tarkuoto},
druskos bazilikų,pipirų,aliejaus kepti.
Miltus sumaišykite su pienu,druska,išplakite kiaušinius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejšų ,iškepkite plonus blynelius.
Bazilikus susmulkinkite,tarkuotą sūri suberkite į varškę ,sudėkite č trynius,pasūdykite,papipirinkite.
Viską gerai išnmaisykite.
Iškeptus omletus aptepkite sūrio mišiniu ir suyniokite.
Supjaustykite gabaliukais ir ir sudėkite sviestu ar aliejumi ištepta kepimo skardą .
Pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite iš anksto įkaitinta orkaitėje,kol apsktus
10-15min.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 17, 19:29)
Ateinu vel su omletu  blush2.gif Ideja nusigvelbiau nuo Sroves, kuri antruos patiekaluos ja idejus buvo..(aciu  smile.gif ) na tik omleta truputi pagal save pakoregavau:

user posted image

Bulves susipjausciau mazais kubeliais ir kartu su svogunu bei sonine pasikepiau gerai.Paprieskoniavau ir uzpyliau kiausinio plakiniu :4 dideli kiausiniai , 8 v.s.vandens ir daug krapu .Uzdengiau ir kepiau apie 15 min ant silpnos ugnies.(Po poros min sudejau smulkiai pjaustytus pomidorus ant virsaus .)

P.S.labai skanu, labai sotu tik kita karta butinai pora saukstu miltu i kiausinius dar desiu ..

siandien pagaminau pietums smile.gif buvo be galo gerai ivertinta MB thumbup.gif wub.gif ir man labai patiko mirksiukas.gif paprasta greita ir tikrai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 14, 20:26)

labai saunus receptukas thumbup.gif wub.gif dabar darysiu sitaip kiausiniene daznai 4u.gif
Atsakyti
Nu saunu, kad patiko 4u.gif seniai jau bekepus su bulvikemis pati esu, gal ir man jau reiktu kada pasidaryti g.gif sugundei tu cia vel lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 14, 20:26)

ir as pasinaudojau sia ideja. Aciu 4u.gif
Tik kepant dejau karsto rukymo sonines, kiausinis, dziovinti sauleje pomidorai ir suris, prieskoniai (druska, pipirai, krapai) - skanu smile.gif tik tiek kad uztrunka ilgiau nei keptuveje. Bet ideja del to pateikimo indelyje - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 06 22, 18:47)
labai saunus receptukas  thumbup.gif  wub.gif  dabar darysiu sitaip kiausiniene daznai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Cia prisiskaicius jusu patirties irgi pabandziau, na liuks thumbup.gif Aisku taip graziai man nesigavo, bet cia pirmas blynas blush2.gif , yra kur tobuleti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš, visai nesenai išbandžiau,omletą su prieskoninėmis žolelėmis.
labai skaniai gaunasi.
Galima jas įdėti į pačią masę,o galima idėti ir į jau iškeptą omletą.
Paprasčiausia paimama laiškinis česnakas,krapai žali, petražolės,dar galima įpjaustyti gražgarstės.
Man patiko pabandykite,labai gaivus omletas 4u.gif
Atsakyti