Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 08, 00:28)
o tai cia net pigiau gaunasi nei darytis jas pas stomatologa? smile.gif
bet ar tas pats gaunasi? gal gydytojas geriau suformuos? negali tas skystis po to isbegti jei blogai jas suformuosiu?  g.gif  4u.gif

Tema apie dantų balinima 4u.gif
Buvo ir daug šnekėta apie BW wink.gif
Atsakyti
Tj vat galvoju pradėt nadot dantų pasta "Smookers", girdėjau, kad padeda, dantukai baltesni pasidaro blush2.gif
Gal yra naudojusių??? Kjp rezultatai? smile.gif
O gal žinote geresnių balinančių pastų? Pasidalinkite žiniomis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padykhusss @ 2009 07 15, 20:11)
Tj vat galvoju pradėt nadot dantų pasta "Smookers", girdėjau, kad padeda, dantukai baltesni pasidaro blush2.gif
Gal yra naudojusių??? Kjp rezultatai?  smile.gif
O gal žinote geresnių balinančių pastų? Pasidalinkite žiniomis... mirksiukas.gif

Labas 4u.gif
Aš šiuo metu naudoju smokers pastą jau apie porą mėnesių. Šiaip jei turėčiau nesveikus dantis, tai greičiausiai nebūčiau jos pirkusi pabandyti, nes pastos sudėtyje yra emalį braižančių dalelių... Dantukai šiek tiek pabaltėjo, tik dabar galvoju ar vartoti man ją toliau ar geriau kokybiškesnę pastą įsigyti.. ax.gif Pati dantų pasta besivalant dantis nelabai maloniai graužia burną, o ypač kai ilgiau pasivalai (man dantų valymas užtrunka ne mažiau 5min., nors sakoma kad užtenka ir dviejų ax.gif ). Faina, kad išsivalius šia pasta "švaros pojūtis" burnoje išlieka gan netrumpą laiką bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau šian Velym, skaitau skaitau čia ir kaip suprantu ją po kitos pastos reikia naudoti? ax.gif
Atsakyti
Velym labiau patiko smile.gif
Makarončike, gerai supratai
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 12 09, 20:41)
nusipirkau šian Velym, skaitau skaitau čia ir kaip suprantu ją po kitos pastos reikia naudoti?  ax.gif

as nesupratau,ta prasme is pradziu naudoti paprsta dantu pasta poto velym?as nusipirkau ja nieko neskaiciau ismeciau pakuote ir tiek. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 12 10, 12:14)
as nesupratau,ta prasme is pradziu naudoti paprsta dantu pasta poto velym?as nusipirkau ja nieko neskaiciau ismeciau pakuote ir tiek. g.gif

na taip. išsivalot su kiekvienadienine, o vėliau su Velym mirksiukas.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
tiek prisiskaiciau cia apie tas pastas, kad net galva susisuko...
dabar renkuosi is :
Velym
Rembrent
Blanx

Tai kuri geriausiai BALINA? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš irgi jau kaip tik ruošiaus balint dantis su soda, bet kai komentaruspaskaičiau tai išsigandau scare.gif biggrin.gif .
Tai aš gal geriau su pastom pabandysiu. Esu bandžius Hollywood smile, bet išvis nieko nepadėjo. Beje gal esat bandžiusios ar girdėjusios apie "crest">? smile.gif
Atsakyti
Bandžiau sensodyne white efektas yra 4u.gif Dar bandžiau tą belndamet kur riaubiškytė reklamavo (nepykit pavadinimas užstrigo) tai irgi padėjo truputį. O manau jei jau norit baltų dantų, tai geriau susimokėkit tuos pinigėliu ir nusibalinkit profesionaliai, nes paskiau su tom sodom problemų iškyla. Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė. blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
as tai naudojau velym, pries tai nevaliau su kita pasta, tai isvalo tikrai gerai, bet, kad balintu nepasakyciau, gal delto, kad pries tai nenaudodavau kitos pastos..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringušius: 07 kovo 2010 - 19:46
aš taip pat prisiskaičiau apie pastas ir nusipirkau velym biggrin.gif ją valausi po kitos pastos, poveikio aišku gal dar ir nelabai matosi, nors ir nesitikiu kad dantukai taps kaip perliukai ax.gif bet kol kas ji man patinka...
Atsakyti