Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Man laabai patinka Blanx Classic,laaabai gerai nuvalo apnasas ir dantukai buna laaabai svelnus,o del balinimo tai nzn,gal siek tiek pabalo biggrin.gif beje,kiek kainuoja rembrant? g.gif
Atsakyti
Aš dabar naudoju VELYM, prieš tai naudojau pastą iš AMWAY, tai pastaroji labai labai patiko thumbup.gif Bet aš VELYM nenaudoju kasdien schmoll.gif , kaitalioju ją su įprasta dantų pasta. Lauksim rezultatų bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As jau du menesius naudoju VELYM ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Tai man geriausia iki siol bandyta dantu pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi už velymą. Nenaudoju visą laiką, bet vis nusiperku porai mėnesių, tai dantis pašviesina tikrai biggrin.gif
Atsakyti
esu bandzius Rembrant- tai su vyru tubele isnaudojom, dantukai pabaltejo (darbe sake) thumbup.gif nors mano is prigimties jie ir taip baltesni, nei kitu ax.gif
Atsakyti
Teko ir man Rembrant pasta bandyti. Man labai patiko. Yra ir rukantiems ir kava geriantims.
As uz Rembrant thumbup.gif
Atsakyti
Man VELYM labai nepatiko verysad.gif . Dantys pasidarė labai jautrūs, o vyrui net trupėti pradėjo. Tai visos nepabaigę ir išmetėme lauk. Rembrant irgi naudojau, tai ši geresnė. Stebuklų nepadarė, bet ir dantų nesugadino. biggrin.gif
Atsakyti
Velym ir man nepatiko.
Atsakyti
VELYM naudoju dar visai neilgai, tačiau jau pastebėjau pirmuosius rezultatus - dantukai tikrai pradeda šviesėti bigsmile.gif Tą pastebėjo vyras, ir va šiandien viena kolegė paklausė, ar balinau dantis tongue.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau kelis mėnesius valau dantis su Lacalut ir dantys tikrai baltesni, sesuo irgi pasakė, kad dantys baltesni atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 rugsėjo 2008 - 17:57
As tai naudoju GLISTER dantu pasta.Rezultatu esu labai patenkinta, nes anksciau turejau gelsvus dantis ir kai pradejau vartoti po keliu menesiu jau turejau baltus dantis,taip man nepadejo jokios kitos dantu pastos. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien nupirkau Velym pasta. Mano dantys geltoni, nes skadien geriu kava, tai laaabai tikiuosi kad bent siek tiek dantis pabalins... g.gif
Atsakyti