kaip kam

Tai va
Neseniai mačiau vėl Maximoje pasta L'angelica už 4,56 Lt. Su žolelėm. Tai kaip pažiūrėjau pas pažystamą,tikrai balti jo dantis. Mačiau,kad jis ją naudoja.

As nusipirkau Velym
su sia pasta "skaniai" valosi dantukai ir tikrai bąla

QUOTE(_Lukata_ @ 2007 12 23, 20:44)
o kaip tas pastas naudoti,kad netaptų jautrūs dantys? su pertraukom ar be? kaip kas naudoja ir kaip geriau?
tokį sarašiuką esu pasidarius pastų:
1. Lacalut White
2. Super smile
3. Velym
4. Blanx
5. Rembrant
Tai nežinau kokią pirkti dabar
visi visas giria 

1. Lacalut White
2. Super smile
3. Velym
4. Blanx
5. Rembrant
Tai nežinau kokią pirkti dabar

Man Super smile nepadėjo

QUOTE(breira @ 2008 01 24, 23:55)
Ir as turejau Super smile - paleidau apie 50lt vejais

dantu pasta velym neskirta valyti dantis tik sia pasta ji tinka tik kaip papildas prie kitos dantu pastos kaip skalavimo skystis ar kazkas panasiai. Siulyciau apie pastos paskirti paskaityti informacinime lapelyje ten aiskiai parasyta. Man po sios pastos vartojimo atsirado akmenu nors niekada neturejau ir valau elekriniu dantu sepeteliu, pradejus naudoti lakalut akmenys vel dingo po savaites
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 28, 23:37)
dantu pasta velym neskirta valyti dantis tik sia pasta ji tinka tik kaip papildas prie kitos dantu pastos kaip skalavimo skystis ar kazkas panasiai. Siulyciau apie pastos paskirti paskaityti informacinime lapelyje ten aiskiai parasyta. Man po sios pastos vartojimo atsirado akmenu nors niekada neturejau ir valau elekriniu dantu sepeteliu, pradejus naudoti lakalut akmenys vel dingo po savaites
Tai as skaiciau, kad ja kokia 1 min reikia dantis valyti po to, kai issivalai dantis paprasta pasta - taip ir elgiuosi

QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 29, 23:04)
Tai as skaiciau, kad ja kokia 1 min reikia dantis valyti po to, kai issivalai dantis paprasta pasta - taip ir elgiuosi
O po kiek laiko vartojimo atsirado akmenys? Ir kaip ja naudojai - po paprstos dantu pastos ar viena? 

naudojau colgeita ir velyma, nes lacaluta bijojau naudot kartu su velymu (manau per daug bus abrazyvu), bet dabar gryzau prie lacaluto ir dar veliau pabandyt galvoju rembrant
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 30, 23:54)
naudojau colgeita ir velyma, nes lacaluta bijojau naudot kartu su velymu (manau per daug bus abrazyvu), bet dabar gryzau prie lacaluto ir dar veliau pabandyt galvoju rembrant
Supratau, aciu uz atsakyma

Geriausia is visu mano bandytu yra Denblan
tinka ir jautriems dantukams, labai svelni ir malonaus skonio
tinka ir jautriems dantukams, labai svelni ir malonaus skonio