Mano firmine kiausiniene darosi labai lengvai, bet kas paragauja tai
Porcijai 2 asmenims reikes:
1. 5-6 kiusiniu
2. 5-10 zuvies pirsteliu
3. 1pomidoro
4. 1-2 agurkeliu (zaliu)
5. 1 nediduka parauginta agurkeli
6. salotos lapu, ar pekino kopusto(nedaug)
7. 3 saukstai pomidoru padazo
8. saukstas majonezo
9.prieskoniu, kuriuos labiausiai megstate
I gerai ikaitinta keptuve su laseliu alyvu aliejaus suberti smulkintus zuvies pirstelius(pirsteli dalinu i 4-5 dalis) apkepus pirsteliams, kulti i keptuve kiausinius. Ne viena ant kito, o ratu ant pirsteliu. NEMAISYTI. Pagardinti prieskoniais ir primazinti ugni. Per ta laika kol kepa kiausinukai, susipjaustyti turimas darzoves(kubeliais). Majoneza sumaisyti su pomidoru padazu.
Gryztame prie keptuves:) Po susiformavusiu storu blynu kisama plati mentele ir apverciama, pakepinama. Tada dalinama i dvi dalis dedama i placia lekste, gausiai uzpilama turimu padazu, paskirstoma tolygiai, beriamos supjaustytos darzoves ir dar karteli pagardinama prieskoniais. Skanaus!
Galima deti ir svoguno laisku ir pievagrybiu, poru, pjaustytu morkyciu. Kitaip tariant ka randame saldytuve...
P.S Gal as per smulkiai isdesciau visa eiga, bet taip lengviau isgauti norima vaizda:) Galima puikiai pavaisinti netiketai uzpuolusius draugus:)