o as ne vienam filme,o dbr va ir "Namu seimininkese" maciau kaip dantis amerikonai issivalo ir su vandeniu neskalauja burnos.tik isspjauna pasta ir viskas..
Tai filmuose jiem ir dantys negenda Siaip tikrai reikia skalauti, kadangi dantu pastoje yra medziagu, teigiamai veikianciu dantis ir burnos ertme, bet zalingu zarnynui. Ten gal tie aerikonai koki skysti naudoja dantu skalavimo?
Tai filmuose jiem ir dantys negenda Siaip tikrai reikia skalauti, kadangi dantu pastoje yra medziagu, teigiamai veikianciu dantis ir burnos ertme, bet zalingu zarnynui. Ten gal tie aerikonai koki skysti naudoja dantu skalavimo?
nu nea,tik sepetuku pabruzina,isspjauna pasta ir miegot apsivemciau nuo tos pastos jei neiissiskalauciau.as net issiskalavusi tuo spec skysciu burna po valymosi,dar ir vandeniu praskalauju,nes pykina nuo jo..nu idomus tie amerikonai
[/quote]
Kazkaip nesu maciusi tos pastos vaistineje Ar eurovaistineje buna, kokia orientacine kainyte? Velym nepadeda, o dar po higieninio jautresni dantys patapo tai velym dar labiau jautrina
[quote=deivita,2007 12 18, 11:34]
Kazkaip nesu maciusi tos pastos vaistineje Ar eurovaistineje buna, kokia orientacine kainyte? Velym nepadeda, o dar po higieninio jautresni dantys patapo tai velym dar labiau jautrina
o kaip tas pastas naudoti,kad netaptų jautrūs dantys? su pertraukom ar be? kaip kas naudoja ir kaip geriau? tokį sarašiuką esu pasidarius pastų: 1. Lacalut White 2. Super smile 3. Velym 4. Blanx 5. Rembrant
Nu va,aš ir nusipirkau Velym pastą. naudoju jau antrą dieną, nu gal kažkiek jau ir pabaltėjo arba vaidenasi čia man. bet šiaip tokia gera ta pasta. pažiūrėsiu kaip toliau bus