Kazkada naudojau VELYM, pabalinimo nelabai pastebejau, tik dantys jautresni pasidare, Rembrant nebandziau
Gal kas bandet rusu SPLAT firmos (profesionalios burnos ertmes prieziuros priemones) is SPECIAL serjos - EXTREME WHITE balinancia pasta?
Aprasymas labai viliojantis
Neturinti analogu balinanti dantu pasta - efektyvus balinimas 3-5 tonais namu salygomis. Naujoviska balinamoji dantu pasta turi patvariu veikliuju medziagu granules, kuriu efektyvumas pasireiskia valymo metu. Jau po pirmo karto emalio spalva akivaizdziai pasvieseja, o per menesi galima pasiekti profesionalaus isbalinimo efekta. Emaliui stiprinti ir jautrumui sumazinti rekomenduojama naudoti pakaitomis su SPLAT dantu pasta BIOKALCIS.
Si SLAT firma turi daug labai neblogu pastu.
Gal kas bandet rusu SPLAT firmos (profesionalios burnos ertmes prieziuros priemones) is SPECIAL serjos - EXTREME WHITE balinancia pasta?
Aprasymas labai viliojantis

Neturinti analogu balinanti dantu pasta - efektyvus balinimas 3-5 tonais namu salygomis. Naujoviska balinamoji dantu pasta turi patvariu veikliuju medziagu granules, kuriu efektyvumas pasireiskia valymo metu. Jau po pirmo karto emalio spalva akivaizdziai pasvieseja, o per menesi galima pasiekti profesionalaus isbalinimo efekta. Emaliui stiprinti ir jautrumui sumazinti rekomenduojama naudoti pakaitomis su SPLAT dantu pasta BIOKALCIS.
Si SLAT firma turi daug labai neblogu pastu.
Man tai VELYM pasta patiko..
Dantys jautresni nepasidare. Reiketu vel nusipirkti
Maciau "Euro vaistineje" yra..
Dantys jautresni nepasidare. Reiketu vel nusipirkti

Velym
Lacalut
Rembrant

Lacalut

Rembrant

As pradejau naudoti BLANX pasta. rekomendavo man ja buvusi kolege. pabandziau man ji patinka visai. Yra skirtingu ju vienos apnashas geriau naikinancios kitos nuo dantu senejimo. bet plius minus visu poveikis panasus.
ji yra Drogo parduotuvese kaina apie 12 lt

Iš jūsų aptarinėjamų pastų naudojau: Velym, Blanx, Amway, labiausiai patiko Velym - ir apnašas gerai nuvalo, ir pabalina kiek pasta gali balinti, Amway tik gerai apnašas nuimdavo, o Blanx iš šitų prasčiausiai pasirodė, aišku ir kaina jos mažiausia
Amway labai smagi pasta ir tikrai balina dantukus
dar esu naudojus Crest pasta. ji irgi kaip ir Amway amerikieciu gamybos, bet Crest nera pirkt pas mus, ja siusdavausi. Crest buvo isvis nereali

dar esu naudojus Crest pasta. ji irgi kaip ir Amway amerikieciu gamybos, bet Crest nera pirkt pas mus, ja siusdavausi. Crest buvo isvis nereali

Esu velym naudojusi, tai man labai patiko, net kiti dazniau dantis pagirdavo

QUOTE(maja~ @ 2006 08 11, 23:50)
bandziau ir localut ir velym. velym patiko labiau. tikrai siek tiek pabalino ir skonis jos normalus ir kaina nedidele...
O man velym patiko tik pradzioj, jausdavosi, kad labai dantukai balti lieka, paskui kazkaip jau to jausmo nebeliko, gal dantys iprato ir ne taip uztai ta pasta veike

Papildyta:
QUOTE(pelkiu_vanda @ 2007 11 25, 19:59)
Būna ta isntrukcija prie Velym, tikrai būna. tik gaila išmečiau aš ją net neperskaičius tai daba neaišku skalaut burną ar neskalaut

Tokiu atveju galima paziuret www.vaistai.lt, ten yra informaciniai lapukai

Uz velym neesu blogesnes turejus, negaivus burnos kvapas, blogai isvalo dantis, man geriausia balina hollyvood smile pearl drops, trikampio ipakavime kaina apie 15lt, bet dantys tikrai balti, na dar lacalut gera, dantenos nuo bet kurios nebekraujavo tiek nuo white tiek nuo aktiv
kam kraujuoja dantenos patarciau nusipirkt ir pabalins siek tiek ir nebekraujuos ir nejautri dantys bus
Papildyta:
Blanx neesu bandzius, noris pabandyt, bet manau pearl drops bus geresne vistiek

Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 16, 10:56)
Uz velym neesu blogesnes turejus, negaivus burnos kvapas, blogai isvalo dantis, man geriausia balina hollyvood smile pearl drops, trikampio ipakavime kaina apie 15lt, bet dantys tikrai balti, na dar lacalut gera, dantenos nuo bet kurios nebekraujavo tiek nuo white tiek nuo aktiv
kam kraujuoja dantenos patarciau nusipirkt ir pabalins siek tiek ir nebekraujuos ir nejautri dantys bus

Blanx neesu bandzius, noris pabandyt, bet manau pearl drops bus geresne vistiek
Siuo metu naudoju Velym, na kol kas rezultatu esu patenkinta, aisku tikejausi,kad bus efektyvesne